reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mag349 W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.

Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości

reklama
Na początku ciąży miałam 11,6 potem delikatnie spadło do 11,4 i dwóch m-cy biorę Tardyferon Fol ale moje żelazo stoi w miejscu tzn ciągle 11,4!! Gin powiedział ze pocieszajace ze nie spada dalej;-)

witajcie
alez macie szybkie tempo pisania wszystko czytalam na bieżąco ale wczoraj nie mialam czasu nic napisac

strasznie mi utkwila historia patinki, nie rozumiem takich bab, czy im do glowy nie przyjdzie ze lepiej byc dobrym mężem i ojcem niz byle jakim księdzem, ktory pewno po 2-3 latach i takby to wszystko rzucil skoro to nie byla jego droga, ostatnio coraz wiecej takich przypadkow ze mlodzi ksieza jednak odchodzą z roli bycia księdzem i zakładają rodziny, ze te baby sie nad tym nie zastanawiają lepiej od razu po dobrym zastanowieniu wybrac tę własciwą drogę życiową, z tego co piszesz to twoj M napewno dlugo rozwazal te decyzje

mirosia ja mam tak samo jak ty, tez nie czuje parcia na mocz tylko zaczyna mnie bolec caly brzuch

mag wszystkieg najlepszego !!!

wogole dzisiaj obudzilam sie o 3 w nocy i nie moglam spac zasnelam dopiero kolo 8 i pospalam do 10, strasznie spocona sie obudzilam

nie smiejcie sie, ale dostalam to zaproszenie, a przynajmniej tak mi sie wydaje bo widze nowe wiadomosci zaproszenie do nowej grupy, no i jak to włączam to nie mam zielonego pojęcia w co tam kliknąc zeby to zaproszenie zaakceptowac, czy ja mam jeszcze cos innego poklikac???

musze zaraz sie zebrac i wyjsc na spacer, musze dotrzec na PKP i kupic bilet na pociąg dla mojej mamy, tak mysle ze pojade tramwajem a wroce pieszo, samochod u mechanika jest wiec do poniedzialku musze sie jakąs inną komunikacją poruszac

Matko dziewczyny... ile Wy piszecie :):-) Od wczoraj po południa mnie nie było i tyyyle stron:-D Co to będzie jak dziśiaj wyjadę do mamy i wrócę po weekendzie dopiero bo w szkole będę..? Normalnie do środy będe czytac;-):-D
ale się namęczyłam, powysyłałam do was zaproszenia na n-k (to znaczy do tych, które dały dane na n-k) - mam nadzieję, że nie odrzucicie:-D:-D:-D:-D
Dzięki za zaproszenie :tak::-D Moniazuber także dziekuję:tak::-)

czesc dziewczyny

dorwalam neta moj kochany maz naprawil co trzeba bylo w domku i jest git... jak tam zdrowka??

martwie sie o izulqe.... jak czytam... kurcze ona od poczatku chyba jak dobrze pamietam byla juz w spzitalu... oby wszystko bylo jak najlepiej u niej i by szybko wrocila do zdrowia!!!

widze ze sie martwicie o mnie tez... dziekuje bardzo. wszystko ok jest dajemy sobie rade bo musimy. zyje i mam wielka chec na kolejne dzieciątko, na szczescie nie mam blokady ze nigdy wiecej bo sie boje... strach jest ale on zawsze przez to co bylo bedzie i nie zniknie... teraz przynajmniej bede wiedziala na co moge sobie pozwolic z czym mam uwazac i napewno bede jak jajko traktowala sama siebie i napewno tak bedzie mnie mezus traktowal tez ;) bedzie wszystko dobrze w to wierzymy!!!!
Kochana jaka Ty dzielna jesteś:tak: Podziwiam Cię słońce Ty moje:tak: Wierzę, że w marcu zagości u Ciebie kruszynka:tak: Trzymam kciuki Kochana:tak:

Najpierw się pochwalę, a później przeczytam co pisałyście, bo już nie wytrzymam!!

its-a-girl-03.gif

Jestem taka szczęśliwa!! :) Będzie parka, lekarz powiedział, że na 100 % widzi wargi sromowe, także jestem przeszczęśliwa! :) :-):-):-):-)
Gratulacje!!!!:-D

Wszystkim Wam kochane dziękuje za to że jesteście i mi doradzacie i sie martwicie. Ale nie byłam dziś u lekarza bo rano się już lepiej czułam. I cały dzień leniuchowałam i nie mam żadnych opuchlizn i ciśnienie mam w normie :)
Kochana stracha nam napędziłaś :) My tu wszystkie się zamartwiamy a ty w lóżku legatujesz:-D Ale następnym razem myk do lekarza, nie wolno lekceważyc bóli..:tak:

Nie uwierzycie!!! zrobilam drugie danie i czekałam na K az przyjdzie z pracy zeby jesc z Nim i co!! ide do kuchni biore pokrywke z garnka a tam ledwo co dla K obiadu starczylo bo jego brat se musial zjesc!!!!!!!!!!! az mi sie dymilo z uszu i odechcialo mi sie jesc czegokolwiek...dałam tylko K obiad...ehhhh...masakra....:eek:

Ja też kochane zmykam ogladac z K filmiki :))
Miłego wieczorku
:tak::-):-):-);-);-);-)
Normalnie szok:szok: Ja to bym garnek z obiadem zabierała do pokoju by nie zostawiac na kuchni...:tak: Nauczyli by się, a co;-) Nie darowałabym mu tego... taką aferę bym zrobiła, że szok:-D Ale serio... zabieraj obiadek do pokoju a jak M wróci z pracy to dopiero do kuchni zanoś na podgrzanie i już.

MAG!!!!
STO LAT KOCHANIUTKA!!!

udalo się :) dzięki za zaproszenie
zawsze tak mam ze jak sie kogos zapytam o podpowiedz to potem nagle od razu samo mi przychodzi jak to zrobic :) ze mi sie wczesniej nie udalo tego znalezc :)

Witajcie,
ja się obudziłam najpierw po 8, a potem jeszcze przespałam prawie do 10.30, także koncówkę o śmierci łóżeczkowej widziałam.
Dziękuję Wam o wypowiedzi na temat huśtawki. Ja jej jeszcze "na żywo" nie widziałam,więc zanim bym kupiła , to przemyśle ze sto razy.
Ewcia30 ja już od dwóch tygodni na zwolnieniu i nie mam zamiaru wracać. Wcześniej pracwałam trochę na noc, także jak pod koniec lipca zaniosłam zaświadczenie o ciąży, to koleżanki musiały na moje zmiany wejść lub pracować same w te dni. Też mi było ich szkoda,ale takie jest życie. A teraz to już nawet na dzienne zmiany nie chodzę, trochę mi było na początku trudno bez pracy, ale już to doceniam.Nie zastanawiaj się więc, tylko idź na zwolnienie i odpoczywaj.
Mag49 wszystkiego najlepszego dniu urodzin! Spełnienia marzeń!
Owlrene uważaj na siebie.
Zmykam kochane się szykować, bo na 13 połówkowe, trochę nerwa mam brrrr.

o kurcze.. troszke namachałyscie :-D

najpierw odpisze cos, a potem doczytam, bo znajac mnie zapomne...

Owlrene a jakie to jest uczucie jak cos naciska na szyjke? i w ktorym to sie miejscu czuje? bo szczerze nie mam pojecia.:eek:

Na początku ciąży miałam 11,6 potem delikatnie spadło do 11,4 i dwóch m-cy biorę Tardyferon Fol ale moje żelazo stoi w miejscu tzn ciągle 11,4!! Gin powiedział ze pocieszajace ze nie spada dalej;-)

U to u mnie chyba nie zaciekawie bo w 3 mies. miałam 7,4 tej hemoglobiny , i biorę do dziś zapisane żelazo a hemoglobina
(wyniki 2 dni temu) obecnie 7,6 , też mi powiedziała gin że dobrze że jeszcze nie spadła, ale kurcze czemu aż taka niska :wściekła/y:

mag wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin:-)

reklama
candy - moze sok z buraczków sobie rób? Dużo szpinaku, jajek...
Moja kolezanka miała taką niską. PO porodzie jej zastrzyki z żelaza robili i było dobrze.
Tylko jeśli by mieli ci robić to pamietaj ze przy domięśniowych to mogą przebarwienia zostawiać. Chyba lepiej dożylnio ... Kolezanka miała takiego "siniaka" na pół ramienia

Do góry