owlrene
Fanka BB :)
Ja sobie wyszywam półkrzyżykiem takiego misia z serduszkiem dla dzidziolka
Ja tez strasznie lubie haftowac krzyzykami ale niestety ostatnio za nerwowa jestem i brak mi cierpliwosci.A misio przeslodki.Ja kupilam ostatnio jeszcze przed ciaza dwa Anioly Stroze dla maluchow ,ale skonczylo sie tylko na skompletowaniu zestawow i wszystko lezy w szafce.
A ja mam tek jak i kilka z was dzis strasznego lenia.Roboty mam strasznie duzo ale podejscia brak.I teraz zaluje ze zaprosilam te kolezanki Karolci bo normalnie nie`wyrobie,a i choroba mnie oslabia.Najgozej jak pomysle sobie ze tu jeszcze trzeba jakies zabawy wymyslec,ale czym tu zajac takie panienki.W tym wieku ni to dzieci ni panienki.Chyba skocze do sklepu i jakies gry kupie bo normalnie brak inwencji dzis u mnie.
Ja na rozstepy uzywam palmersa i pomimo tego wielkiego brzucha nie widze nowych rozstepow.
A i a pro po tesciowych,moja mnie dzis zaskoczyla bo zadzwonila z pytaniem jak sie czuje i co lekarz powiedzial o dzidzi.
Ona normalnie nieprzewidywalna.Dopiero po 8 latach poczula sie do roli babci.Bo wczesniej nie interesowala sie wogole zadna ciaza.A do tego stwierdzila ze pozyczy sobie dzis Karolinke.Pewnie chce cos jej kupic a nie wie co.A co tam w koncu to jej babcia,niech kupuje.Gdy urodzili sie i mieli chrzciny nic nie dostali to teraz niech nadrabiaja.Ciekawa jestem tylko czy zdazy przyjechac na torta,bo zazwyczaj tylko dawala prezent w biegu w drzwiach lub gdy byli wlasnie u niej.Co bardzo mnie wkurzalo.
Ok ide cos porobic.Do pozniej