Cześć dziewczyny!!!
Normalnie bijecie wszelkie rekordy w szybkości pisania postów, jestem w szoku
Zacznę może od początku, póki jeszcze coś pamiętam.
ccaroline gratuluje córeczki.
missiiss podziwiam Cię za Twoje pozytywne myślenie i nastawienie. Myślę, że dzięki temu szybciej zagości w twoim brzuszku nowe życie.
xXxIzuLQaxXx dobrze, że jest już lepiej.
Czarnuszka88 ja na Twoim miejscu to bym normalnie szwagra rozszarpała
marti8 mój mąż też jest lekarzem. Czy Twój też z racji wykonywanego zawodu jest czasami nadopiekuńczy?
Jeśli chodzi o siarę to mi już leciała w 20 tyg. Piersi mnie strasznie bolą i przez to w nocy nie mogę sobie znajść wygodnej pozycji do spania.:-(
owlrene uważaj na siebie, więcej odpoczywaj, wiem że to tylko tak łatwo się mówi, ale teraz dzidziuś jest najważniejszy.
Mag349 życze Ci wszystkiego najlepszego, przede wszystkim samych pogodnych dni w zyciu no przynajmniej do marca no i oczywiście wokoło tylko przyjaznych ludzi.
gaba82, candy6, katrinka7 też mam ostatnio ochotę na mandarynki tak codziennie koło kg zjadam , widocznie mój chłopczyk tego potrzebuje
Czarnuszka88 ja też uwielbiam marchewkę, dzisiaj sobie właśnie upichciłam do obiadu.
moniSkaBe nie nawiedzę urzędów, zawsze musisz na wszystko czekać i niczego u nich nie można załatwić w terminie.
dronka83 tez jestem chemikiem:-)
Czarnuszka88 zrobiłam kiedyś tak jak ty, miałam piekne długie łosy do pasa i zachciało mi się trwałej, niestety nie wyszął i musiałam obciąc do ramion:-(
Kurdę zmęczyłam się tym czytaniem i mam nadzieję, że nie zapomniałam o niczym.