A ja idę wlaśnie zjeść krupniczek ..http://candy6.gliteruje.pl
reklama
Mag007 co to jest knyszya ?? pierwszy raz słysze takei danie![]()
no literówka

knysza/pita - przypieczona cienka bułka napchana różnymi warzywami, serem zółtym startym i polana sosem czosnkowym

ccaroline - moge do tyh racuchów dac jablka?
Agniesiak85
Fanka BB :)
JAAAAAAAAAAA:-):-):-):-):-)
Jak ja dawno PITY nie jadłam
Ale mi narobilas ochoty
Jak ja dawno PITY nie jadłam

JAAAAAAAAAAA:-):-):-):-):-)
Jak ja dawno PITY nie jadłamAle mi narobilas ochoty
![]()
sorrrkiii kochana....

ja mam pizzerie na dole bloku, więc M bedzie miał po drodze, zeby kupić

no literówka
knysza/pita - przypieczona cienka bułka napchana różnymi warzywami, serem zółtym startym i polana sosem czosnkowym![]()
Ja nawet niezauważyła literówki

Aaaaale naskrobałyście
Ja już po obiadku, zrobiłam poraz pierwszy krokiety z mięsem i z kapustą mniam
wyszły pyszne i mamie też smakowały bardzo, bo akurat dzisiaj przyjechała i chyba będzie nocować. Mam nadzieję, że mojemu Ł będą też smakowały
Jutro Ł się wybiera do swoich rodziców no i nie wiem czy jechać z nim
Z jednej strony bym chciała, no bo nie lubię bez niego spędzac weekendów.. i tak całymi dniami jestem sama i tylko wyczekuję kiedy wróci z pracy... Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślę, że mam odwiedzić swoich "ukochanych" teściów to aż mi się flaki wywracają... no i tam wiecznie zimno, bo nie napalą w centralnym jak trzeba, tylko tak, że kaloryfer ledwo ciepły.. no i to ciężkie jedzenie u nich.. ewentualnie ze swoim żarciem bym pojechała, bo moje jelita zrobiły sie bardzo wrażliwe i nie mogę jeść ciężkostrawnych rzeczy i takich doprawionych, jak u niego matka robi. No i nie wiem co robić buuu... smutno mi będzie samej w weekend.. a tam też taka beznadziejna atmosfera... ehhhh i tak źle i tak niedobrze..

Ja już po obiadku, zrobiłam poraz pierwszy krokiety z mięsem i z kapustą mniam

Jutro Ł się wybiera do swoich rodziców no i nie wiem czy jechać z nim

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
no literówka
knysza/pita - przypieczona cienka bułka napchana różnymi warzywami, serem zółtym startym i polana sosem czosnkowym
ccaroline - moge do tyh racuchów dac jablka?
Myślę, że można z tego co pamiętam w przepisie było napisane, żeby to były duże kawałki jabłek i wtedy leje się trochę ciasta na patelnie kładzie kawałki jabłka i zalewa znowu ciastem, coś takiego sama nie robiłam, więc nie wiem jak to wyjdzie.
reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Kochane ale naskrobałyście!!:-)
Wszystkie rozmowy i tak zmierzają w kierunku jedzenia hehe
Ja dzisiaj jechałam zawiesc z M moje L4 do ZUSu. Później do macdonaldsa na jedzonko bo nie miałam pomysly na obiad hehe no i tradycyjnie tortilla mniam
Teraz biore się za poprawki w pracy mgr. Jejku jakie to trudne.
Ah a jak wracaliśmy to zas brzuszek jak kamień i bolał bardzo..wzielam nospe i do łóżeczka. Tez wcinam pomarancze i mandarynki. Jak nigdy !! a będzie synuś!:-)
Uciekam pisac prace. Odezwe się wieczorem!;-)
Wszystkie rozmowy i tak zmierzają w kierunku jedzenia hehe
Ja dzisiaj jechałam zawiesc z M moje L4 do ZUSu. Później do macdonaldsa na jedzonko bo nie miałam pomysly na obiad hehe no i tradycyjnie tortilla mniam
Teraz biore się za poprawki w pracy mgr. Jejku jakie to trudne.

Uciekam pisac prace. Odezwe się wieczorem!;-)