reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
izulqa nie ma sprawy pytaj ile chcesz... pytajcie o co chcecie bo jesli mam wam pomoc moim nieszczesciem to ja bardzo chetnie pomoge zeby tylko sie juz nigdy takie cos nie zdarzylo ani u was ani u mnie. co do objawow to nic nie mialam nic nie czulam... nic mnie nie bolalo... poprostu poszlam sie umyc przed kinem i mnie jakos natknelo zeby sobie palce tam wsadzic i poczulam balonik... wiecie ze czasem sobie wkladalam palca co czasem pisalam ze nie cuzje szyjki ze nie moge siegnac to pozniej bylo na nastepny dzien u lekarza ze jest dluga i ok jest.... wiec zero objawow jedyne co moge teraz w sumie tak wspominac to w niedziele jak pisalam wam ze mnie zoladdek boli i ze mam taki maly rozstroj co sie pytalam czy lepiej isc do doktora czy nie... i mialam wtedy pojssc ale mi przechodzilo i jakos nie poszlismy a moze trzebabylo... bo moze wtedy juz cos sie dzialo i daloby sie to naprawic... teraz juz wiem ze pewnie to byl jakis znak dlatego nie lekcewazcie nic ... izulqa jak boli to nie mysl sobie e nie ide bo ostatnio bylam i uzna mnie za chisteryczke... pieprz to i zasuwaj lepiej 10 razy sprawdzic i nawet posluchac ze pani panikuje niz pozniej plakac cierpiec i miec Aniolka w niebie.

Nie uwierzycie!!! zrobilam drugie danie i czekałam na K az przyjdzie z pracy zeby jesc z Nim i co!! ide do kuchni biore pokrywke z garnka a tam ledwo co dla K obiadu starczylo bo jego brat se musial zjesc!!!!!!!!!!! az mi sie dymilo z uszu i odechcialo mi sie jesc czegokolwiek...dałam tylko K obiad...ehhhh...masakra....:eek:

Ja też kochane zmykam ogladac z K filmiki :))
Miłego wieczorku
:tak::-):-):-);-);-);-)

czarnuszka ja na twoi miejscu to bym mu zrobiła taką awanturę, że by mu sie odechciało brac cokolwiek z waszego garnka... ale gość ma tupet:eek:

Najpierw się pochwalę, a później przeczytam co pisałyście, bo już nie wytrzymam!!

its-a-girl-03.gif

Ccarolin Super :) ciesze sie razem z wami :))
Teraz mozesz zaczac kupowac sukienki :)

MISSISS fajnie ze jestes :) podziwiam twoj optymizm tak trzymac .

A ja musze sie pochwalic bo jestem szczesliwa jutro jedziemy po naroznik to juz wiecie ale tez bedziemy odbierac nowe lozko i szafe :)) i sypialnia gotowa .
Pojechalismy dzisiaj do sklepu meblowego i takie przeceny ze Wow nie mozna bylo inaczej :)))

Super bo jutro wszystko przywieziemy M poskreca i juz bedzie spokoj :)

A rano o 7.30 ide ogladac kuchnie uzywana z ikkea za 300 euro komplet z wszystkimi urzadzeniami lodowka,piekarnik ,zmywarka i pralkaaaaa :) z gazety zadzwonilam gosc wyprowadza sie z Aachen do Berlina i sprzedaje podobno kuchnia ma 2 lata :) a z tego co wiem to w ikkei maja pozadne kuchnie i jak by sie udalo ze nikt mnie nie wyprzedzi to bym byla szczesliwa :)) dlatego wstajemy rano i moze uda sie byc tymi pierwszymi :))

Jutro bedzie dlugi dzien rano kuchnia potem o 12 wazny termin w klinice i usg :))
Potem meble przywiesc wiele wrazen .

Witajcie, ale znowu naskrobałyście, potem to wszystko przeczytać, to sporo czasu hihi. Przede wszystkim gratuluję mamusiom, które poznały płeć. Ja jutro mam połówkowe o 13, mam nadzieję,że mój chłopiec nie zmieni się w dziewczynkę. Chociaż to mało ważne, aby dzidzia była zdrowa. Dziś znowu kupiłam niebieskie ciuszki w lumpeksie, to już taki nałóg - co środę chodzę - zaraz wkleję zdjęcie do odpowiedniego wątku.
Ja dzisiaj na obiadek miałam rybę zapiekaną z porem i pieczarkami zalane śmietanką, bardzo to lubię, do tego kapusta kiszona własnej produkcji. A co do naleśników z mięsem, jadłam ostatnio przepyszne u bratowej: do ciasta naleśnikowego dodała trochę szczypiorku i takie w kropeczki były, taki bajer. Nadziewane mięskiem, przyprawione tak jak kto lubi, mięsko podduszne na patelni.Potem zawnięte w naleśniki tak jak krokiety, ale nie obsmażane, tylko posypane serem żółtym i zapiekane chwile w piekarniku. Miała podane na takim specjalnym naczyniu do pieczenia, więc można spokojnie na stół podać prosto z piekarnika i ładnie wygląda. Na to do polania był podany sos grzybowo - pieczarkowy (cebulkę podsmażyć z pieczarkmi, podlać wodą, przyprawić, można zagęścić mąką). Bardzo mi to smakowało. W sobotę będę miała gości, może nawet to zrobię jako ciepłe danie.
Oglądam jeszcze tv , ale coś ziewam już, miałam wczoraj problemy z zaśnięciem, może dzisiaj uda się szybciej zasnąć. A jeszcze coś - dzisiaj na allegro wygrzebałam taką huśtawkę - zaraz wkleję link, droga jak cholera, ale zachorowaam na nią. I pomyśleć, że ja miałam taką drewnianą na sznurkach wieszaną! A teraz takie cuda. FISHER PRICE HUŚTAWKA Z PROJEKTOREM N9278 s_k (807510799) - Aukcje internetowe Allegro
Miłego wieczorku. Missiiss cieszę się, że jesteś z nami i pozdrawiam Ciebie i Męża.

Nie mamy jeszcze wybranego imienia ja mam kilka typów, ale mąż jakoś nie może się zdecydować, ale po Hausie go przycisne, bo teraz ogląda :D Jeszcze jak w ciążę nie zaszłam mówiłam, że będzie Zuzia i on w żartach kiedy zrobimy Zuzię hehe :D ale teraz on nie chce Zuzanna, tak więc mały problemik.

marry76 Huśtawka jest super :) ale cena kosmiczna, ja kupuję zwykły leżaczek z wibracjami około 200 zł, to chyba będzie jedyny większy zakup, który mnie czeka. A co do sukieneczek dla córeczki kilka już jest :D u siostry miała być dziewczynka i również mam nadzieję, że z córci nie zamieni się synek :)

reklama
Do góry