Witajcie, ale znowu naskrobałyście, potem to wszystko przeczytać, to sporo czasu hihi. Przede wszystkim gratuluję mamusiom, które poznały płeć. Ja jutro mam połówkowe o 13, mam nadzieję,że mój chłopiec nie zmieni się w dziewczynkę. Chociaż to mało ważne, aby dzidzia była zdrowa. Dziś znowu kupiłam niebieskie ciuszki w lumpeksie, to już taki nałóg - co środę chodzę - zaraz wkleję zdjęcie do odpowiedniego wątku.
Ja dzisiaj na obiadek miałam rybę zapiekaną z porem i pieczarkami zalane śmietanką, bardzo to lubię, do tego kapusta kiszona własnej produkcji. A co do naleśników z mięsem, jadłam ostatnio przepyszne u bratowej: do ciasta naleśnikowego dodała trochę szczypiorku i takie w kropeczki były, taki bajer. Nadziewane mięskiem, przyprawione tak jak kto lubi, mięsko podduszne na patelni.Potem zawnięte w naleśniki tak jak krokiety, ale nie obsmażane, tylko posypane serem żółtym i zapiekane chwile w piekarniku. Miała podane na takim specjalnym naczyniu do pieczenia, więc można spokojnie na stół podać prosto z piekarnika i ładnie wygląda. Na to do polania był podany sos grzybowo - pieczarkowy (cebulkę podsmażyć z pieczarkmi, podlać wodą, przyprawić, można zagęścić mąką). Bardzo mi to smakowało. W sobotę będę miała gości, może nawet to zrobię jako ciepłe danie.
Oglądam jeszcze tv , ale coś ziewam już, miałam wczoraj problemy z zaśnięciem, może dzisiaj uda się szybciej zasnąć. A jeszcze coś - dzisiaj na allegro wygrzebałam taką huśtawkę - zaraz wkleję link, droga jak cholera, ale zachorowaam na nią. I pomyśleć, że ja miałam taką drewnianą na sznurkach wieszaną! A teraz takie cuda.
FISHER PRICE HUŚTAWKA Z PROJEKTOREM N9278 s_k (807510799) - Aukcje internetowe Allegro
Miłego wieczorku.
Missiiss cieszę się, że jesteś z nami i pozdrawiam Ciebie i Męża.