Agniesiak85
Fanka BB :)
Tam zaraz laseczka
Już nie mam takich wlosków, mam teraz proste w miarę:-) no i dłuższe
:-) No ale jak dałam to zdjęcie do tego programiku to ładnie przerobilo na te krateczki więc pewnei to wyszyje na początek;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tam zaraz laseczkaJuż nie mam takich wlosków, mam teraz proste w miarę:-) no i dłuższe
:-) No ale jak dałam to zdjęcie do tego programiku to ładnie przerobilo na te krateczki więc pewnei to wyszyje na początek;-)
aaaaaa doczytalam cos o grupie zamknietej
moge sie dostac ???????? ccaroline85 to chyba nadzorujesz ? tak ?
postaram sie poprawic z pisaniem ale czasu mi brak na wszystko![]()
zdycham normalnie na ten katar...
u mnie pieczarkowa i racuchy wg przepisu ccaroline, ale zaraz dzwonię do M, bo mi się zachciało knyszy z warzywami sosem czosnkowym![]()
ciekawe czy przywiezie![]()
Ta dawka, która jest dostępna bez recepty to jest dawka "profilaktyczna", dla wszystkich - 0,4 mg. Są kobiety, które przyjmują wielokrotnie wyższe dawki na zalecenie lekarza - np. 5 mg. Są nawet tabletki zawierające 15 mg kwasu foliowego, czyli 1 taka tabletka ma go tyle, co 37 folików! Na pewno 3 tabletki Foliku nie spowodują przedawkowania. Na lekach zawsze jest napisane, żeby nie przekraczać zaleconej dawki, nawet jeżeli jest to Kinderbiovital w postaci żelków ;-).Rozumiem ze wspomaga bo anemia to tez niedobór kw foliwego ale myślisz ze 3 tabletki to ok skoro na każdym opakowniu kwasu foliwoego nie zaleca się "przedawkowania" tego leku?? Czyli branie 1 tabletke dziennie;-) Nie jestem lekarzem ani farmaceutą tylko chemikiem i nie bede się spierać z fachowcami ale dla mnie to zastanwiające![]()
Agniesiak85 super masz wlosy
moja mama ma krecone wlosy, takie murzynskie afro miala jak byla mloda , zreszta teraz by tez takie miala jakby zapuscila
a ja proste jak druty i cienkie w tate..... niefartem. , tylko dobrze mi sie ukladaja , jedyny plus
wogole to mam teraz krociotkie, wlasnie obcielam , takie postawione , wystrzepione, ostatnio mnie fryzjer tak urzadzil ;-)ale podoba mi sie![]()
Dziewczynki ja mam swoje prosteheheh no własnie inaczej sobie ciebie wyobrażałamalbo pamiętam po avatorze który miałaś kiedyś....szok kręcone włoski az sie zastanwailam czy to twoja fotka czy nie:-):-) Ślicznie
![]()
A prosze bardzo możesz odgapiac:-)Agniesia ja od zawsze chcialam miec takie włoski -super!! No z tymi czarnobiałymi fotami to niegłupi pomysł, chyba "odgapię" od Ciebie:-)