reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejka dziewuszki! Ja mialam wczoraj wracać do pracy ale szykuje sie kolejne przesunięcie. Zadzwonila do mnie koleżanka z pracy i zakazala kategorycznie wracać bo szefostwo jak się dowiedzialo ze wracam to milion czynności zaplanowało, tak ze bym caly tydzień na wysokości lamperii musiala latać zeby z wszytskim się wyrobić, zwłaszcza, że kolezanka w tym tyg. na szkolenie jedzie więc zostalabym z wszytskim sama. No i zaraz ide do lekarza po zwolnienie. wprawdzie do rodzinnego bo córa mi się rozchorowała ale chyba jak ja poprosze żeby dała z kodem "B' a nie opieke na dziecko to chyba się zgodzi, nie? Miałyście przyoadek żeby ktoś wam odmówił zwolneinia na ciążę?

Agniesiak85 100 lat
u mnie wieje jak cholera, poranek zaczęłam od wizyty w aptece po witaminki, oczywiście mam szczęście do policji, tylko wyjechałam z za zakrętu i wiedziałam, że mnie capną, bo jeżdżę bez pasów, Pan zaczął się śmiać, że z racj dwójki w środku nie zapinam pasów bo jest mi nie wygodnie szczególnie w mieście gdzie jeździ tyle psycholi,że non stop się zatrzymuje, nawet nie spojrzał na zaświadczenie od gin, cała policja wszystko można wcisnąć...chyba

wczoarj przełaziłam/przejeździłam cały dzień, powiem szczerze, że dawno tak dobrze nie spałam, tlen robi swoje

pozdrawiam, miłego dnia

Hej Dziewczyny! Ja to mam lenia..:zawstydzona/y: Cały dzień dzisiaj mogłabym spać! :tak::sorry2:Wczoraj cały dzień na dworze spędziłam, wymarzłam jak cholera, posiedzieliśmy troszkę u moich rodziców, później pojechaliśmy do mamy Ł..:-) Rozmawialiśmy z ojcem Ł na skype.. Pokazywał nam, jakie obrączki nam kupił.. :tak::-)I takie tam pierdoły.. ;-)

Wieczorkiem leżałam sobie tak w wyrku, no i mała mi się wypchnęła pod pępek.. :cool2:Czułam ją dokładnie pod dłonią, zaraz po prawej stronie brzucha przy pępku.. :szok::szok: Jest bardzo duża!! Napewno jest dłuższa niż szacowane 25cm, na ten okres ciąży.. Mój Ł był taki zadowolony, że w końcu mógł dokładnie pooglądać sobie córeczkę, i podotykać. :tak::-) I widoczne były kopniaczki:sorry2::tak: no i jak się przekręcała z boczku na boczek, hehe ;-) Ł się cieszył jak małe dziecko, Ale powiem Wam, że od kilku dni całkiem inaczej i mocniej odczuwam kopniaki :-):tak: I mimo, że jestem dopiero w 23 tc to widzę po brzuchu, kiedy kopie.. :-D

Pozdrawiam!

Kurcze dziewczyny powiedzcie mi dlaczego nie widac mojego zdjecia przy nicku?
wrzucilam ale cos chyba nie wyszlo...:confused:

A wrzuciłaś zdjęcie jako avatar?

U góry masz taki różowy pasek, i masz tam Ustawienia, Regulamin, Blogi i takie tam :-pKLikasz USTAWIENIA i pojawia Ci sie stronka.. Po lewej stronie stronki pod ramką "W tym tygodniu" Masz panel kontrolny.. Na 3ciej pozycji są Ustawienia.. I pierwszy podpunkt pod ustawieniami masz EDYTUJ AVATAR..
KLikasz, no i później wyświetla CI się stronka,
zaznaczasz UŻYJ WŁASNEGO AVATARA (w 1szej ramce na środku stronki), no i w 3ciej ramce na środku stronki, masz napisane WŁASNY AVATAR, i później PRZEGLĄDASZ PLIKI Z KOMPUTERA w poszukiwaniu avatara :-p;-) Jak znajdziesz i pojawi Ci się avek w pierwszej ramce na środku stronki klikasz zapisz zmiany i wszystko jest już na miejscu :-):tak: Na pewno Ci się uda!

mam nadzieje, ze dobrze wytlumaczylam ;P

Ostatnia edycja:
A wrzuciłaś zdjęcie jako avatar?

U góry masz taki różowy pasek, i masz tam Ustawienia, Regulamin, Blogi i takie tam :-pKLikasz USTAWIENIA i pojawia Ci sie stronka.. Po lewej stronie stronki pod ramką "W tym tygodniu" Masz panel kontrolny.. Na 3ciej pozycji są Ustawienia.. I pierwszy podpunkt pod ustawieniami masz EDYTUJ AVATAR..
KLikasz, no i później wyświetla CI się stronka,zaznaczasz UŻYJ WŁASNEGO AVATARA (w 1szej ramce na środku stronki), no i w 3ciej ramce na środku stronki, masz napisane WŁASNY AVATAR, i później PRZEGLĄDASZ PLIKI Z KOMPUTERA w poszukiwaniu avatara :-p;-) Jak znajdziesz i pojawi Ci się avek w pierwszej ramce na środku stronki klikasz zapisz zmiany i wszystko jest już na miejscu :-):tak: Na pewno Ci się uda!

mam nadzieje, ze dobrze wytlumaczylam ;P
Dziękuję pięknie :-)

reklama
Do góry