reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja sobie wyszywam półkrzyżykiem takiego misia z serduszkiem dla dzidziolka:)

Ja tez strasznie lubie haftowac krzyzykami ale niestety ostatnio za nerwowa jestem i brak mi cierpliwosci.A misio przeslodki.Ja kupilam ostatnio jeszcze przed ciaza dwa Anioly Stroze dla maluchow ,ale skonczylo sie tylko na skompletowaniu zestawow i wszystko lezy w szafce.

A ja mam tek jak i kilka z was dzis strasznego lenia.Roboty mam strasznie duzo ale podejscia brak.I teraz zaluje ze zaprosilam te kolezanki Karolci bo normalnie nie`wyrobie,a i choroba mnie oslabia.Najgozej jak pomysle sobie ze tu jeszcze trzeba jakies zabawy wymyslec,ale czym tu zajac takie panienki.W tym wieku ni to dzieci ni panienki.Chyba skocze do sklepu i jakies gry kupie bo normalnie brak inwencji dzis u mnie.

Ja na rozstepy uzywam palmersa i pomimo tego wielkiego brzucha nie widze nowych rozstepow.

A i a pro po tesciowych,moja mnie dzis zaskoczyla bo zadzwonila z pytaniem jak sie czuje i co lekarz powiedzial o dzidzi.
Ona normalnie nieprzewidywalna.Dopiero po 8 latach poczula sie do roli babci.Bo wczesniej nie interesowala sie wogole zadna ciaza.A do tego stwierdzila ze pozyczy sobie dzis Karolinke.Pewnie chce cos jej kupic a nie wie co.A co tam w koncu to jej babcia,niech kupuje.Gdy urodzili sie i mieli chrzciny nic nie dostali to teraz niech nadrabiaja.Ciekawa jestem tylko czy zdazy przyjechac na torta,bo zazwyczaj tylko dawala prezent w biegu w drzwiach lub gdy byli wlasnie u niej.Co bardzo mnie wkurzalo.
Ok ide cos porobic.Do pozniej

reklama
Cześć dziewczyny, ja nadal leże a skurcze nadal mnie męczą:-:)-:)no:
Mam już dość ,dziecko moje biedne plata się od jednych dziadków do drugich i tak w kółko,tęsknie za nim :-:)-( buuuuu

Jejku jakie tutaj Menü :)Lepiej niz w restauracji od sledzia po ciacho :-D
Ja gotuje zupe z dyni :)

Byla kolezanka z pracy pokazalam jej moja kolekcje ciuszkow dla niuni i w niedziele jedziemy razem na flomark :) ja juz nic nie bede kupowac a przynajmniej mam taki zamiar :p no chyba ze naprawde cos taniego znajde .

Dzisiaj przyszly kolejne paczki ciuszki sa swietne :-D tak jak na fotkach a fotki juz wszystkie macie bo na biezaco wklejalam :)
Teraz musze posprzedawac moje zeby kasa sie wrocila na nastepne zakupy :)

Cześć dziewczyny, ja nadal leże a skurcze nadal mnie męczą:-:)-:)no:
Mam już dość ,dziecko moje biedne plata się od jednych dziadków do drugich i tak w kółko,tęsknie za nim :-:)-( buuuuu

wypoczywaj kochana i sie nie denewuj a o dziecko sie nie martw dziadkowie napewno sie o nie dobrze zatroszcza :)

Tak też właśnie robie, wszyscy mi pomagają i są kochani, ale ja się martwię żeby tak nie zostało do końca ciąży.
W poniedziałek mam umówioną wizytę u mojego lekarza ciekawe co powie.
Ta nospa to jakoś nie działa na mnie.
I w ogóle czuje taki strach przed braniem tych lekarstw, ale ufam lekarzowi skoro każe....

Neska a plamienia ci przeszly?Uwazaj na siebie i dzidzie,a starszemu krzywda sie nie stanie jak dziadki porozpieszczaja,a ty wypoczywaj bo teraz to najwazniejsze.Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.

Ja też biorę nospe, ale czasami też jak mnie bardzo boli, to biorę buscopan, i przechodzi-spytaj się lekarza czy możesz brać

reklama
Do góry