reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

marti8 wszystkiego naj
niespodzianka.gif
specjalnie dla ciebie :)

mnie wczoraj strasznie bolala glowa jejku nic nie pomagalo spalam i spalam i co sie obudzilam bol a boje sie brac tabletki i sie meczylam :( na szczescie wieczorem przeszlo :)

W nocy sie krecilam z boku na bok i zas dzisiaj dzien do niczego taka chodze wczorajsza .
za oknem sloneczko swieci ale chlodno .

tesciowa jutro zas jedzie do polski i kupi mi platki mydlane do prania dla dziecka bo podobno najlepsze i dzieci nie maja uczulen :) niech kupi ze 3 opakowania zobaczymy :)

od jutra smigam do pracy nareszcie bo w domu idzie wariata dostac .
dzisiaj odebralam paczke z tymi 11 zabawkami dla dziecka sa tam same fajowe rzeczy takie dla malenkich dzieci :) i jedna ta maskotka z pozytywka ,puszczam malej i przykladam do brzuszka i czuje jak tam sie porusza tak delikatnie mnie smyra :)

moze potem pojde do miasta przydalby sie jakis sweterek ciazowy moze po lumpkach polaze i cos wynajde :)

reklama
Jeśli chodzi o pranie, to ja póki co poprałam wszystko w Loveli białej (kosztował 20,20zł za 1,8 kg). Potem zobaczę. Trochę sie obawiam, bo ja mam straszne problemy ze skórą i prawie nic nie mogę używać i boję się, że z Dzidziolkiem też tak może być. Ale się okazę.

Marti - wszystkiego najlepszego, donoszenia do terminu i pięknego, zdrowego Dzidziolka :tak:

witajcie mamauśki

u nas powoli się kulamy do przodu

dziś ważny dzień mamy usg połókowe u jednego z najlepszych specjalistów w Bydgoszczy i wierzę, ze nie potwierdzi sie teoria o wodogłowiu małego

bardzo się boję a do 18 jeszcze tyle czasu....

trzymajcie kciuki dam znac:tak:

marti najlepszego:-D

witajcie mamauśki

u nas powoli się kulamy do przodu

dziś ważny dzień mamy usg połókowe u jednego z najlepszych specjalistów w Bydgoszczy i wierzę, ze nie potwierdzi sie teoria o wodogłowiu małego

bardzo się boję a do 18 jeszcze tyle czasu....

trzymajcie kciuki dam znac:tak:

marti najlepszego:-D
Kciuki zacisniete Kochana, będzie dobrze, zobaczysz:)

A wiecie wogóle...mi sie coś takiego zrobiło przy zgięciu kolana.. takie kreski jakby czerwono bordowe żyłki..tak z tyłu od srodka nóg nad zgieciem w kolanie.. brzydko to wyglada:( I pewnie to żylaki.. :( Są jakies masci na nie?

.

Ja niestety mam i mi się coraz bardziej powiększa. Powiedziałam to swojej gin. Przepisała mi drogi lek Detralex, ale go nie kupiłam, bo uważałam, że te moje żylaki jeszcze nie są takie złe, a opinie na temat brania w ciązy w necie były różne. Powiedziałam na następnej wizycie, że uważam, że nie potrzebuję takiego leku. Poradziła mi kupić Cyclo 3 fort. Nawet w którymś magazynie o dziecku o tym leku pisało. Niestety też do tanich nie należy. W przyszłym tygodniu idę do apteki po witaminki to się zapytam o zamiennik. W necie znalazłam Varxinal, ale nigdzie nie pisało, czy można go brać w ciąży. Poza tym smaruj nogi żelami z wyciagiem z kasztanowca np. esceven, w ciązy można je stosować.

marti- Wszystkiego najlepszego!!!!:-)

reklama
Do góry