reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Co do masowania brzuszka, słyszałam że nie można głaskać, bo można wywyołać skurcze
Co do powrotu do pracy, ja raczej na pewno pójdę na wychowawczy. A powrót do pracy? Do starej raczej nie wrócę, więc może jak malenstwo będzie miało z rok to zacznę szuakać czegoś nowego, ale kto mnie wtedy przyjmie? No nic, zamartwiać się będę za jakiś czas:)
Co do czułości, mój M mi więcej pomaga i więcej przytula, ale musiałam to na nim wymusić,, tzn. musiałam mu to parę razy powiedzie żeby zrozumiałą i dotarło do niego:)Ale nie jest źle, wiem że zawsze moge na niego liczyć:)
Kurczę chyba mam zgage:(

reklama
Łooo matko! A ja się wzięłam za sprzątanie.Szafki w kuchni pomyłam, dość brudne były, ale teraz to błysk. I w łazience w szafkach segregacja, ile miałam śmieci przy tym do wywalenia. Teraz małą kolacyjkę dopiero zjadłam, kakao popijam i będę się zbieała do spania. Rano muszę pojechać zapłacić za szkołę i przy okazji skoczę na halę po świeżą rybkę.
Ja mam w brzucholu w najszerszym miejscu 98cm, przybyło mi ostatnio, no ale tak być musi.
A o tym masowaniu brzucha też coś czytałam. Ale nie można się dać zwariować. Myślę , że takie pomasowanie przy rozprowadzaniu kosmetyku czy podotykanie dzidzi nie zaszkodzi, no chyba że lekarz w szczególnych przypadkach zabroni całkiem dotykać.
Ccaroline bardzo dziękuję za zaproszenie.
Miłej nocki marcóweczki i brzuszki.

Mag349 wszystkiego najlepszego Kochana!!! Spelnienia marzen i przede wszystkim duzo zdrowia dla Ciebie i Maluszka :-)

Dziewczyny wpadłam tylko powiedziec DOBRANOC I KOLOROWYCH SNÓW:-) Pisałam pół dnia i caływieczór prace mgri jade do promotorki. Ale dzięki temu robimy z M wypad doKrakowa na rynek itd.

Rano nadrobie zaległości;-)

czerwony kwiatuszkuja mam zabronione masowanie brzuszka. Faktycznie to pobudza macice!! Jak to mój gin mówi"Do łóżka i rączki na kołderke" ;-)

Buziaki:-)

:-)Dzień dobry śpiochy:-D!!
K juz wybył do pracy oczywiscie musialam mu wstac i zrobic kanapki ....
Dzisiaj na obiad piers z kurczaka w sosie bolognese z kasza mniammmm.... uwielbiam kasze:) Jutro sa moje urodzinki......nawet nic nie wspomniałam K ciekawe czy bedzie pamietał bo ja cicho sza...nic na ten temat.....trułam mu ze chciałabym kolczyki złote- moze zapoamietał.... okaże sie jutro hehe :)

Ide jakies saniadanko robic bo moi chlopcy glodni....a tak mi sie rano chciało siku ze az mnie bolał cały pęcherz:-(....
U nas dzis ma byc 15 stopni wiec bede sie szlajac pół dnia znając zycie :)

nooo to ide na te śniadanko odezwe sie poźniej... :)

P.S. A propo's masowania brzuszka mi gin nic nie mowiła na ten temat sex tez mozemy uprawiac wiec chyba nic zlego mi sie nie dzieje, ale na wszelki wypadek nie masuje

ccaroline85 jeśli mogę - nieskromnie poproszę o dopisanie do listy....
Aneta i Łukasz, córeczka Kamilka, termin 1 marca...
Dzięki z góry:tak:
Proszę bardzo :)

Witam rano, rany jak ja się wyspałam!!! pierwszy raz od 14 meisięcy!! Dawid przespał całą noc, ani razu się nie budził i na dodatek jeszcze śpi!! wstaje mniej więcej 7-8, także super, oby takich nocek więcej. Oczywiście ja sama dwa rady do toalety, ale ważne, że synek przespał całą noc. W końcu po długich dyskusjach wybraliśmy imię dla córeczki, będzie się nazywała Natalia :) cieszę się bardzo, że doszliśmy do porozumienia i w sumie oboje stawialiśmy od początku na to imię.
Ach muszę się pochwalić, że w końcu wyszły kolejne dwa ząbki u Dawida. Życzę Wam miłego piątku!

Sebusiowi tez wyszly 3 naraz... nie mial jednen dwojki dolnej i bylam w szoku:szok: bo nic mu nie dolegało przy tym.....doatkowo 2 gorne czwórki . A pamietam jak mu wychodzily dwójki to miał gorączke wysoką i był z nim koszmar a teraz :no:noc kompletnie :D

reklama
Do góry