reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja nie wiem, jak to będzie z tą ciążą, ale w poprzedniej nie miałąm żadnych objawów..żadnych śluzów innych ( teraz zresztą też całkiem sucho), żadnych bóli piersi itp. Ale teraz swędzenia sutków sobie nie wymyśliłam, a że jestem 4 dni przez terminem @ to i brzuszek ćmi leciutko, w sumie nawet bardziej ciągnie niż ćmi...teraz muszę poczekać kilka dni i powtórzyć test, ale już gdzieś tam w środku, po cichutku bardzo, bardzo, bardzo się ciesze:)tylko tak po cichutku, żeby fasolka nie słyszała:)

reklama
no to się rozchorowałam...strasznie boli mnie gardło i klatka piersiowa, idę dzisiaj do lekarza. JEstem też lekko posmutniała i zdezorientowana. zrobiłam dzisiaj rano teścik i wyszedł z kolejną bardzo bladą kreską... czyżby hcg nie wzrosło?a może to jednak nie jest ciąża... pognałam więc do laboratorium i zrobiłam hcg z krwi- wyniki będą ok 15.00, z nimi prosto do lekarza ogólnego, bo czuję że to albo angina albo co gorsze, zapalenie oskrzeli...trzymajcie kciuki za wyniki hcg:)

Witajcie:-)
Jestem marcóweczką 2009 i jak zobaczyłam że już jest marzec 2010 to bardzo się zdziwiłam ale konkretnie o co mi chodzi dziewczyna Karolina która założyła ten wątek faktycznie nie może być marcówką ale to nie znaczy że nie jest w ciąży wszystkie na nią naskoczyły a przecież dziewczyna mogła zajsc w maju tyle że w czerwcu dostała miesiączke co jak wiemy jest możliwe będąc w ciąży a gafa była lekarza bo termin wyliczył z ostatniej miesiączki,wcale się nie dziwię że dziewczyna więcej nie napisała też bym tak zrobiła zamiast wspólnie zastanowić się czemu wyszło tak a nie inaczej wy ją po prostu oczerniliscie ona próbowała wam tłumaczyć ale wy już wiedziałyscie swoje.Przykre to.:-(
Wszystki Przyszłym marcowym mamusią życzę spokojnych 9 miesięcy :-)
zielona.wampirzyca tak cichutko gratuluje;-)

zielona.wampirzyca-no daj znać jak tam beta.Ja dzisiaj dzownilam do siebie do osrodka i robią bete nawet tanio po 15 zl,ale mozna tylko zrobic w poniedzialek,sroda,piatek i wyniki są tez w te dni.ZNaczy jak zrobię w piatek to wyniki w poniedzialek,jak w poniedzialek to w srodę itp.Więc nie robię bo gdybym zrobiła własnie w piatek to do poniedzialku bede czekac,a w tym czasie przeciez moze przyjsc @.Więc cierpliwie będe czekać do poniedziałku na dalszy rozwoj sytuacji.

A powiedz jak u Ciebie z bolem brzucha mnie juz od poniedzialku(w piatek mam dostać@) boli brzuch jak na @,co chwilę latam do kibla i patrze czy @ przylazła.Bo zawsze jak mnie tak bolalo to znaczyło ,że zaraz będe krwawic.Wczoraj aż musiałam nospe brac.

czekam, czekam...jeszcze 2.5 godzinki do wyników...nawet się przespałam- małego opchnęłam dziś dziadkom- niech się nacieszą wnukiem, bo żadko go tak daję na całe dni..mnie w podbrzuszu ciągnie, nie boli....i te sutki mnie swędzą i mam kryzys ze spaniem ok. 13-15- muszę się zdrzemnąć chociaż z 15 minut..ale zaczynam się zastanawiać, czy to tylko nie psikus testów jest, chociaż jak je położyłam na stole obok siebie, to te drugie kreski nawet widać bez przyglądania się zbytniego...tylko ta dzisiejsza kreska ( bobo test strumieniowy, taki sam jak przedwczoraj) jest jaśniejsza od tej z poprzedniego testu- tzn. na tym z przedwczoraj lepiej ją widać...ale pomyślałam sobie, że może odczynnik jakoś krzywo nałożyli...zresztą co ja was tu zanudzam swoimi wywodami nt. moich kresek...za parę chwil będzie wiadomo i albo dziewczyny stawiam wszystkim soczek:)albo stawiam soczek na dobry początek starań na zostanie mamusią kwietniową:)bo w końcu nie wolno się łamać..

maniulka- Rzeczywiście jest to przykre że niektóre dziewczyny są tak niemiłe. Mają za złe że np. zaśmieca się forum według nich niepotrzebnymi wątkami, jakby to komuś szkodziło. Nie jest to pierwsza taka sytuacja, bo takich na forum jest wiele:-(. A szkoda. Karolina zniechęciła się i dlatego się nie odzywa, to zrozumiałe. Bardzo źle została przyjęta:angry:, a w zasadzie dziewczyny jej nie przyjęły do naszego grona:no:.

Też się tym zdenerwowalam i dlatego zaczęłam pisać na tym wątku. Teraz zeszłyśmy już na prawidłowy temat. Myśle że w tym tygodniu marcóweczki zaczną się pojawiać. Pierwszą niepotwierdzoną już mamy:tak:.

Nie wiem dlaczego lutówki nie mają jeszcze swojego podfora,
trudno jest je znaleźć, a co dopiero nas:baffled:

lutóweczki powinny do admina napisać...tym bardziej, że w podforach widnieją jeszcze mamusie majowe, a lutowych nie ma...to w taim razie my, z naszym marcowym wątkiem ( o ile do niego dołączę) pojawimy się kiedy? w sierpniu???no i jak pisałam- spałam sobie od 10.00 do 11.30, a na zegarku wybiła rówo 13.00 i odleciałam do prawie 14.00- nie panuję nad tym, właszcza gdy mogę sobie pozwolić na taki luksus jak sen za dnia- jak synek lata po domu, to naqet mowy nie ma..siedze taka nieprzytomna:)czekam na męża i jadę po wyniki...na trzy wszystkie zaciskać kciukasy- raz, dwa, trzy!!!!!!

reklama
zielona wampirzyca czekamy na wyniki i trzymam kciuki!!! Ty kochana trzymaj za mnie:p:p

Moniat a Ty zaciążona??? staranka??

Do góry