moniSkaBe
Fanka BB :)
Wszystkiego Naj naj naj :*:*:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze dziewczyny powiedzcie mi dlaczego nie widac mojego zdjecia przy nicku?
wrzucilam ale cos chyba nie wyszlo...
Dziękuję pięknie :-)A wrzuciłaś zdjęcie jako avatar?
U góry masz taki różowy pasek, i masz tam Ustawienia, Regulamin, Blogi i takie tam KLikasz USTAWIENIA i pojawia Ci sie stronka.. Po lewej stronie stronki pod ramką "W tym tygodniu" Masz panel kontrolny.. Na 3ciej pozycji są Ustawienia.. I pierwszy podpunkt pod ustawieniami masz EDYTUJ AVATAR..
KLikasz, no i później wyświetla CI się stronka,zaznaczasz UŻYJ WŁASNEGO AVATARA (w 1szej ramce na środku stronki), no i w 3ciej ramce na środku stronki, masz napisane WŁASNY AVATAR, i później PRZEGLĄDASZ PLIKI Z KOMPUTERA w poszukiwaniu avatara ;-) Jak znajdziesz i pojawi Ci się avek w pierwszej ramce na środku stronki klikasz zapisz zmiany i wszystko jest już na miejscu :-) Na pewno Ci się uda!
mam nadzieje, ze dobrze wytlumaczylam ;P
Dzieki za życzonka!!
Ja mam na razie goscia to nie mogę Was za długo czytac, ale potem nadrobie