reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Missis, wracaj do zdrówka :) mi już dziś lepiej :)

Noo. prócz tego, że wczoraj w nocy jak już leżałam w łóżeczku, to łapaly mnie skurcze.. ;/ chyba przez prawie godzine tak co 2-5 minut.. :( troche sie przestraszyłam, ale później mi przeszło.. Ale nie wiem czy można mieć takie skurcze..

reklama
Mój co wizytę u gin. męczył mnie, zębym się zapytała czy juz możemy, w końcu się zapytałam lekarki czy wstrzemięźliwość to do końca ciąży musimy zachować, bo juz mi było głupio się pytac co wizytę. Jak mój M. usłyszał, że tak to miałam wrazenie, że się rozpłacze, taką miał minkę nie bardzo....nooo ale cóż, trzeba przeczekać:tak:

Mój tez mnie męczył zebym sie pytała,ale jak sie dowiedział ze nie mozemy to powiedział ze najwazniejsze jest nasze dziecko,ale tez miał smutna minke.Damy rade:tak:

Missis, wracaj do zdrówka :) mi już dziś lepiej :)

Noo. prócz tego, że wczoraj w nocy jak już leżałam w łóżeczku, to łapaly mnie skurcze.. ;/ chyba przez prawie godzine tak co 2-5 minut.. :( troche sie przestraszyłam, ale później mi przeszło.. Ale nie wiem czy można mieć takie skurcze..

O kurcze Kochana duzo lez bo to nie dobrze,oby sie nie powtóżyło.

lepiej jedz i sprawdź, żeby się nie denerwować, ja też mam takie skurcze, i pojechałam do szpitala, na szczęście było okey, ale jak masz bolesne te lepiej to sprawdzić...

Izulqaja następnym razem, gdyby się powtórzyły takie skurcze, to bym pojechała normalnie do szpitala, ale mimo wszystko bym na twoim miejscu poszła teraz do gina i powiedziała co się działo.

reklama
Nie uwierzycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K przyjechal z pracy na chwile zrobic mi niespodzianke!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzial ze mnie bardzo kocha i ze jest mu przykro ze spedzamy ze soba malo czasu ale ze niestety takie uroki malzenstwa i ze ma duzo pracy ale zebym sobie nie myslała dziwnych rzeczy bo bardzo mnie kocha...no to ja oczywiscie w placz jak wzykle takie mam nerwy hehe. Nawet sie poprzytulalismy:zawstydzona/y: w kuchni :szok:

Dobry pomysł:-) Tylko powiem przyjaciółce, zeby mi to kupiła, bo trochę kicha jak baba z brzuchem idzie do sex shopu heheh:-D
- dlatego ja powiem ze to na wieczor panienski hehe!!:)

Do góry