reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A tak wogóle witam sie.Ja od 6.30 na nogach,byłam z moja siostrą na osrodku jej córka miała badania taki bilans dla szesciolatków,a teraz chwile z Wami a pózniej chyba sie drzemne.

Ostatnia edycja:
uff nadrobilam weekendowe zaległości:-)

Agniesiak Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin

ja dzisiaj jakas zmeczona jestem i chyba zaraz pojde sie zdrzemnac

agniesiak - sto lat, dużo zdrówka, morza miłości i szczęścia każdego dnia!

rybka,
bidulo, współczuję:-(
- chyba bym padła trupem, jakbym miała jakieś zakazy żywieniowe (aktualnie żrę jak śmietnik- wszystko, na co mi przyjdzie ochota:dry:)

dzisiaj robię pierś z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem

kupiłam tez krem pharmaceris przeciw rozstępom, zobaczymy czy pomoże - nawet nie był drogi - 33 zł
:-p

jutro wybieram się z M na łowy do Wro, cel: kurtka lub płaszcz na mój bebech (no i może cos jeszcze:-p:-p)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane!!!!!!
Po dluygiej nieobecnosci :)
Ale wszystko czytałam i wczorajsze swieto bylo okropne wogole nie lubie tego swieta i ogolnie na dodatek niedzieli ale jakos posiedzialam w domku i minelo....bylismy u tesciowej z obiadem i dzisiaj wychodzi ze szpitala. K mial dzisiaj wolne az w szoku bylam to pojechalismy na zakupy do tesco i chcialam se ku[pic kozaki ale jak mam isc z tym osłem na zakupy to tylko sie denerwuje i zaraz placze....ja se wybieram pokazuje mu ktore mam se kupic a on wzrusza ramionami i mowi ze niewie no poprostu koszmar popedzal mnie caly dzien bo cos tam musial robic......ale sie wkurzylam chcialam isc do fryzjera to stwierdzil ze skoro jestem fryzjerka to sama moge sobie obciac wlosy.....ciekawe jak mam obciac tył no ale coż....,,:dry::dry::dry:musze sama sie wybrac do miasta....tylko nie mam jak i co tu zrobic....ani wziac dziecka ze soba bo prawka jeszcze nie mam ani go z kim zostawic jakas paranoja!!!!! wrocilismy dosyc pozno i dopiero teraz knczy mi sie robic obiadek....tak mi ostatnio zasmakowal gulasz ze dzisiaj tez robie bo wczoraj zrobilam tyle ze jeszcze na kolacje jedli i na dzisiejszy obiad nic nie zostalo....
A dzisiaj jak wyproznialm nos po nocyt to mialam krew i tak od kilku dni....nigdy mi nie leciala krew z nosa ciekawe co to!!! ale w czwartek jade do lekarza zbadac moją dzidzie!!!!!!!!!!!! i moze mi zrobi polowkowe juz :)K jedzie ze mna wiec pierwszy raz zobaczy swojego dzidziolka drugiego :)
Ide konczyc oibiad i nakarmic malego...buziaki:-p

agniesiak - sto lat kochana!!! zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniedzy !!!!!

Do góry