reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

co do zylakow i pekajacych naczynek, to one po ciazy troche bledna i te mniejsze naczynka calkiem znikaja, ale te ciemne wieksze zyly raczej juz zostana. Takie pekajace zylki sa raczej dziedziczne wiec jesli wasze mamy je maja wy tez macie szanse. Ja mam bardzo duzo, i w tej ciazy pekaja mi gorzej niz w pierwszej :-(

rybka trzymam kciuki, daj znac co i jak

reklama
dzięki za słowa wsparcia i otuchy nie mogę sobie miejsca znaleźć, aż rozstroju żołądka dostałam a jedziemy tak 17.15 jeszcze trochę

dam znać wieczorkiem przez ŁZY SZCZĘŚCIA:tak::tak::tak:

podejrzewam ze babka w sexshopie ciagle slyszy teksty ze to dla kolezanki, to na prezent a napewno swoje wie :-D ja mam wibrator :-p kurde dalam za niego 95 zł :szok: zaszalalam ale to dawno bylo jeszcze za wzesniejszego nazeczonego ale jak go zobaczyl to sie wkurwil i go przez okno chcial wyrzucic bo byl duzo wiekszy od jego malego :-D:-D a teraz moj maz nie ma kompleksow na szczescie z reszta malo roznicy miedzy wibra a nim :-) i czasem fajnie jest razem sie obawic... przyznam, szczerze ze jak szlam po wibrator to bylo mi glupio ale nie mowilam nic dla kogo to tylko poprostu mowilam ktory mi sie podoba i ktory chce:-D;-) niezle przezycie hehe ;-)

czarnuszka super ze ci niespodzianke zrobil :tak:

izulqa ja sie lepiej czuje troche niz wczoraj wieczorem ale kurcze musze wyjsc na dwor dzisiaj i kupie czosne i zrobie sobie z mlekiem i sie zakopie pod koldra na dzisiaj, wczesnie sie wykąpie i nie ruszam sie z pod koldry do jutra do wyjazdu oby mi przeszlo... dobrze ze ty sie lepiej czujesz zdrowiej szybko...:tak:
- no wsumie to racja.... K nawet sam mi chcial kupic hehe ale mowilam mu ze wole Jego "wibrator" :tak::-D

Ja zamawialam na allegro - ominely mnie przezycia w sex-shopach hehe :-D
- patrzalam juz jakis czas na allegro za olejkami do masarzu i innymi przedmiotami ichyba sie na cos skusze jak bede dysponowala wiksza gotowka :D:-p:-p:-pfajne sa tam rzeczy :D

Witam :)

mnie dzisiaj od rana pobolewa brzuszek. Wstałam do wc o 4 i kłuje mnie w dole brzucha :-( wziełam nospe i troche jest lepiej, Rano posprzatałam mieszkanko i wskoczyłam pod kocyk.
Czarnuszka świetna niespodzianka:) Uwielbiam takie aaale już dawno takich nie miałam. Kiedyś powiedziałam ze jakies kwiatkuszki mógłby mi kupić albo coś małego...2 dni późniejbylismy na zakupach i mi mówi że brakuje mu 2 zł. To dałam i poszedł kupić róże do kwiaciarni obok hehe On na szczescie pracuje w systemie 12h więc zawsze ma 2 dni wolnego:)
Marti wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!! Duuużo uśmiechu i zdrowia dla Ciebie i Maleństwa :-)
Dziewczyny jakiego proszku uzywacie do prania ubranek dla dzieciaczków? Jakiegos specjalnego?
Ja tez kiedys mezowi ciagle trulam ze nigdy nic mi nie kupje sam od siebie i zawsze mu mowilam jak szlismy obok jakiejs wystawy "....o patrz jakie ladne zegarki..." takie na reke i minelo troche czasu i mi kupil zegarek :D dobrze trafil bo srebrno zloty a nosze zlota biżuterie :)

hej dziewczyny.

juz czuje sie lepiej. a bylam gotowa wieczorem jak by nie przeszlo , jechac do szpitala. wzielam nospe i polozylam sie do lozka. chyba juz w porzadku.

tak sobie mysle, ze dzisiaj sie bardzo zestresowalam moim psem, musialam o 9 rano isc z nim do weterynarza.. bo byla niewyrazna.. a po moich doswiadczeniach z babeszjoza, jak widze psa smutnego to od razu sie ubieram i lece do weta.
a ze to spore psisko (30 kg), ktore nie bardzo umie chodzic na smyczy i bardzo sie ciagnie... to moze od tego? przetarmosila mnie troche... a..
no i potem bylam jeszcze na targu z mama i moze troszke sie przedzwigalam? nie wiem.

nie naleze do panikar, ale sie serio zdenerwowalam tym brzuszkiem...

Ja niestety mam i mi się coraz bardziej powiększa. Powiedziałam to swojej gin. Przepisała mi drogi lek Detralex, ale go nie kupiłam, bo uważałam, że te moje żylaki jeszcze nie są takie złe, a opinie na temat brania w ciązy w necie były różne. Powiedziałam na następnej wizycie, że uważam, że nie potrzebuję takiego leku. Poradziła mi kupić Cyclo 3 fort. Nawet w którymś magazynie o dziecku o tym leku pisało. Niestety też do tanich nie należy. W przyszłym tygodniu idę do apteki po witaminki to się zapytam o zamiennik. W necie znalazłam Varxinal, ale nigdzie nie pisało, czy można go brać w ciąży. Poza tym smaruj nogi żelami z wyciagiem z kasztanowca np. esceven, w ciązy można je stosować.

marti- Wszystkiego najlepszego!!!!:-)

co do zylakow i pekajacych naczynek, to one po ciazy troche bledna i te mniejsze naczynka calkiem znikaja, ale te ciemne wieksze zyly raczej juz zostana. Takie pekajace zylki sa raczej dziedziczne wiec jesli wasze mamy je maja wy tez macie szanse. Ja mam bardzo duzo, i w tej ciazy pekaja mi gorzej niz w pierwszej :-(

rybka trzymam kciuki, daj znac co i jak
Już się bałam, że sama jestem z tym problemem:( A nie da się ich jakoś złagodzic np więcej spacerów czy więcej odpoczynku?:zawstydzona/y: Bo kurka.. ja nie chcę tego miec :(
Dzieki Moniat:) Będę smarowac nogi tą maścią:)

marti8 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)

Czarnuszka88 wspólczuje przeżyć z mężem, oby wszystko sie jakoś ułożyło bo faktycznie tydzień miałaś nieciekawy. Życze ci żebyście sobie wszystko wyjaśnili i następny tydzien był już tylko słodziutki :tak:.
O i doczytałam szczęśliwe zakończenie :tak: super niespodzianka :-)

madzia_27 super że z dzidzia wszystko oki :-)

moniSkaB dobrze że juz lepiej sie czujesz, oszczędzaj sie i odpoczywaj :tak:

rybka_24 trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze z maleństwem :tak:

Heee dobrnełam do końca tego co dzisiaj napisałyście :-) troszke tego było. Nie wiem co to ostatnio sie wyrabia ale normalnie apetyt mam za dwóch, pochłaniam wszystko co stanie mi na drodze :-) Niedawno zjadłam rosołek a tu już mi się czegoś zachciało i to czego pizzy :tak:.
Zadzwoniłam zamówić a pani każe mi 2 godz czekać :szok: ale co nie robi się z głodu dam rade, godzinka już mineła :-)

Ostatnia edycja:
marti8 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)

Czarnuszka88 wspólczuje przeżyć z mężem, oby wszystko sie jakoś ułożyło bo faktycznie tydzień miałaś nieciekawy. Życze ci żebyście sobie wszystko wyjaśnili i następny tydzien był już tylko słodziutki :tak:.
O i doczytałam szczęśliwe zakończenie :tak: super niespodzianka :-)
- noooooooo mysle ze weekend bedzie super:D wlasnie przygotowalam kolacje :D zrobilam gulasz z pieczarkami wyszedl pyyyyycha :) troche dziwne danie na kolacje ale K i tak rzadko je jakis cieply obiad bo caly dzien w pracy i na miescie je jakies swinstwa. Mlody spi i czekam na K :)))))))))))))))
Ubiore sie w sexi koszulke czerwona atłasową. Moze sie spodoba mezuniowi.... trza brac sprawy w swoje rece...i dbac o związek :)

trzymajcie kciuki Myszunieeeee!!!!!!!!!!!!:-):-);-);-):tak:

witajcie mamauśki

u nas powoli się kulamy do przodu

dziś ważny dzień mamy usg połókowe u jednego z najlepszych specjalistów w Bydgoszczy i wierzę, ze nie potwierdzi sie teoria o wodogłowiu małego

bardzo się boję a do 18 jeszcze tyle czasu....

trzymajcie kciuki dam znac:tak:

marti najlepszego:-D

Trzymam kciuki by wszystko było dobrze! :*

- noooooooo mysle ze weekend bedzie super:D wlasnie przygotowalam kolacje :D zrobilam gulasz z pieczarkami wyszedl pyyyyycha :) troche dziwne danie na kolacje ale K i tak rzadko je jakis cieply obiad bo caly dzien w pracy i na miescie je jakies swinstwa. Mlody spi i czekam na K :)))))))))))))))
Ubiore sie w sexi koszulke czerwona atłasową. Moze sie spodoba mezuniowi.... trza brac sprawy w swoje rece...i dbac o związek :)

trzymajcie kciuki Myszunieeeee!!!!!!!!!!!!:-):-);-);-):tak:

Trzymam kciuki :tak: no nie może byc inaczej musi się spodobać :-)

reklama
Do góry