reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:)
missisA ja dziś właśnie wyjeżdzam z Kielc do rodzinku, w sumie niedaleko 70 km, no i samochodem.
Idę zaraz nas pakować, bo wracamy dopiero w poniedziałek.
U mnie dzidzia bardzo ruchliwa, już się nie mogę doczekać marca. Ostatnio czytałąm jak wrześniówki, październikówki i już nawet listopadówki opisywały swój poród, jak się czytało to nawet śmieszne to było. Ale w realu pewnie nie

reklama
Hejka dziewczyny:-)
Ja właśnie jestem u teściów z mężem. Wczoraj wieczorem przyjechaliśmy. Wzięłam sobie laptota, żeby sobie podłączyć tu internet, który sobie założyliśmy w tamtym roku jeszcze z głupią myslą, że będziemy tu mieszkać:confused: No i płacimy za ten internet, chociaż go się nie używa, ale niestety jescze prawie dwa lata trzeba będzie płacić zanim skończy się umowa:dry:

Nadrobiłam to co napisałyście od wczoraj:blink:
owlrene gratuluję synka:-):-)
Rybka dobrze, że jednak to nic groźnego z twoim maleństwem:tak:
czarnuszka super, że wkońcu pogadaliście i sobie wyjaśniliście wszystko:tak::tak: Wiem jak bardzo oczyszczające i jak bardzo potrzebne są takie rozmowy po dłuższym czasie nieporozumień:tak::tak:

A ja tak siedzę sobie sama w pokoju. Zimno jak cholera, kaloryfer ledwo ciepły... Ja nie wiem czemu oni nie napalą normalnie tylko w tym zimnie siedzą:/
A mąż coś tam robi przy samochodzie, a potem tujki będzie im sadził i tyle co herbatę wypiłam z teściową. 15 minut gadki i jak zwykle nie mam co ze sobą tutaj zrobić:dry::dry:

Ale dobrze że wzięłam laptopa sobie posiedzę z wami:tak::tak:

mirosia- skąd to znam ;-) moja teściowa to fajna kobieta, ale o czym z nią rozmawiać po tych 15 minutach? :confused:
ale jak mi zaczyna o dziecku, to od razu włącza mi się agresor ;-)

dziś leniwa sobota, chyba wypadałoby trochę posprzątać... najadłam się za wszystkie czasy, upiekłam sobie 4 bułki i wszamałam z masłem ;-)

U mnie to i tak dobrze, że jest jakakolwiek gadka hehe.. Zazwyczaj to wogóle ze mną teście nie rozmawiają. Czasem własnie tylko teściowa, jak zostaniemy we dwie coś tam zagada. Ale to i tak widać, ze tylko dlatego, ze pasowałoby coś ze mną porozmawiać skoro już jesteśmy tylko we dwie, bo głupio siedzieć i się nie odzywać. No a jak się gadka skończyła, to poszłam na górę do pokoju, żeby nie ciągnąć tej niezręcznej sytuacji:eek:
Niestety tak to jest jak teście nie lubią synowej:zawstydzona/y: No ale ja już się do tego przyzwyczaiłam. Ale zawsze jeżdżę tu tylko dlatego, że są to rodzice mojego Ł i nie chcę, żeby mu było przykro. A i tak mu jest, że jego starzy mnie z założenia nie lubią.

Ja tam z teściowa tez nie mam problemu. No, może trochę za dużo gada jak dla mnie :D Ale to do wytrzymania akurat :D Mój Ł. to po niej taka gaduła :D

Burza - a nie wiesz przypadkiem jak długą masz tą szyjkę??

Dziewczynki jestem po badaniach- Będziemy mieć córcie:-) Nie powiem żeby mój P był w niebie ale musi się oswoić że będzie miał babiniec - powiedziałam że będzie mógł kupić sobię pieska a nie suczkę jak było ustalone:-D
Malutka jest zdrowa waży około 550 g !!
Pozdrowienia!!

Hej brzuchatki.
nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze tego swieta.Moze jestem nienormalna ale zawsze uwielbialam Wszystkich Swietych.Mieszkalam blisko cmentarza i prawie caly dzien spedzalam na cmentarzu,a potem cala rodzina do nas na cos cieplego.Uwielbialam ten dzien.Tutaj w Stanach jest tylko Hallowen i zaraz z maluchami bede szla tylko czekam na meza bo potrzebuje jego auta bo wieksze a chce wziasc przyjaciolki moich dzieci zeby bylo weselej.Dzieciaki czekaja jak na szpilkach.Jakby nigdy slodyczy nie mialy.Ale Coroku kazde z nich przynosi reklamowe cukierkow i zabaweczek potem przez pol roku grzebia w tym.A jutro to bede sobie siedziec i plakac z tesknoty za domem i rodzinka.

Co do tesciow to zadko tam chode chodz mam kilka minut autem.Ale wkurza mnie ze kiedy bym nie przyszla to moja tesciowa lata i nie usiadzie tylko cos robi a ja musze w kuchni siedziec i z nia gadac.Nie lubie tego.A jej haslem jest:przepraszam ze nie siade ale sie ie wyrobie.Ona zawsze gdzies pedzi,wszyscy znajomi juz z tego ja znaja.A tak, to ona bedzie z toba rozmawiac tylko w biegu.

Kurcze dzis musze popakowac w paczke stare rzeczy maluchow i wyslac do Polski bo tam mam male dzieciaki kuzynow,a szkoda mi wyrzucac,a juz pol szafy mam schowanych,bo moje maluchy to nie wiem kiedy wyrastaja ze wszystkiego.A chce zrobic pozadki i pomyslec jak tu wszystko poukladac i przemeblowac zeby w sypialni znalesc miejsce dla synka.

Czarnuszka 100 lat dla synka

Marti fajna taka imprezka niespodzianka.

Burza dobrze ze juz wszystko dobrze,uwazaj na siebie.

Missiiss powodzenia u tesciowej.Czekamy na wrazenia.

Rybka jestem pewna ze na nastepnym Usg nie bedzie sladu po krwiaczku

SylusiaSW gratuluje corci.

Trzymajcie sie cieplo i milej soboty wam zycze

reklama
Dziewczynki jestem po badaniach- Będziemy mieć córcie:-) Nie powiem żeby mój P był w niebie ale musi się oswoić że będzie miał babiniec - powiedziałam że będzie mógł kupić sobię pieska a nie suczkę jak było ustalone:-D
Malutka jest zdrowa waży około 550 g !!
Pozdrowienia!!

Gratuluję córeczki!!​

Do góry