reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

To mój gigant brzuchol ;p

50247859.jpg
Piękny okaz:tak::-D Mój tez jest gigantyczny:tak::-)
Dziewczyny bedziemy mieli Syna :-D:-D
GRATULACJE !!My też chcemy synusia:zawstydzona/y::-D Ale teraz coraz częściej mam przeczucie, że dziewczynka będzie;-)

mi wyszlo z USG ze to 19 tydzien i 3 dzien. :-)

ale jestem szczesliwa...:rofl2::rofl2:
Wspaniale:-) Mi termin porodu z usg odpowiada terminowi z OM:-DNormalnie aż lekarz mówił, że to rzadkośc:tak::-)

Witam wszystkie Panie. Czy mogła bym sie dołączyć do dyskusji?
Jestem w 22 tyg ciązy, mam termin na 2 marca. Wczoraj dowiedzieliśmy się z mężem że noszę w sobie dziewczynke, chociaż do końca w to nie wierzę, czuję chłopca :)
pozdrawiam
Kochana witaj na forum, czuj się jak u siebie:tak::-) Gratulacje dziewczynki!! Widzę, że dziewczynki królują na marcówkach:-D

Jak minęła nocka u was? U mnie w miarę, tylko teraz coś brzuszek mnie pobolewa. Miłego dnia życzę.
U mnie nocka to tragedia:-( Bo nie mogłam wogóle zasnąc..Eh.. i sie budziłam co godzinę, masakra jakaś.. Normalnie aż oczy mnie bolą i czuję, że mam takie wyschnięte..

reklama
Witajcie dziewczyny
moja noc spokojna choć męczy mnie katar, ale generalnie opracowałam sposób, im więcej piję w dzień tym lepiej śpię, nie przypuszczałam,że ma to tak wielki wpływ, organizm może lepiej się regeneruję. Nie mogę doczekać się sobotniego usg, gdzie zobaczę moje dzieciaki.
życzę Wam miłego dnia, dziś postaram się wkleić mój mały brzusio, wszyscy się śmieją, że jestem na lewym zwolnieniu, a ciąża urojona, bo prawie nic po mnie nie widać,mimo, że 17 tydzień i bliźniaki
Miłego dnia ponownie

Witam Was dzisiaj smętnie:-(
Nie spałam w nocy chyba ze dwie godziny,poszłam siusiu no i klops...:wściekła/y: Pije wodę jakbym się wściekłą no potem i latam do kibelka. Normalnie pragnienie mam ogromne jakbym była na kacu na okrągło. Chyba sobie kawkę strzele:tak:

magdusia_ witam Cię również ja:-)

Witam ):*

Dziś znów pobudka o 5tej, ale udało mi sie później na 2 godzinki jeszcze pospac, no i o 9tej musialam wstac bo musze do urzedu pracy jechac.. Znów mnie głowa boli, a z nosa rano troche mi krwi poleciało.. ;/ To chyba od tego ze sie nie wysypiam :( Och, wróce to moze uda mi się pospać trochę.. Musze się jeszcze dziś za pasem ciążowym rozejrzec.. Ostatnio pytałam o pas ciążowy to baba mnie do apteki chciała wysłać bo myślała że o taki po ciąży chodzi.. Zacofanie jest tu w Oświęcimiu ;D

Miłego dzionka :):*

kurcze... juz 10.
Witam Wszystkie kobitki i brzuszki.

jakos dzisiaj dziwnie, wstalam o 7:30 zrobic mezowi sniadanie do pracy i zwykle pozniej klade sie spac.. dzisiaj nie moglam usnac i jestem naburmuszona od rana ehhh..

hej dziewczyny długo mnie nie było ale moj m byl dopołudnia w domu i kompa zasiadł i sie do niego przykleił a ja na popołudnie do pracy i jakoś tak zleciało:)

witam serdecznie nowe mamusie:):):)

ja mam usg za dwa tyg i nie mogę się już doczekać:) jeszcze badania musze zrobić ale mi się nie chce jak cholera... hehe:)

miłego dnia brzuszki:)

Witajcie dziewczyny
moja noc spokojna choć męczy mnie katar, ale generalnie opracowałam sposób, im więcej piję w dzień tym lepiej śpię, nie przypuszczałam,że ma to tak wielki wpływ, organizm może lepiej się regeneruję. Nie mogę doczekać się sobotniego usg, gdzie zobaczę moje dzieciaki.
życzę Wam miłego dnia, dziś postaram się wkleić mój mały brzusio, wszyscy się śmieją, że jestem na lewym zwolnieniu, a ciąża urojona, bo prawie nic po mnie nie widać,mimo, że 17 tydzień i bliźniaki
Miłego dnia ponownie

wiesz że ja mam podobnie:-) prawie wogóle brzuszka nie widać :-)

Witajcie Marcóweczki!!!!Dzisiaj pierwszy raz w tym tygodniu u nas nie pada!!!Dziasiaj mam mega doła-sama w domku przez tą pogodę łapie deprechę:no::no::no::no:Chłopaki w szkole mój M w bieszczadach i dopiero w następnym tygodniu się zobaczymy.Przyjaciołki pracują na popołudniową zmianę kicha na całego!!!!!!!!!!!!!Ja już 2 miesiąc siedzę na L4 i poprostu wariuje.Mam problemy ze snem,coraz częściej bezsenne noce.Na sprzątanie w domu nie mam siły bo szybko się męczę i muszę dużo odpoczywac.W telewizji też nic ciekawego!!!Pomocy bo zwariuje:szok::szok::szok:

Pamiętam jak w pierwszej ciąży poszłam na zwolnienie i również nie mogłam miejsca dla siebie znaleźć, teraz troszkę inaczej bo siedzę z synkiem, a z nim nie można się nudzić. U mnie nie pada, ale jest pochmurno, przez pogodę nic mi się nie chcę.

reklama
Do góry