reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

matko, dziewczyny, ale namachałyście! :szok: chyba ze 2 godziny czytałam i w międzyczasie zjadłam kolację ;-)
juz sama nie wiem, kto co pisał.
tabasia- nie strasz mnie, że do 4 miesiąca mogą w Irlandii zwalniać, ja właśnie chciałam dziś szefowej powiedzieć, ale jak zwykle jej nie było w pracy ;-)
więc jeszcze nikt nie wie, oprócz dwóch kobietek, z którymi pracuję w pokoju, ale wiem, że one nikomu nie powiedzą. Tutaj mają takie zabobony, że jeśli się powie komuś do 12 tygodnia, to na pewno się poroni :baffled: wiem, że to zabobony, ale już widzę ich miny ;-)
jak mi się coś przypomni, to wrócę ;-)

Ionka tutaj nikt nic nie wie!!! Jedni mowia tak, drudzy inaczej. Ostatnie wiadomosci jakie mam to 4 miechy :baffled: Wiesz, jezeli masz kontrakt na stale, to luz :tak: Ja mam tygodniowki, wiec troche czuje sie niepewnie... Ale nie lamie sie, licze, ze bedzie dobrze :)
A z jakiego miasta jestes? I na kiedy masz termin?
Pozdrawiam serdecznie ;-)

reklama
... rzeczywiście pizzowy wieczór my też zajedliśmy pizze :-):-):-)

tylko, że ja prawie całą:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy na tym forum obliczenie tygodnia ciąży jest wiarygodne?Bo gdyby liczyć od dnia ostatniej miesiączki to mam termin na marzec..hm ..miesiąc moich urodzin:) a dzisiaj jest 4 tydzień i 5dzień ciąży...chyba..

Kasiu skad jestes? bo moze bedziemy jeszcze rodzic w jednym szpitalu hhehe :D:-)

jak sie dzisiaj czujecie dziewczyny?
ja zjadlam na sniadanko 3 kanapki z nutella i jadac do pracy Karol wyszedl kupic mi bulki.. to na mysl o bulkach i chlebie mnie mdlilo. ehh..

Młoda mi sie potwierdzilo to z forum z tym co mi lekarz powiedzial. :biggrin2:

dziewczyny wczoraj bylam w sklepie, ktorym moja mama wynalazla ciuchy ciazowe.
no i powiem Wam ze cholerstwa strasznie drogie.
za spodnie materialowe chcieli juz niby po przecenie 50% , 90 złotych.. załamałam sie..

witajcie ciężaróweczki ;-):-)
jak Wam się spało?
my jeszcze dziś u dziadków.
ale po południu wracamy do domku.
co tam jeszcze ...miłego dnia Wam życzę.
moni-no...te ubrania są bardzo drogie.a może jakaś krawcowa uszyłaby ci spodnie koszt wyszedłby ci dużo tańszy niż kupione.prościej jest z górą ubioru-teraz w sprzedaży tyle tunik że można coś wybrać.

pizzowy wieczór zazdroszcze:-):-):-) ja do 22 wymiotowałam:-:)-:)-(

ale nocka w miarę ok a dziś wizytka i usg:-):-):-):-) odezwę się wieczorkiem i dam znać:tak:

Kasiuwidzialam fajna spodniczke, tylko ze to juz na bardziej zaawansowana ciaze. Co do gory to masz racje, jest wiele fajnych tuniczek, takze z tym problemu wiekszego nie ma. :-) gorzej z dolem :)

reklama
dziewczyny wczoraj bylam w sklepie, ktorym moja mama wynalazla ciuchy ciazowe.
no i powiem Wam ze cholerstwa strasznie drogie.
za spodnie materialowe chcieli juz niby po przecenie 50% , 90 złotych.. załamałam sie..
Niestety ciuszki są drogie i niekoniecznie ładne. Ja 2 lata temu mieszkając w Szwajcarii kupiłam niedrogo w C&A spódnicę dżinsową i białą bluzkę. U nas w C&A nie widziałam fajnych rzeczy i na pewno nie w tak dobrej cenie. 2 dni temu w H&M kupiłam bluzkę - w czarno - popielate paseczki, z miękkiego materiału w cenie 80 zł. Myślałam, że będą jakieś obniżki. Niestety nie, a coś do ubrania kupić trzeba. Szczególnie, że z dużymi brzuszkami będziemy paradować w zimie.

Do góry