reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mag to chyba coś źle liczysz...

0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

Nie, nie, spoko. Ja znam te wszystkie przeliczniki. Mówię tylko o tym co pokazuje mój suwaczek. Liczy dobrze, ale zobacz gdzie jest jego wskaźnik dopiero :D

kurde ale dzien ...mlody ciagle marudzi spiacy jak niewiem co a placze jak go poloze jakis dziwny nie dposc ze pol nocy nie spal to jeszcze takie akcje.... i naprawde sie denerwuje...czasem sobie mysle ze jestem zla matka bo sie wkurzam na wlasne dziecko ale z drugiej strony ciagle z nim jestem i mam go czasami serdecznie dosc....jak ma histerie

nie uwierzycie co przed chwila zobaczylam.....moj wlasny moj ukochany maz wchodzi na strony erotyczne po nocach i oglada jakies gole baby rozwalone na lozku !!!!
Poprostu az sie poplakalam co zobaczylam.....ze mna nie chce sie kochac nie mysli wogole o moich potrzebach a sam sobie oglada takie strony!!!!!!!!!
wie ze jestem gruba ze sie sobie nie podobam ze mam kompleksy to jeszcze mnie rani takim czyms ze sobie oglada gole laski na necie!!!!!!!!!!!! poprostu jestem teraz totalnie zalamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zablokowałam komputer i juz nie wejdzie

reklama
Czarnuszka88 rozumiem Cię, też tak mam czasami, mamy prawo się złościć i denerwować, ja czasami się zdenerwuję, a później bardzo żałuję, ale tak to już jest, każdy maluch ma gorsze dni tak jak i my mamuśki, nie przejmuj się dla synka jesteś najlepszą mamusia na świecie!!

Co do imion to również se przejrzałam i wybrałam kilka, ale to jeszcze do uzgodnienia z mężem :D

Anastazja
Daria
Dominika
Julita
Klaudia
Laura
Michalina
Oliwia
Zosia
Zuzia

Damian
Dominik

Przy Dawidzie wypisaliśmy na kartce jakie się nam podobają i skreślaliśmy po kolei i wyszło na Dawidka :)

Do góry