reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

czesc dziewczyny

dorwalam neta moj kochany maz naprawil co trzeba bylo w domku i jest git... jak tam zdrowka??

martwie sie o izulqe.... jak czytam... kurcze ona od poczatku chyba jak dobrze pamietam byla juz w spzitalu... oby wszystko bylo jak najlepiej u niej i by szybko wrocila do zdrowia!!!

widze ze sie martwicie o mnie tez... dziekuje bardzo. wszystko ok jest dajemy sobie rade bo musimy. zyje i mam wielka chec na kolejne dzieciątko, na szczescie nie mam blokady ze nigdy wiecej bo sie boje... strach jest ale on zawsze przez to co bylo bedzie i nie zniknie... teraz przynajmniej bede wiedziala na co moge sobie pozwolic z czym mam uwazac i napewno bede jak jajko traktowala sama siebie i napewno tak bedzie mnie mezus traktowal tez ;) bedzie wszystko dobrze w to wierzymy!!!!

Jak sie ciesze ze piszesz!!!! i ze jestes w dobrym nastroju!!! i masz takie pozytywne myslenie ze tylko pozazdroscic!!!!!.....zobaczysz nasze dzieciatka beda z tego samego roku :) wierze w to i trzymam mocno kciuki!!!!
Buziaki Kochana :-D i pisz do nas czesciej

reklama
zaluje tylko ze nie widzialam Antosia ale maz mowil ze byl sliczny szkoda ze aparatu nie wzielam :-( mial pieknie zadarty malenki nosek i co mnie zdziwilo sliczne malenkie ciemne brewki bo i ja mam ciemne i maz ... głowke mial malenka bo byla wielkosci mojej pięsci... zaluje bardzo zaluje ze go nie widzialam ani nie mam zdjecia i co wieczor i rano probuje sobie wyobrazic jego piekna buzke... ktora miala spokojny wyraz twarzy sliczny nosek i te piekne brewki... no nic pozostaje mi tylko moja wyobraznia... a licze na to że Antoś przyjdzie do mnie we śnie i pokaze mamie jaki byl i jest śliczny wśrod aniołkow :tak:

a no i kurcze wiecie co... ja tak bym chciala juz od stycznia znow zaczac sie starac ale to bedzie jeszcze za wczesnie... napewno sie wszystko szybciej zagoi mi po tak wczesnym porodzie niz jakby bylo po normalnym... ale musze zdac sie na opinie lekarza i to jak beda wygladaly moje wyniki i w ogole moj "środek" bo nie chce znow tego przezywac... nie dalabym juz rady.
a no i wierze w to i apewno sie bedziemy starac jak nie wiem co zeby nasza dzidzia mala byla z tego samego roku !!! :tak: tylko moja mama za mna lazi i mowi" rzadnego zapylenia przed ślubem koscielnym i weselem ogolnie bo ona sie o mnie nie bedzie bac ciagle tzn nie chce sie bac i martwic":-D no masakra :) a ja jej od razu mowie ze nie ma szans !! :)

Najpierw się pochwalę, a później przeczytam co pisałyście, bo już nie wytrzymam!!

its-a-girl-03.gif

Jestem taka szczęśliwa!! :) Będzie parka, lekarz powiedział, że na 100 % widzi wargi sromowe, także jestem przeszczęśliwa! :) :-):-):-):-)

ccaroline - gratuluję córeczki, strasznie się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D

missiiss - masz rację, poczekaj, aż się wszystko zagoi i podziękuj mężowi za pozdrowienia:-D

ccaroline85 ogromnie gratuluję córy :-)

Mo też z cycochów powoli zaczyna coś wypływać. Na początku to był przezroczysty płyn a teraz jak się sutki naciśnie to leci coś żółtawego. Pierwszy oczywiście zauważył mój M - jak się dossał to stwierdził, że mi coś gorzkiego z cycocha wyleciało :rofl2:

Byłam dziś na wizycie kontrolnej u gina i wyszło mi, że mam glukozę w moczu :szok: co to może oznaczać, bo moja p.doktor mówi, że to nic i, że zobaczymy co wyjdzie po teście wysiłkowym glukozy.

Swoją drogą to nieźle gonicie z tym pisaniem....:-D

czesc dziewczyny

dorwalam neta moj kochany maz naprawil co trzeba bylo w domku i jest git... jak tam zdrowka??

martwie sie o izulqe.... jak czytam... kurcze ona od poczatku chyba jak dobrze pamietam byla juz w spzitalu... oby wszystko bylo jak najlepiej u niej i by szybko wrocila do zdrowia!!!

widze ze sie martwicie o mnie tez... dziekuje bardzo. wszystko ok jest dajemy sobie rade bo musimy. zyje i mam wielka chec na kolejne dzieciątko, na szczescie nie mam blokady ze nigdy wiecej bo sie boje... strach jest ale on zawsze przez to co bylo bedzie i nie zniknie... teraz przynajmniej bede wiedziala na co moge sobie pozwolic z czym mam uwazac i napewno bede jak jajko traktowala sama siebie i napewno tak bedzie mnie mezus traktowal tez ;) bedzie wszystko dobrze w to wierzymy!!!!

Ojj kochana, jak ja sie ciesze że jesteś taka silna.. Modlimy się za Antosia :* Dziękuję że się martwisz, ale poleżałam dziś cały dzień i wypoczęłam i jest lepiej :) Fakt, 4 razy byłam w szpitalu od początgku ciąży.. Ale wierze że już będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam bardzo gorąco :* Trzymaj się :* i pozdrowienia dla męża.

Wszystkim Wam kochane dziękuje za to że jesteście i mi doradzacie i sie martwicie. Ale nie byłam dziś u lekarza bo rano się już lepiej czułam. I cały dzień leniuchowałam i nie mam żadnych opuchlizn i ciśnienie mam w normie :)

Najpierw się pochwalę, a później przeczytam co pisałyście, bo już nie wytrzymam!!

its-a-girl-03.gif

Jestem taka szczęśliwa!! :) Będzie parka, lekarz powiedział, że na 100 % widzi wargi sromowe, także jestem przeszczęśliwa! :) :-):-):-):-)
- OOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialas dziewuszke to masz!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie ze strasznie!!!!!!!!!!

Ojj kochana, jak ja sie ciesze że jesteś taka silna.. Modlimy się za Antosia :* Dziękuję że się martwisz, ale poleżałam dziś cały dzień i wypoczęłam i jest lepiej :) Fakt, 4 razy byłam w szpitalu od początgku ciąży.. Ale wierze że już będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam bardzo gorąco :* Trzymaj się :* i pozdrowienia dla męża.

Wszystkim Wam kochane dziękuje za to że jesteście i mi doradzacie i sie martwicie. Ale nie byłam dziś u lekarza bo rano się już lepiej czułam. I cały dzień leniuchowałam i nie mam żadnych opuchlizn i ciśnienie mam w normie :)
- o Nie:no::szok::szok::szok: my tu sie zamartwiamy a ta se spokojnie w lozeczku lezy:-D , to dobrze ze lepiej sie poczulas.... moze tylko fałszywy alarm!! buziak dla dzidzi:-);-)

Missis jestem pelna podziwu ze jestes tak do tego wszyskiego nastawiona i Twoje optymistyczne podejscie do tego mnie szokuje!!!!!! ja to bym w psychiatryku wylądowala chyba po takim przezyciu a TY sie swietnie trzymasz.... tak trzymac, naprawde podziwiam...!!! a kiedy macie koscielny??

Ostatnia edycja:
reklama
missiiss cieszę się, że jakoś się pozmierałaś jestem z Ciebie czytaj Was dumna

ccaroline fajnie, że będzie córcia, witaj w babskim gronie

xXxIzuLQaxXx cieszę się, że już lepiej się czujesz wszystko się ułoży

no z dnia na dzień coraz więcej piszemy, hm mnie nie wygodnie się siedzi już przed kompem także będę z "dolotu"

Do góry