reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
AsiaKC - z ta cesarką przy 4 kg to nie była bym taka pewna. Moja kolezanka miął dzidzie 4,5 kg i 2 dni konsylium radziło czy cesarkę zrobić - bo to drugie dziecko było.
A mówiła lekarzom że pierwsze miało 3700 jakoś i były problemy z porodem...
A mówiła lekarzom że pierwsze miało 3700 jakoś i były problemy z porodem...
AsiaKC
Just mama
Ja się nie znam ale któraś z dziewczyn pisała że teraz poszła fama po szpitalach żeby robić cc tym które mają mieć ponad 4 kg malutki... Dlatego też tak napisałam.
A z tymi wyliczeniami to też różnie jest... bo mam znajomą co miała usg kilka dni przed porodem, wyszło że mała ma 3600, kazali jej rodzić naturalnie, nie dała rady, w końcu zrobili cc a młoda? 5100
A z tymi wyliczeniami to też różnie jest... bo mam znajomą co miała usg kilka dni przed porodem, wyszło że mała ma 3600, kazali jej rodzić naturalnie, nie dała rady, w końcu zrobili cc a młoda? 5100

A z tymi wyliczeniami to też różnie jest... bo mam znajomą co miała usg kilka dni przed porodem, wyszło że mała ma 3600, kazali jej rodzić naturalnie, nie dała rady, w końcu zrobili cc a młoda? 5100![]()
5100??

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
adelina uroczego masz synka a te dołki w policzkach
super, mój Dawid ma ale w jednym policzku tak śmiesznie 
Agniesiak85
Fanka BB :)
Eh.. wyjśc do sklepu a tu tle nabazgrane
Nie wiem już która to mówiła o bułeczkach, paszteciku i ogórku... mniam, smaka mam takiego, że zaraz bułę sobie zrobię, hihi
Miałam już Ci wczesniej powiedziec, ale myślałam, że tak ma byc

Aguś- chyba Aguś pytała mnie czy wiem jak ustawic numerki kolorków w tym programie do wyszywania... No więc ja mam z boku jakieś prostokąciki kolorowe z numerkami ale się zastanawiam czy to się zmienia z kazdym zdjęciem bo mi sie wydaje, że ciągle to samo jest

ja tez widze napis GILTERY.PLCzy wy też widzicie że na moim suwaczku pisze glitery, a nie córeczka?

Aguś- chyba Aguś pytała mnie czy wiem jak ustawic numerki kolorków w tym programie do wyszywania... No więc ja mam z boku jakieś prostokąciki kolorowe z numerkami ale się zastanawiam czy to się zmienia z kazdym zdjęciem bo mi sie wydaje, że ciągle to samo jest

adelina uroczego masz synka a te dołki w policzkachsuper, mój Dawid ma ale w jednym policzku tak śmiesznie
![]()
ach dziekuje Ci bardzo
moniSkaBe
hello :-)
wlasnie wrocilam z miasta i jestem okropnie wkurzona.
mialam isc do urzedu odebrac nowy dowod i co? juz 3 raz mnie babka odesłała, bo jeszcze nie przyjechał
a ja tu juz papiery poukladane w koperty, bo mialam wyslac swoje zwolnienie, wniosek o legitymacje ubezp. i ksero dowodu do zmiany danych w firmie. I kiszka.
a tylko po to sie szykowalam, ubieralała i malowalam.
No wscieklam sie.
jednak musze ograniczyc chodzenie. Nie zdarzylam po schodach zejsc z 4 pietra, a brzuch twardy jak kamien i czulam nacisk w dole brzucha
wlasnie wrocilam z miasta i jestem okropnie wkurzona.
mialam isc do urzedu odebrac nowy dowod i co? juz 3 raz mnie babka odesłała, bo jeszcze nie przyjechał

a ja tu juz papiery poukladane w koperty, bo mialam wyslac swoje zwolnienie, wniosek o legitymacje ubezp. i ksero dowodu do zmiany danych w firmie. I kiszka.
a tylko po to sie szykowalam, ubieralała i malowalam.
No wscieklam sie.
jednak musze ograniczyc chodzenie. Nie zdarzylam po schodach zejsc z 4 pietra, a brzuch twardy jak kamien i czulam nacisk w dole brzucha

mag349
Dziewczynki, bardzo pięknie wszystkim dziekuję za życzenia 

Tyle chciałam napisać, ale oczywiście zanim przebrnęłam przez tyyyle stron, to połowę zapomniałam
U mnie tez juz obiadek przyszykowany (dziś ryż z pieczarkami i kurczaczkiem w sosie też pieczarkowym) i zaraz lecę do sklepu po winko dla moich mężczyzn
Kieliszki wypolerowałam aż się błyszczą.
Ja też zajadam się mandarynkami. Dziennie schodzi mi kilogram jak nic
Tyle, ze wszyscy w rodzince chcieliby dziewuszkę, a wszyscy mają przeczucie, ze jednak chłopiec będzie. Tyle, że ja się mandarynkami praktycznie co roku zajadam tak 
Co do sexu to my tez mamy zakaz prawie od samego początku, no ale radę dawać sobie można na różne sposoby
Emilko - ja wierze, że szybko wrócisz do całkowitej równowagi. Wiem trochę co czujesz, bo w końcu sama niedawno straciłam Mamę. I dlatego pisze "troche", bo jednak Mama, a Dzidzia to różnica. Ale każda śmierć jest straszna. Jak tu kiedyś ktoś napisał, ten ból nie mija nigdy, można tylko nauczyc się z nim żyć. Wierzę, że szybko doczekasz się swojego zdrowego Maleństwa na świecie, a wtedy będziesz już miała mnóstwo sił na stawianie czoła temu wszystkiemu. Nie znamy swojego losu-może tak lepiej jest dla Antosia, że poszedł do nieba. Nie wiadomo co by go tu czekało. Na pewno jest mu tam dobrze, ma oko na Was i Was pilnuje i jak przyjdzie pora to wyśle do Was swojego zdrowego braciszka
Jesteście bardzo dzielni Kochani, zasługujecie na wiele dobrego i na pewno to wszystko Was jeszcze spotka 
Buziaczki dla wszystkich marcóweczek

Ja też zajadam się mandarynkami. Dziennie schodzi mi kilogram jak nic

Co do sexu to my tez mamy zakaz prawie od samego początku, no ale radę dawać sobie można na różne sposoby

Emilko - ja wierze, że szybko wrócisz do całkowitej równowagi. Wiem trochę co czujesz, bo w końcu sama niedawno straciłam Mamę. I dlatego pisze "troche", bo jednak Mama, a Dzidzia to różnica. Ale każda śmierć jest straszna. Jak tu kiedyś ktoś napisał, ten ból nie mija nigdy, można tylko nauczyc się z nim żyć. Wierzę, że szybko doczekasz się swojego zdrowego Maleństwa na świecie, a wtedy będziesz już miała mnóstwo sił na stawianie czoła temu wszystkiemu. Nie znamy swojego losu-może tak lepiej jest dla Antosia, że poszedł do nieba. Nie wiadomo co by go tu czekało. Na pewno jest mu tam dobrze, ma oko na Was i Was pilnuje i jak przyjdzie pora to wyśle do Was swojego zdrowego braciszka

Buziaczki dla wszystkich marcóweczek

reklama
1kkarolaa1
Mag ode mnie też życzonka wszystkiego naj....:-):-):-)
AsiaKC Tyle kwasu foliowego, bo anemia mi wyszła z morfologii.
AsiaKC Tyle kwasu foliowego, bo anemia mi wyszła z morfologii.