reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia- wydaje mi się, że liczą :tak:
ale na wszelki wypadek wejdź na ichnią stronkę, może citizens info- tam nawet po polsku mają ;-)
albo idź teraz na macierzyński :-) przecież chcesz wracać po urodzeniu Alexa bardzo szybko- tak kiedyś pisałaś, że po miesiącu? może to jest wyjście? ;-)

reklama
Dzieńdoberek:blink:

Nie odzywałam się chwilę, ale cały czas czytam forum, tylko nie zawsze mam wenę, żeby coś naskrobać.

Ja zaraz lecę do laboratorium oddać krew:eek: dzisiaj standardowo morfologia i analiza moczu, a dodatkowo TSH.

Wczoraj mnie coś brzuszek troszkę pobolewał, ale wzięłam nospę, dodatkowy magnez, położyłam się , drzemnęłam no i przeszło. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że to przez wzdęcia, które od półtrorej tygodnia mnie męczą z podwójną siłą:dry::dry: Najgorsze jest to, że nie ma znaczenia co zjem w ciągu dnia... ogólnie jem lekkostrawne rzeczy a i tak mnie męczą okropnie:dry::dry:
No nic uciekam, bo chcę szybko coś zjeść, ale najpierw krew trzeba oddać:-p
do potem

Witajcie Brzuchatki:-)
Jak ktos walczy z przeziębieniem polecam - na katar - wodę morską - nie droga a pomaga (mi pomogła) a na gardło syrop z cukru i cebuli...
Miałam tak ostatnio, w koncu pozłam do lekarza ogólngo który stwierdził, że to wirusik i ze i tak nic innego nie mogłaby mi przepisać.. podobno tartum werde można na gardło jeszcze ale to sporadycznie:-)

Hej brzuszki !
Ja dzis od rana chodzę niezle wkurzona, bo mojemu M ktos w nocy stłukł szybe w aucie i ukradł CB radio :wściekła/y::wściekła/y: Boze dorwałabym i rece połamała!!!
To juz jest ktorys przypadek z kolei na naszym osiedlu, samochody stoja tuz pod oknami i kurna nikt nigdy nic nie widzial i nie słyszał ...ehhh...nie ma siły na tych bandziorów! Policja przyjechała, sciagnela odciski i zobaczymy jak to saie rozwinie..znajac nasza policje to raczej nie ma na co liczyc...
A Maluszek tak dokazuje od wczoraj ze szok:eek: Latam co chwile do wc bo skacze mi po pęcherzu;-)
Agniecha nie martw sie trzeba byc dobrej mysli, trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skonczyło !
Mirosia ja od 2 dni mam ten sam problem, czuje sie jak maly wieloryb:-) pije duzo wody, to podobno jest najlepsza metoda na wzdecia.

Hej,
eh o skakaniu po pęcherzu też coś wiem, czasem mnie tak uciśnie, że pomimo że przed chwila byłam w WC to muszę iść bo wydaje mi się że znów mi sie chce, i tak wkoło macieju, eh....
dziś USG-jestem podniecona, ale jednocześnie sie denerwuję, oby wszystko było dobrze, 3majcie kciuki mocno;-)

agniecha1417- 3maj się kochana, i bądz dobrej myśli, tak jak któraś juz wcześniej pisała, ja bym to skontrolowała jeszcze u innego lekarza, pomyłki się zdążają nawet najwybitniejszym-głowa do góry, ale wiem że to na pewno bardzo trudne, całuję mocno

Marti - gdzie Ty chcesz rodzić, bo pisałaś że zapisałąś sie na szkolę rodzenia...?
powodzenia na usg - czekam na wiadomości :-)

na Madalińskiego-chociaż raz się zraziłam bo leżałam tam jak straciłam drugiego dzidziusia:-(i nie miło wspominam ten czas, ale z drugiej strony moja koleżanka tam rodziła w sierpniu, i była bardzo zadowolona na madaliskiego tez mam swoją doktorową....

Witam :)
marti8 trzymam kciuki za wizytę!

Śniegu po nocy już prawie nie ma, pada deszcz wieje mocny wiatr, jednym słowem okropnie!
Ja źle się czuję, mnie również od wczoraj męczą wzdęcia, w sumie nie wiedziałam od czego myślałam, że mi coś zaszkodziło, ale skoro też tak macie, więc może tak ma być, do tego synek mi jeść nie chce i strasznie marudzi, mam nadzieję, że szybko minie ten dzień i przyjdzie weekend ;-)
Miłego dnia życzę!

reklama
witajcie
mnie też ostatnio męczą wzdęcia i gazy, ale jak trochę popiję wody, miętki to przechodzi staram się nie opychać szczególnie słodkim i jest lepiej. Za to dziś kłuje mnie raz w czas w tyłeczku hi hi, ale to chyba z powodu powyżej.

U mnie śnieg też zaginął i dobrze nie znoszę zimy, mieszkam w domku kojarzy mi się z wiecznym odśnieżaniem, auto trzeba oczyścić, śnieg tak, ale na święta.

Miłego dnia mamusie.

Do góry