reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochane, ja mam takie pytanko.. Czy Wy też czujecie 'kopanie' w pęcherz? Bo ja czasem mam wrażenie że mój dzidziuś mnie kopie po pęcherzu.. I że uciska mi jakiś nerw bo strasznie boli mnie lewa pachwina i biodro po lewej stronie.. :( Nie wiem od czego to.. Nie przemęczam sie ani nic.. A czuje taki jakby ucisk.. Pomóżcie. Ma któraś tak?

reklama
Hmmm, no mnie czasem jak szturchnie to mam wrażenie że się posikam...z bolącym biodrem i pupą też mam co jakiś czas problem-pisałam kiedyś o tym...a pachwiny zapewne bolą Cię bo się więzadła rozciągają i stąd takie uczucie...
aaa ja jeszcze zaobserwowałam że czasem boli mnie pępek, tak od środka, macie tak??

Zaraz idziemy do kina, i dostanę detektor:-Djuż nie mogę się doczekać aż usłyszę bicie serduszka mojej kruszyny...dziś jakoś leniwa jest i mało się ruszała, może po kinie nadrobi...
do napisania, i miłej nocki życzę

Kochane, ja mam takie pytanko.. Czy Wy też czujecie 'kopanie' w pęcherz? Bo ja czasem mam wrażenie że mój dzidziuś mnie kopie po pęcherzu.. I że uciska mi jakiś nerw bo strasznie boli mnie lewa pachwina i biodro po lewej stronie.. :( Nie wiem od czego to.. Nie przemęczam sie ani nic.. A czuje taki jakby ucisk.. Pomóżcie. Ma któraś tak?

Też mi sie zdarza takie dziwny ból. Pytałam mojego lekarza i mówił ze dziecko pewnie uciska na pęcherz. Mój Bąbelek strasznie sie wierci i czasem kopnie tam gdzie nie ma ;-) co do pachwin to marti ma racje ;-) wydaje mi sie ze to własnie przez rozciąganie więzadeł :-) mnie pępek jeszcze nie bolał ;-)hihi

izulqa kopanie po pecherzu to ulubiona zabawa mojego Antosia ;-) jak klade sie spac i choc troszke mam w pecherzu a nie chce mis ie wstawac to juz zaczyna swoje zabawy i skakanie hhe no i musze isc siku bo zasnac nie moge :tak: urwisy nasze kochane :-) co do bolu w pachwinach moj gin mowil tez ze to od rozciagania sie wiązadel :tak:
\
marti8 zycze milego i udanego wieczoru :tak:

Tak zmieniając temat, to zastanawiam się co tam słychać u owlrene, bo jakoś się nie odzywa, a miała też mieć wczoraj usg tak jak ja.

Dzieki za troske mirosia.U mnie rzeczywiscie wczoraj bylo usg.Ale wyniki dopiero dowiem sie na wizycie u ginka bo technik nie mogl nic powiedziec poza tym ze na 100% jest:

Chłopak

Pokazal nam interes.Na usg byly dzieci i wrocily szczesliwe bo pani technik pokazala im calego dzidziusia pokazala gdzie co jest.Smialismy sie ze jak baby zobaczylo cala rodzinke to za glowe sie zlapalo bo mialo rece na glowce.A do tego powiedziala ze maly to straszny skoczek bo caly czas jej skakal.Rzeczywiscie gdy badala juz miala mierzyc a on hop i w druga strone jak pchla.Ja tego nie widzialam na monitorze ale czulam.bo najpierw ona sama wszystko sprawdzala i mierzyla przez 30 min a potem dopiero nam pokazywala juz na spokojnie.
Potem z cala rodzinka pojechalismy oblewac nowego faceta w rodzinie w McDonalds.
Najblizsza wizyte mam na 12 listopada ale przeloze ja na nastepny czwartek bo chce sie dowiedziec czy wszystko ok.

Marti Wszystkiego najlepszego.

Gratuluję synka! :-D
No proszę to wcale dziewczynek tak wielu nie ma :-)
Może będzie pół na pół?

Ostatnia edycja:
Owlrene gratulejszyn! :-) Kolejny synus :-)
Marti wszystkiego naj! ;-)
Ja tez czuje kopanie po pecherzu i ciagle musze latac siku :eek::eek:
Poza tym nic mnie nie boli (nie wliczajac kregoslupa), zylakow i rozstepow brak.
Nalazilismy sie dzisiaj po miescie ponad 4 godziny :szok: Padam ze zmeczenia, ale dobrze sie czuje. Alex spi :-D
Co do seksu, u nas normalnie, nie zauwazylam zadnej roznicy ze strony M. Mi troche libido spadlo i jak mialam to plamienie, to sie ograniczylismy tzn. radzilismy sobie inaczej :-D a teraz juz wszystko ok.
Pozdrowionka Mamunie ;-)

reklama
Do góry