reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

CCaroline - trzymam kciuki zeby dzidzia pokazala czy jest cipcią czy siusiakiem :):rofl2:

wogole ciekawe co z Izulqa - miała dzisiaj isc do lekarza i nic nie pisze

Jednak jutro nie ide na jazdy... inny dzien mi wyznaczy:sorry: to dobrze... przynajmniej nie bede sie martwic o Sebusia

reklama
czarnuszka, prawie wysuszyłam oprychę - na płatek kosmetyczny wypsikałam perfumki i trzymałam mocno na opryszczce, aż się zmniejszyła:-D

przynajmniej teraz mogę normalnie się wysmarkać:eek:

tez zastanawiam się, jak tam Izulqua
i ciekawe jak się czuje missiiss:-(

Już jestem z powrotem wami. Przed chwilą wróciłam z zakupów.

Ja tez się zastanawiam co z Izulqa, mam nadzieję że wszystko dobrze i że niedługo się odezwie.

Jeśli chodzi o naleśniki z mięsem to ja robię naleśniki bolognese. Farsz robię z mięsa mielonego, które podsmażam i przyprawiam. Do mięsa dodaje pieczarki duszone, fasolkę czerwoną trochę cebuli duszonej, czosnku. Na sam koniec jeszcze trochę startego sera żółtego. Naleśniki z farszem lekko podsmażam polewam sosem bolognese i posypuje startym żółtym serem albo parmezanem.

burza - mniam takie naleśniki:-)

ale się namęczyłam, powysyłałam do was zaproszenia na n-k (to znaczy do tych, które dały dane na n-k) - mam nadzieję, że nie odrzucicie:-D:-D:-D:-D

no troszkę mnie u was nie było , przez te problemy z głupim komputerem :sorry:

Co do tej siary to jak nacisnę delikatnie lub się dobrze z rana przyjrze to jest przezroczysty płyn :tak: a dziś nawet jak spałam na prawy boczku byla plamka mokra :zawstydzona/y:

Witojcie.
nie było mnie przez cały dzień bo trochę się szwendaliśmy z m po mieście, szukałam kurtki na zime dla siebie, ale oczywiście nic nie znalazłam:wściekła/y:
GRATULUJĘ POZNANYCH PŁCI:-D

czarnuszka, prawie wysuszyłam oprychę - na płatek kosmetyczny wypsikałam perfumki i trzymałam mocno na opryszczce, aż się zmniejszyła:-D

przynajmniej teraz mogę normalnie się wysmarkać:eek:

tez zastanawiam się, jak tam Izulqua
i ciekawe jak się czuje missiiss:-(

oooooooo to odgapie!!!!! :))

A ja nasmażyłam naleśników. Mój pierwszy raz nie był taki straszny:-p Pierwsze trzy naleśniki zjadł kosz, a następne nawet wyszły:-) Zrobiłam ze 20 sztuk:-) Dzisiaj będą na deser z dżemem brzoskwiniowym i bitą śmietaną, a z reszty zrobię krokiety z mięsem, ale dodam do mięsa kapustę, to nie będzie takie mdłe. Zobaczymy jak mi to wyjdzie;-)
No i posprzątałam mieszkanko i tyle na dzisiaj mojej roboty domowej, bo przecież nie wolno mi się przemeczać;-) Ale i tak sie zeszło ze 3 godziny z tymi naleśnikami i ze sprzątaniem.

Mi jeszcze nic z piersi nie cieknie i bardzo mnie to cieszy, bo nie chce jeszcze z wkładkami laktacyjnymi latać;-) Jeszcze zdąży mi się z nich nacieknąć (naciec??);-)

Idę jeszcze zrobić bitą śmietanę.. zapomniałam jeszcze o niej:sorry:

Też jestem ciekawa co u Izulqi, mam nadzieję, że wszystko w porządku. No i mam nadzieję też, że nasza missiiss się jakoś trzyma tam z rodzinką.

reklama
magg007 Dziękuje za zaproszonko przyjęte;-)A ja jestem non stopa głodna,mam ochote na cos słodkiego,ale niechce przesadzac bo bede wyglądała jak słonica:-)

Do góry