reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nie uwierzycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K przyjechal z pracy na chwile zrobic mi niespodzianke!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzial ze mnie bardzo kocha i ze jest mu przykro ze spedzamy ze soba malo czasu ale ze niestety takie uroki malzenstwa i ze ma duzo pracy ale zebym sobie nie myslała dziwnych rzeczy bo bardzo mnie kocha...no to ja oczywiscie w placz jak wzykle takie mam nerwy hehe. Nawet sie poprzytulalismy:zawstydzona/y: w kuchni :szok:
super są takie niespodzianki:blink:

reklama
podejrzewam ze babka w sexshopie ciagle slyszy teksty ze to dla kolezanki, to na prezent a napewno swoje wie :-D ja mam wibrator :-p kurde dalam za niego 95 zł :szok: zaszalalam ale to dawno bylo jeszcze za wzesniejszego nazeczonego ale jak go zobaczyl to sie wkurwil i go przez okno chcial wyrzucic bo byl duzo wiekszy od jego malego :-D:-D a teraz moj maz nie ma kompleksow na szczescie z reszta malo roznicy miedzy wibra a nim :-) i czasem fajnie jest razem sie obawic... przyznam, szczerze ze jak szlam po wibrator to bylo mi glupio ale nie mowilam nic dla kogo to tylko poprostu mowilam ktory mi sie podoba i ktory chce:-D;-) niezle przezycie hehe ;-)

czarnuszka super ze ci niespodzianke zrobil :tak:

izulqa ja sie lepiej czuje troche niz wczoraj wieczorem ale kurcze musze wyjsc na dwor dzisiaj i kupie czosne i zrobie sobie z mlekiem i sie zakopie pod koldra na dzisiaj, wczesnie sie wykąpie i nie ruszam sie z pod koldry do jutra do wyjazdu oby mi przeszlo... dobrze ze ty sie lepiej czujesz zdrowiej szybko...:tak:

hej dziewczyny :-)
a ja sie zle czuje od wczorajszego wieczoru. Boli mnie brzuch i czuje jakbym polknela pilke. Dodatkowo mam twardy brzuch..
wzielam dzisiaj magnez, espumisan.. i za jakis czas wezme nospe jezeli mi nie przejdzie...

jak jutro sie bedzie dalej utrzymywac taki twardy brzuch to pojade na izbe przyjec do szpitala.. lepiej dmuchac na zimne..

moniSkaBe - jak tak długo ci sie utrzymuje to lepiej jedź już. Le0piej jeden raz za dużo pojechac niż jeden raz za mało

Ja po wczorajszej wizycie dostałam antybiotyk. Mam nadzieje że szybko pomoże. Maluszek jak zwykle uciekał przed podsłuchem. Z 10 minut seruszka szukały. No ale isę udało podsłuchac jakoś. Waga mi skoczyła. Przez 18 tygodni przybyło mi 2 kg, a przez ostatnie 2 tygodnie ponad 1,5 kg. Czyli mam już 3,7 na plusie

Ostatnia edycja:
Witam :)

mnie dzisiaj od rana pobolewa brzuszek. Wstałam do wc o 4 i kłuje mnie w dole brzucha :-( wziełam nospe i troche jest lepiej, Rano posprzatałam mieszkanko i wskoczyłam pod kocyk.
Czarnuszka świetna niespodzianka:) Uwielbiam takie aaale już dawno takich nie miałam. Kiedyś powiedziałam ze jakies kwiatkuszki mógłby mi kupić albo coś małego...2 dni późniejbylismy na zakupach i mi mówi że brakuje mu 2 zł. To dałam i poszedł kupić róże do kwiaciarni obok hehe On na szczescie pracuje w systemie 12h więc zawsze ma 2 dni wolnego:)
Marti wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!! Duuużo uśmiechu i zdrowia dla Ciebie i Maleństwa :-)
Dziewczyny jakiego proszku uzywacie do prania ubranek dla dzieciaczków? Jakiegos specjalnego?

A ja sobie wcinam rosolek:)
Jutro z M, jego dziadkiem i wujkiem jedziemy do Szymanowa na grób rodziców dziadka i jak będziemy wracac to pojedziemy też do Niepokalanowa (czy św. Lipki - juz nie pamiętam dokładnie:zawstydzona/y: ale w świete miejsce) Ja nie byłam nigdy ani tu ani tu to dla mnie bedzie wycieczka:) hihi:) O ósmej rano wyjazd:) Juz kupilam bułki na drogę, jutro tylko kanapki sie zrobi, cherbatka w termosik i jedziemy:)
Wy tez tak macie, że ciągle głodne jestescie?:zawstydzona/y:
A wiecie wogóle...mi sie coś takiego zrobiło przy zgięciu kolana.. takie kreski jakby czerwono bordowe żyłki..tak z tyłu od srodka nóg nad zgieciem w kolanie.. brzydko to wyglada:( I pewnie to żylaki.. :( Są jakies masci na nie?
Nie uwierzycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K przyjechal z pracy na chwile zrobic mi niespodzianke!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzial ze mnie bardzo kocha i ze jest mu przykro ze spedzamy ze soba malo czasu ale ze niestety takie uroki malzenstwa i ze ma duzo pracy ale zebym sobie nie myslała dziwnych rzeczy bo bardzo mnie kocha...no to ja oczywiscie w placz jak wzykle takie mam nerwy hehe. Nawet sie poprzytulalismy:zawstydzona/y: w kuchni :szok:
No to mialaś niespodziankę:) Eh:) Super:)

hej dziewczyny :-)
a ja sie zle czuje od wczorajszego wieczoru. Boli mnie brzuch i czuje jakbym polknela pilke. Dodatkowo mam twardy brzuch..
wzielam dzisiaj magnez, espumisan.. i za jakis czas wezme nospe jezeli mi nie przejdzie...

jak jutro sie bedzie dalej utrzymywac taki twardy brzuch to pojade na izbe przyjec do szpitala.. lepiej dmuchac na zimne..
No pewnie, lepiej dmuchac na zimne. Mam nadzieję, że już się to nie zdarzy i nie będziesz musiala jechac. Ale lekarzowi powiedz na wizycie.

reklama
Do góry