reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A ja niedawno wrocilam z Kosciola i z zakupow,bo lodowka pusta.I myslalam ze padne.W Kosciele na podniesieniu tak mi sie slabo zrobilo ze sprawdzalam czy wyjscie jest zaludnione.Niestety bylo tak ciasno ze tylko sciagnelam plaszcz i modlilam sie o koniec mszy.Potem zakupy.Robimy je niestety w niedziele bo caly tydzien pracujemy dlugo,a moj M jak nie pojdzie do sklepu i nie kupi tego na co ma ochote to potem marudzi ze nic nie kupilam i nie ma sie czego czepic.Gozej niz kobieta w ciazy.
Potem po powrocie tak kregoslup mnie rozbolal ze az slabo mi bylo i podejrzewam ze w Kosciele tez to od tego i perfum babek(wkurza mnie jak ide a tam jakby prysznic braly w perfumach).
Normalnie az z tego bolu sie roazplakalam a raczej wytrzymala jestem na bol.
Boje sie ze powtorzy sie sytuacja z poprzedniej ciazy.Wtedy przez ten bol to ani spac,lezec,siedziec ani stac nie moglam.Co chwilke musialam zmieniac pozycje.A najgorsze to noce byly.
Ide podbic zupke bo zachcialo mi sie kalafiorowej i tylko smietanke musze dodac bo juz sie gotuje,a maluchy krzycza ze glodne wiec spadam bo chipsow lub slodkosci podjedza zanim zupe dostana.

reklama
Tak, ja chyba z każdą ciążą mam mniej cierpliwości do czekania na narodziny maluszka :-D
Oj patrz ja nie zauważyłam, że Ty również trzeciej pociechy się spodziewasz! Ale to chyba przez późną porę! ale i tak spać się nie chce. Jakoś dziwnie mi dziś, wszyscy śpią tylko ja budzuję.

owlrene
u mnie też tak jest z M. na zakupach, dokładnie gorzej jak w ciązy!

Tabasia- ja biorę tylko Magne B6 + nospe - ale powiedziała mi że to właśnie na siare. Sama nie wiem czy to potrzebne - zaczynam mieć wątpliwości jak trochę poczytałam. Niby tylko dodatkowe witaminy bo ciągle łykam folik i od 4 mies. feminatal N - ale mam wrażenie że to za dużo tych tabletek . No nic na wizyte idę dopiero za 2 tyg - muszę się też dokładnie wypytać.Ja też mam bardzo mało - delikatne kropelki i to wieczorem tylko.

Cześć dziewczynki!
O matko ale sie naczytałam, od piatku mnie nie bylo...:-)
Czarnuszka co do wczasów all inc to warto sobie rezerwowac juz w listopadzie, wtedy jest duzo taniej. Nawet do 40 % . My tez w przyszlym roku chyba wybierzemy sie nad nasze morze, bo z malenstwem jakos strach dalej sie wybierac. Chociaz 2 lata temu bylismy nad morzem i obiecalismy sobie ze to ostatni raz...Drogo jak cholera, masa ludzi, tłok na plazy, zimne i brudne morze...beznadzieja!
A dzis sie troche martwie bo juz od wczoraj nie czuje dzidziusia..:-(Zawsze brykał po sniadaniu i wieczorem, a od wczoraj nic...

Witam w poniedziałkowy poranek :)

Wczoraj spędziliśmy dzień po za domem i czas minął bardzo szybko. Noc praktycznie nie przespana, cały czas drętwiały mi ręce i nie mogłam se znaleźć miejsca. Pięknie słonko świeci, trzeba się brać za codzienne sprzątanie, a tak mi się nie chce i nie mam pojęcia co na obiad wymyślić.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

Agniesiak85

Wszystkiego najlepszego życzę dziś ci,
by się spełniły twoje marzenia i sny.

Dzięki Kochana:)
Ja dziś wczesnie wstalam. Moja mama ma przechlapane bo była z facetem i sie rozstali a teraz ten ją nęka... Wczoraj przyjechał do niej i stał pod drzwiami, wysylal jej mmsy z grobem mojej babci, straszyl i mowil,ze sie nie ruszy do rana. masakra jakas! Mama na policje zadzwonila ale ten dziad zdazyl juz pojechac...do mojej cioci:szok: Ciotka go przepędziła i znów do mamy przyjechal, masakra jakaś. Wysyła jej ciągle smsy, straszy, że spotkają się w sądzie, wysyła maile, nawet profil na NK jej załozył i powymyslał na nia takie rzeczy, że głowa pęka...Napisałam do administratorów i mama ma na policje dzwonic. Wogole jej cv napisal i przeslal na maila, oczywiście same oszczerstwa itp. Cały czas pisze w listach na końcu, ze ja kocha, i kochac bedzie do śmierci.. Nawet do mnie wypisuje ten dziad...na nk i wogóle, eh..:wściekła/y::no:

Ja tez mam dzis strasznego lenia:-) Na szczescie obiadek mam z wczoraj, wiec nie musze sie głowic, ostatnio juz mi brakuje pomysłów..:-)

reklama
Do góry