patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
owlrene gratuluje synka :-) widze że naszych mężczyzn jest coraz więcej:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie
ja mam plan zaraz wlasnie zawiezc moje siuski do badania zeby sie upewnic czy wszystko jest ok, mi od jakiegos czasu wychodzi ze mam duzo bakteri, ale jak do tej pory zadn lekarz mi nic na to nie przepisal, to nie wiem czy to normalne ze kobietom wychodzi duzo bakterii w moczu
ionka jakbys zobaczyla jak goscia obsmarowaly wszystkie kobiety pod jego wypowiedzią wiadomo co napisaly hehe faceci to zawsze sie wymadrzaja a g... wiedza o naszych sprawach kobiecych ;-)
Witam w pochmurny dzień,
dzis moje urodziny, a mi jakoś smutno:-(
Kochane, ja mam takie pytanko.. Czy Wy też czujecie 'kopanie' w pęcherz? Bo ja czasem mam wrażenie że mój dzidziuś mnie kopie po pęcherzu.. I że uciska mi jakiś nerw bo strasznie boli mnie lewa pachwina i biodro po lewej stronie.. Nie wiem od czego to.. Nie przemęczam sie ani nic.. A czuje taki jakby ucisk.. Pomóżcie. Ma któraś tak?
po usg mamy takie wieści
mały duzy ma 430 gram ma tez krwiaczka w bocznej prawej półkuli mózgu ale dr mówi że na razie to nic groźnego do kontroli za 6 tygodni jego zdaniem powinno się wchłonąc poza tym ok wszystko na miejscu
dzięki dziewczynki i kolorowych snów