reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej kochane

mag349 wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!

owlrene oszczedzaj sie kochana jak najwiecej! napewno wszystko dobrze bedzie!

Wiecie tak niby wszystkie sie cieszylysmy ze to jak minie 3 miesiac to juz wszystko super i nie ma strachu a tu w sumie dopiero najwiekszy strach i wszystko sie zaczyna... Okropne to takie:-(

reklama
owlrene - domyślam się, że przy 2 dzieci trudno odpocząć, ale uważaj na siebie kochana:-D

czarnuszka - mój szwagier pasożyt nie widzi np. sensu kupowania papieru toaletowego, środków czystości i sprzątania wspólnej kuchni i łazienki, ale z jedzeniem sobie poradziliśmy - gotuję tylko dla siebie i M, w lodówce tez mamy osobne żarełko, no i nie myje jego naczyń, tylko składam na kupkę (juz niedługo wieża runie ze stołu:eek:)

ja to teraz tylko odliczam do marca... Antoś mial w marcu przyjsc do nas i sie juz o to postaram zeby przyszedl ale z powrotem do brzusia :tak: i wiecie co?? tak sobie dzisiaj jechalam rano autem o 7.00 bo tate odwozilam do pracy i rozmawialam z Antosiem tzn prowadzilam monolog b dialogu sie niestety nie da... ale mowilam mu ze jesli bedzie mial sile to mamusia czeka ze wskoczy sam w brzuszek a jesli bedzie chcial odpoczywac w niebie sobie bo bedzie jeszcze zmeczony po tym wszystkim to wysle drugiego jakiegos aniolka i da mu cząstke siebie zebym mogla patrzac w oczka dzieciątku widziala i weidziala ze ma on w sobie cos z Antosia i że On czuwa nad nami :tak: i przepraszalam go jeszcze za wszystko co moglam zle zrobic, i za wszytko czego nie zrobilam... ehh tak bym chciala cofnąc czas do tego przed moim przeziebieniem albo chociaz do tamtej niedzieli co mnie zoladek bolal :-( niestety nikt wehikulu czasu nie wynalazl...

ja bardzo chetni dolacze do tej grupy co caroline pisala:tak: Wy moje kochane urodzicie sliczne dzieciaczki a moj sliczny dzieciaczek pojawi sie w brzuszku i tez bedzie z tego roku co wasze :happy:

A jeszcze coś - dzisiaj na allegro wygrzebałam taką huśtawkę - zaraz wkleję link, droga jak cholera, ale zachorowaam na nią. I pomyśleć, że ja miałam taką drewnianą na sznurkach wieszaną! A teraz takie cuda. FISHER PRICE HUŚTAWKA Z PROJEKTOREM N9278 s_k (807510799) - Aukcje internetowe Allegro
A my mamy drewnianą na sznurkach :-D I młody ją uwielbia :tak:

Caroline, gratuluję córeczki :-)

Mississ, podziwiam cię za optymizm - tak trzymać :-). Widzisz - dobrze, że urodziłaś siłami natury, bo będziecie mogli się szybciej starać - wysiłek nie poszedł na marne :tak:

blueberry po tych przykrych doswiadczeniach i po porodzie naturalnym teraz juz jestem przekonana ze bede chciala rodzic silami natury!!!! chyba ze trzeba bedzie ciac i to bedzie konieczne to sie dam pociac ale jesli bede mogla to napewno sama i bez znieczulenia i z pewnoscia nie bede sie juz tak darla... chyba ;-) bo bede szczesliwa ze bedzie dobrze wszystko

reklama
missiiss1301 Zaproszenie już wysłane :) Podziwiam Cię :) jesteś super dzielna!!

Zapomniałam z tego zachwytu wczoraj napisać, że glukoza w porządku i dostałam skierowanie na kolejne badania, Hbs i Odczyn Coombsa. Czy któraś z was miała już takie badania?

Do góry