reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Eh u nas też w sprawach łóżkowych nie jest bajecznie, mamy przymusową wstrzemięźliwość, ale myślę że mój M spisuje się na medal:-)w pierwszym trymestrze było mi to nawet na ręke, teraz mnie czasem skręca, bo mam ochote na pieszczoszki, eh ale damy rade;-)

reklama
Marti mam :)

w przetlumaczeniu to "jak dziecko widzi swat "
Jest to dokumentalny film Bernard George produkcji Francuskiej :) 2005 rok tutaj lecial na programie ARTE ;)Daj znac jak cos znajdziesz sama bym jeszcze raz obejrzala

Tabasia bedzie dobrze :) nie przytulaj sie lepiej lub zadziej :)
Marti ten by ci sie podobal ja patrzylam jak zaczarowana bo mowili tam duzo ciekawych rzeczy o ktorych nigdzie nie pisza :) i uprzedzam lzy beda leciec bardzo wzruszajacy :)

kurczaki pieczone, nie mogę znaleźć :wściekła/y:
narobiłaś mi smaczka na ten film, i co teraz:-)
Pozostało mi iść się umyć, zrobić kolacujke , wskoczyć do wyrka i oglądac Mam talent i nianie wcześniej:-D
Dobrej nocki brzuchatki:-)

reklama
Do góry