reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam się i ja po długiej nieobecności.

Madziu my też składamy spóźnione ale serdeczne życzenia dla Twojego dwulatka. Dużo zdrówka i kolorowych wróżek spełniających wszystkie życzenia Bartusia.
Mili gratulacje dla małego chodziarza :)

U nas też raczej bez zmian. Bartek oszalał na punkcie śniegu. Tylko oczy otworzy to ciągnie na sanki i robić bałwana. Oczywiście też zrobił się straszny awanturnik, wszystko chce wymusić krzykiem ale też coraz fajniej umie się bawić z Kubą. Uwielbiam ich obserwować, oczywiście jak się nie kłócą hehe, bo to też jest bardzo częste. Poza tym według domowych pomiarów waży 12,6 i ma 91cm.

Miłego dnia

reklama
właśnie wysłałam wiadomość z prośbą o usunięcie konta o nicku gosiaczek2010 by nie robić bałaganu na forum.
U mnie jest szaro, buro i ponuro. Dostałam kataru ale mam nadzieję, że pogoda pozwoli by jechać do moich rodziców z moim M i młodym do Częstochowy.

16kg?????????????? Moj wazy okol o13kg i mi sie wydaje ze to duzo...W ogole Adas wydawal mi sie takim wielkim i ciekim dzieckiem ale jakos zwolnil z rosnieciem - takie smieszne krotkei nogi ma :-D Jakis miesiac temu mial 85cm No a waga to tak w normei raczej.

Hello jest tu ktos:-)nikt prawie nie pisze:zawstydzona/y:

U nas wszystko dobrze ostatnio Bartus miał kaszelek ale teraz (odpukac)zdrowy.Chcemy w przyszły wtorek na ten bilans isc zobaczymy jak Bartus sie rozwija:-)

Pozdrawiamy i całusy zostawiamy:-)

Witajcie, co dobrego u Was dziewczyny, jaktam postanowienia wielkopostne? Proponuje by codziennie wpisać jednego posta aż do Wielkanocy :) U mnie wszystko w porzadku , podążam ku rozwoju osobistemu, dużo ostatnio czytam, tzn bardzo dużo, bo uwiebiam to robić. Elenka jest już bardzo samodzielna, wszystko chce robić sama, uwielbia tańczyć i ubiera się wtedy w sukienkę, sukienka jest obowiazkowa do tańczenia, gada już zdaniami, wie kim tata jest z zawodu i czym się zajmuje w pracy, rozróżnia kilka kolorów, i jest kochana, no i często niegrzeczna niestety, ale postanowiłam tak bardzo sie tym nie denerwować. Aktualnie wybrałabym się chętnie na jakieś szkolenie , albo trening interpersonalny, ot takie coś mi się marzy

my idziemy na bilans w jego urodziny. No chyba, że zadzwonią z inną datą.
Czemu takie pustki na wątku o figurze. Czyżbyście wróciły do płaskiego brzucha i wagi sprzed ciąży?

reklama
Do góry