reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć dziewczyny!!!

Normalnie bijecie wszelkie rekordy w szybkości pisania postów, jestem w szoku:szok:

Zacznę może od początku, póki jeszcze coś pamiętam.
ccaroline gratuluje córeczki.:-D
missiiss podziwiam Cię za Twoje pozytywne myślenie i nastawienie. Myślę, że dzięki temu szybciej zagości w twoim brzuszku nowe życie.
xXxIzuLQaxXx dobrze, że jest już lepiej.
Czarnuszka88 ja na Twoim miejscu to bym normalnie szwagra rozszarpała:wściekła/y:
marti8 mój mąż też jest lekarzem. Czy Twój też z racji wykonywanego zawodu jest czasami nadopiekuńczy?

Jeśli chodzi o siarę to mi już leciała w 20 tyg. Piersi mnie strasznie bolą i przez to w nocy nie mogę sobie znajść wygodnej pozycji do spania.:-(
owlrene uważaj na siebie, więcej odpoczywaj, wiem że to tylko tak łatwo się mówi, ale teraz dzidziuś jest najważniejszy.

Mag349
życze Ci wszystkiego najlepszego, przede wszystkim samych pogodnych dni w zyciu no przynajmniej do marca no i oczywiście wokoło tylko przyjaznych ludzi.

gaba82, candy6, katrinka7
też mam ostatnio ochotę na mandarynki tak codziennie koło kg zjadam , widocznie mój chłopczyk tego potrzebuje
Czarnuszka88 ja też uwielbiam marchewkę, dzisiaj sobie właśnie upichciłam do obiadu.
moniSkaBe nie nawiedzę urzędów, zawsze musisz na wszystko czekać i niczego u nich nie można załatwić w terminie.:wściekła/y:
dronka83 tez jestem chemikiem:-)
Czarnuszka88
zrobiłam kiedyś tak jak ty, miałam piekne długie łosy do pasa i zachciało mi się trwałej, niestety nie wyszął i musiałam obciąc do ramion:-(

Kurdę zmęczyłam się tym czytaniem i mam nadzieję, że nie zapomniałam o niczym.

dzisiaj pierwszy raz udalo mi sie zobaczyc jak sie brzuszek poruszyl od ruchow dzidziusia, tyle czatowalam na ten widok a dzisiaj gadalam z moją siostrą przez telefon i patrzylam sie na swoj brzuch i mi podskoczyl :-)

Witajcie ponownie!
Ja po usg, na bank chłopak - już trzeci raz tak mówią, także zaraz podam dane, aby wpisać mnie na listę. Mały waży 440g i z usg jest starszy o tydzień niż z OM. Poza tym wszystko dobrze, mały wiercioszek z niego. U mnie płytki nie nagrywają, ale zapytałam czy mąż może kamerą nagrać i babeczka się zgodziła, więc mamy i filmik
Polka84 Twój Franek, to spory chłopczyk - gratuluję.
Ja miałam hemoglobinę poprzednią 11,6, a ostatnio spadła i 10,7 - biorę tardyferon dwa razy dziennie.
Ccaroline jeśli można, to poproszę o dopisanie do listy - rodzice Małgosia i Jacek, płeć chłopiec, imię Ignacy (chyba, ale narazie niech tak będzie), data urodzin 31.03 - też tak niech zostanie. I jeśli bym mogła poprosić, to też chciałabym zaproszenie do grupy zamkniętej.
Ja już po obiadku, dojadałam wczorajszy. A teraz idę przygotować marynatę do karkówki, odstoi do rana i jutro upiekę, bo w sobotę goście. Do potem.

Ja jestem teraz tak nastawiona ze najlepiej miec swoje naturalne wlosy bez poprawek kurde i zdrowe i jakby sie nie wstalo to wteraczy przeczesac i sa ok.....juz teraz bym nie zrobila trwalej i boje sie cokolwiek robic z wlosami.....tylko farbuje ale to farbami bez amoniaku bo naturalne mam brązowe ale w czarnych mi lepiej

Wogole kiedys troszke o tym wspomniano ale zapytam jeszcze raz.... kiedy planujecie wrócic do pracy po porodzie ?? i wogole ile chcecie z dziecinka w domu siedziec i czy macie nianie czy do zlobka??

reklama
Do góry