owlrene
Fanka BB :)
A ja niedawno wrocilam z Kosciola i z zakupow,bo lodowka pusta.I myslalam ze padne.W Kosciele na podniesieniu tak mi sie slabo zrobilo ze sprawdzalam czy wyjscie jest zaludnione.Niestety bylo tak ciasno ze tylko sciagnelam plaszcz i modlilam sie o koniec mszy.Potem zakupy.Robimy je niestety w niedziele bo caly tydzien pracujemy dlugo,a moj M jak nie pojdzie do sklepu i nie kupi tego na co ma ochote to potem marudzi ze nic nie kupilam i nie ma sie czego czepic.Gozej niz kobieta w ciazy.
Potem po powrocie tak kregoslup mnie rozbolal ze az slabo mi bylo i podejrzewam ze w Kosciele tez to od tego i perfum babek(wkurza mnie jak ide a tam jakby prysznic braly w perfumach).
Normalnie az z tego bolu sie roazplakalam a raczej wytrzymala jestem na bol.
Boje sie ze powtorzy sie sytuacja z poprzedniej ciazy.Wtedy przez ten bol to ani spac,lezec,siedziec ani stac nie moglam.Co chwilke musialam zmieniac pozycje.A najgorsze to noce byly.
Ide podbic zupke bo zachcialo mi sie kalafiorowej i tylko smietanke musze dodac bo juz sie gotuje,a maluchy krzycza ze glodne wiec spadam bo chipsow lub slodkosci podjedza zanim zupe dostana.
Potem po powrocie tak kregoslup mnie rozbolal ze az slabo mi bylo i podejrzewam ze w Kosciele tez to od tego i perfum babek(wkurza mnie jak ide a tam jakby prysznic braly w perfumach).
Normalnie az z tego bolu sie roazplakalam a raczej wytrzymala jestem na bol.
Boje sie ze powtorzy sie sytuacja z poprzedniej ciazy.Wtedy przez ten bol to ani spac,lezec,siedziec ani stac nie moglam.Co chwilke musialam zmieniac pozycje.A najgorsze to noce byly.
Ide podbic zupke bo zachcialo mi sie kalafiorowej i tylko smietanke musze dodac bo juz sie gotuje,a maluchy krzycza ze glodne wiec spadam bo chipsow lub slodkosci podjedza zanim zupe dostana.