reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny mam pytanie?? Dzis jak smarowałam sobie piersi oliwką, nacisnęłam na brodawkę a tam mi kropelka poleciała -takiej jakby wody:shocked2: Czy to mozliwe ze to siara?? A nie powinna być jak mleko białe:eek: Zaznacze ze mam małe piersi i jak narazie nic nie urosły tylko własnie brodawki mi się zwiekszyły rozmiar piersi ten sam:-(
Tak to siara:) :tak: Ja też mam małe piersi i na razie nie urosły.. może ciutkę ale niewiele. Na razie nie wylatuje mi nic... a podobno już moze wlasnie siara się sączyc.. Ciekawe czemu u mnie jeszcze się nie sączy..:-(

reklama
a ja wlasnie wrocilam z miasta i umieram z głodu. Az jestem na Was zla, ze tyle dobroci mi podsunelyscie, bo nie wiem za co sie zabrac. :-D

i mam dla siebie zla wiadomosc.. musze sie chyba ograniczac w chodzeniu, mimo ze ciazy nie mam zagrozonej. Bo przejsciu parunastu matrow brzuch mi twardnieje. i strasznie mi sie ciezko chodzi :eek:

ja chyba zaraz wstawie rosolek, bo mi sie chce albo pomidorowki albo rosołu :-D

dronka to raczej siara, biale mleko bedzie dopiero po kilku dniach po porodzie, najpierw maluszek musi sciagnac ta siare.

Agniesiak nie martw sie bo mi w pierwszej ciazy zaczela leciec gdzies z koncem 30 tygodnia, a teraz pomimo ze to druga ciaza dalej nic nie leci.

Wydaje mi się że Wama miała na myśli kto nie chce poznać płci dziecka a nie nie może!! bo wszytko osoby które wymieniałaś chcą ale im dziecinki nie chcą ujawnić co mają między nogami!!
Ja też nie wiem co noszę pod serduszkiem a chcę znac płeć!!

racja,racja...
jeszcze do tego czytać nie umiem:-D:-D

cofam, co napisałam, tez nie znam płci, a chciałabym poznać

a ja wlasnie wrocilam z miasta i umieram z głodu. Az jestem na Was zla, ze tyle dobroci mi podsunelyscie, bo nie wiem za co sie zabrac. :-D

i mam dla siebie zla wiadomosc.. musze sie chyba ograniczac w chodzeniu, mimo ze ciazy nie mam zagrozonej. Bo przejsciu parunastu matrow brzuch mi twardnieje. i strasznie mi sie ciezko chodzi :eek:

ja chyba zaraz wstawie rosolek, bo mi sie chce albo pomidorowki albo rosołu :-D

czyli kochana musisz odpoczywać

Tak to siara:) :tak: Ja też mam małe piersi i na razie nie urosły.. może ciutkę ale niewiele. Na razie nie wylatuje mi nic... a podobno już moze wlasnie siara się sączyc.. Ciekawe czemu u mnie jeszcze się nie sączy..:-(
Mnie się też nic nie sączy i w pierwszej ciąży też się nie sączyło, a pokarmu miałam aż za dużo potem ;-)

reklama
O jejku!!! nie było mnie raptem trzy godzinki a napisaly cala ksiazke!!!!
Zabrali mi dzisiaj prąd dlatego se tak poszlam bez slowa. Przepraszam :) byłam na spacerku fajna pogoda, oczywiscie musialam sobie zakupic kilka krówek bo nie mogalm hehe i zaraz wszystkie zjadlam..... troche przeginam co ?....ide nastawic ziemniaki na drugie danie :)
Ale pysznosci napisalyscie mniam!!!!! jutro mam jazdy wiec musze zrobic szybki obiad i chyba zrobie kotlety jajeczne i jakas szybka zupke moze pomidorową i chyba ja ugotuje dzisiaj. Pewnie jak tesciowa bedzie jutro pilnowała Sebastiana to mu wcisnie swoj obiad:sorry::confused2::eek: ale powiem jej zeby mu nic nie dawała, znajac zycie nie poslucha i mu bedzie wciskała swoim widelcem ze swojego talerza....... fujjjj.....biedne dziecko :(:(:(:( napisalam sms do mojej Pani nauczycielki zeby mi przelozyla jazdy na pozniejsza godzine zeby byl krotko z tesciowa K wraca kolo 16 wiec go popilnuje :D:rofl2: oby sie udało :)

patinka aż trudno uwierzyć, że tacy ludzie istnieją naprawdę:szok::szok: Ja mam teściów delikatnie mówiąc niezafajnych i też człowiek czasem przeżywa, że są tacy a nie inni, że sprawią przykrość, bo chciałoby się, żeby było miło, wkońcu to rodzice mojego męża, któremu też jest smutno i przykro, że oni tacy są. Ale to co się u Ciebie dzieje to przekracza wszelkie granice!!!:szok: Od takich ludzi naprawdę najlepiej się całkowicie odizolowac i zerwać wszelkie kontakty!

Tabasia gratuluję awansu!!!!!

czarnuszka wspólczuję opryszczki. Ja nigdy nie miałam, a nawet leczyłam mojemu meżowi (całowaniem się z nim hihi), a odkąd mieszkamy ze sobą to ani razu nie miał:tak: Uleczyłabym też i ciebie bardzo chętnie, ale jakbym nie była mężatką, a ty jakbyś była facetem hihi;-)

A mi dzisiaj przyszedł śpiowerek-kombinezon dla mojego maluszka z Allegro:-) Używany ale w bardzo dobrym stanie i jak nowy:-)
- hehe nooo jak dalej moje hormony beda tak buszowac to po prodzie zas bede miala za wysoki testosrteron i bede w polowie facetem hehe :)

Dziewczyny mam pytanie?? Dzis jak smarowałam sobie piersi oliwką, nacisnęłam na brodawkę a tam mi kropelka poleciała -takiej jakby wody:shocked2: Czy to mozliwe ze to siara?? A nie powinna być jak mleko białe:eek: Zaznacze ze mam małe piersi i jak narazie nic nie urosły tylko własnie brodawki mi się zwiekszyły rozmiar piersi ten sam:-(
- To napewno siara :) super:D przynajmniej sie nie bedziesz denerwowac ze nie bedziesz miała mleka :D :)

Do góry