madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A u mnie zazwyczaj po prawej stronie i lubie jak tanczy w brzusiu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to raczej od mamy genów zależy, czy będą dwa jajeczka. Geny taty chyba niewiele mają na to wpływu...To musi być niesamowite wrażenie mieć bliźniaki w brzuchuChociaż ja się cieszę,że miałam fuksa i mnie to ominęło pomimo zagrożenia(mąż jest z bliźniaków...po ojcu też z bliźniaków-kuzyn nie miał fuksa i trafił dwupak)Ja jestem w 20 tygodniu i teraz mam zrobić glukoze z obciążeniem.
Też mi się tak wydawało ale jak wyjaśnić takie drzewo genealogiczne?Teść ma brata bliźniaka i synów bliźniaków.Brat bliźniak mojego teścia będzie dziadkiem bliźniaków...:-)Troszkę to zaskakujące.Ale to raczej od mamy genów zależy, czy będą dwa jajeczka. Geny taty chyba niewiele mają na to wpływu...
A są dwujajowi, czy jedno?Też mi się tak wydawało ale jak wyjaśnić takie drzewo genealogiczne?Teść ma brata bliźniaka i synów bliźniaków.Brat bliźniak mojego teścia będzie dziadkiem bliźniaków...:-)Troszkę to zaskakujące.