reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Owlrene- kina nie było, miałam imprezę niespodziankę:-)
Rybka-całe szczęście że wodogłowie okazało się fałszywym alarmem, a krwiaczka na następnym USG na pewno już nie zobaczysz:-)
M poszedł na siłownie, a ja już po śniadanku...może dziś pójdziemy do kina,i na jakiś spacer, bo słońce od rana u nas świeci, chociaż zimno podobno jest...

reklama
rybka ciesze sie ze dzidzius twoj nie ma wodoglowia , świetna wiadomosc a miejmy nadzieje ze krwaiczek szybko sie whlonie :tak: duzo zdrówka dla twojego malego buszownika w brzuszku i buziaki od e-cioci i Antosia :-)

ja dziewczyny wyjezdzam zaraz do kielc do Tesciowej :-)hehe pierwsze starcie haha ale mysle ze nie bedzie zle ... slonko za oknem tylko 4h w pociagu mnie przerazaja a potem bus .. ale damy rade ;-)ide sie kapac loski prac i hop do pociagu... buziaki kochaniutkie i do zobaczyska w tygodniu..:tak:;-)

dzięki dziewczyny:-D my też bardzo się cieszymy ja ciągle film oglądam:-D

natalka jest zachwycona braciszkiem pokazuje gdzie ma rączki nóżki oczko nosek:tak::tak::tak: bo ona jest już dużą siostrzyczką i duzo wie można boki zrywać:-D

Owlrene gratuluje synka:-D:-D:-D

dziewczyny w ten wyjazdowy weekend szczęśliwej drogi i powrotów do domku:tak: małych korków wam i sobie zyczę bo my też zarz do teściowej jedziemy a jutro my gości mamy:-D:-D:-D

teraz wszyscy na film przyjeżdżają

wczoraj byli znajomi z terminem na 11 marca i ta kumpela to wy:-Dglądał jakby sie po prostu za duzo najadła a ja :-) wielka brzuchata i cycata mama:-D:-D:-D

pozdrowionka i całuski dla brzuszków

Cześć dziewczyny.

Długo mnie nie było więc bo byłam w szpitalu:-( więc muszę dzisiaj trochę posiedzieć i uzupełnić braki na forum żeby zobaczyć co u was. Odezwę się później. Pozdrawiam

Czarnuszka88 mój lekarz położył mnie w szpitalu na obserwacje i badania, okazało się że macica się stawia i że mam trochę krótszą szyjkę, więc muszę się oszczędzać. Na szczęście lekarz powiedział, że to nic groźnego i że jak będę więcej odpoczywać to będzie dobrze.

reklama
Do góry