reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny jakiego proszku uzywacie do prania ubranek dla dzieciaczków? Jakiegos specjalnego?
Ja dostałam w przychodni u gina taką mini wyprawkę dla bobaska i byly tam różne próbki maśc sudocrem i proszek Lovela czy jakoś tak. No i innych pełno rzeczy:) I myślę, że najpierw upiorę w tym proszku co dostałam w wyprawce i sprawdzę go:)

reklama
co do proszku ja narazie piore w vizirze.... kupie pewnie pozniej jakis dla dzieciaczka ale najpierw ten ... moja mama mowi ze nie kupowala zadnych proszkow i nie mialam uczulenia... no ale zobacze ..

Właśnie ostatnio myślałam o tym czemu u mnie w przychodni nie daja mi zadnych wyprawek ani nic. Pamietam ze na pierwszej wizycie lekarz mi powiedział ze w połowie ciązy dostane takie małe co nie co. Upomne sie w środe jak bede z wynikami badań :-)

patinka_1985 - już gdzies o tym pisałysmy :-). Ja prałam zawsze w jelpie. Moja siostra w Lovelli. A kolezanki mały miał od nich uczulenie i dopiero Vizir sensitive przeszedł. Któras dziewczyna o płatkach mydlanych pisała, że prała. Także dowolność duża. Zalezy co wybierzesz. Później trzeba obserwować czy nie ma alergii, i jak nie, to kontynuować można wybór. Znajomi używali tez płynów do płukania, ale ja jakoś nie stosowałam.
Agniesiak85- ale mi smaka narobiłaś na rosołek. Dzisiaj to mam wogóle dziwny dzień. Stałam w kolejce w sklepie, przede mną facet kupuje, i o co nei poprosi, to u mnie ślinotok wywoływało. Zanim doszłam do pani, to miałam juz tysiąc zachciewajek :eek:

reklama
Do góry