reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Rybka-daj znać koniecznie
Nicole-a byłaś w Orsay-u???? tam ostatnio były duże obniżki.
Moni-ja z pierwszą ciążą chodziłam też w zimie..co prawda w grudniu już urodziłam ale na zimne dni też sie załapałam...

reklama
matko przez te witaminy tak dużo piszecie ;-)
rybka trzymam kciuki za wizytę i gratuluję sprzedaży, al biję cię w obściskiwaniu muszli do 23.30 masakra mam dość rzygam i ryczę

ja latam z wkładką, ale od wczoraj mam dowcipnie czopki i mam teraz kolorowo:-)

ja mam ciuszki z poprzedniej ciąży -więc jestem w dobrej sytuacji :tak:
można też poszukać w seckend-hendach czy jak to tam.......lumpeksach.
też są fajne-moja koleżanka nakupowała dużo oryginalnych ciuszków.i świetnie wyglądała przez całą ciążę.
EDIT:
Candy-czy ja dobrze widzę ..Ty na noc do pracy!!!!!-kobiety ciężarne nie mogą pracować na nocki.

Kasiu ja musze pojezdzic wlasnie za ciuszkami. bylam cwczoraj w swoim miesicie to niestety nic przyzwoitego nie znalazlam. Ale pojezdze sobie po okolicznych miasteczkachi tam pogrzebie :)
lubie to cholercia. :):-)

reklama
Dziewczyny ja mam w przyszły wtorek iść do mojej ginekolog, bo potem wyjeżdza na 3 tygodnie na wakacje. To będzie 5 tydzień i 4 dzień mojej ciązy...boję się ze nie zobaczę serduszka...i będe się znowu martwić, bo w kwietniu tego roku mialam niestety zabieg usunięcia ciązy bo serduszko malucha nie biło......
Czy któraś z was miala tak wcześnie usg robione?

Przepraszam, że nie odnoszę się do waszych postów, ale nie nadąrzam czytać, a nie mam za dużo czasu na przegladanie na bieżąco.
Ja nie miałam tak wcześnie robionego, ale wydaje mi się ze serduszka jeszcze nie będzie widać.

moni-hehehehhe-my tak coś wszystko jakoś razem przechodzimy :-D:-D:-D pizza termin porodu....robi się ciekawie???:laugh2::laugh2::laugh2:
missiisss-ja bym mu dała odwroty robić...:angry:
nie dziwię się że masz ochotę się przytulać,ja też tak miałam z pierwszą ciążą..byla tak tulacha że sama sobie sie dziwiłam-tylko że u mnie nie było problemu,mój mąż sam jest takim tulachą na codzień.

też macie takie schizy...ja chodzę teraz ciąglę w białych gatkach żeby dobrze widzieć sluz jaki siewydostaje i czy aby nie ma żadnych plamień....mam takie coś po pierwszej zagrożonej ciąży.

idę śpiochać
-coś Was nie ma..nie będę do siebie pisać :sorry::laugh2:
dobrej nocki.
Ja też ciągle chodzę w białej bieliźnie:-p Już mi się pomału kończy, muszę chyba zrobić pranko:tak: Ja mam taki żółty śluz , niedużo ale taki że mi jednak brudzi te białe figi;-)
...... a ja niestety na noc do pracy ....... i wtedy usypiam na siedząco o ile mam chwile by usiąść :crazy:
Współczuje:-( Słyszalam że nocki są najgorsze, a mówiłaś w pracy ze jestś w ciąży? Nie mogą Cię przenieść na dzienną zmianę?

Ja mam wizytę w piatek i trochę zaczynam się jej bać, boję się że coś będzie nie tak:-(

Do góry