reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej dziewczynki:)Mój smyk jeszcze spi to mam chwilke.U nas nocka mineła ok Barti przebudził sie przed 24 i skakał po mnie do 1 w nocy wtedy zasnoł i przebudzilismy sie po 8 takze wyspana w miare jestem.Pogoda znowu jesienna no nic trzeba sie juz przyzwyczaic do jesieni.
Dobrego dnia:)

reklama
My już po spacerku. Kupiłam Bartkowi buciki cieplejsze, kurteczkę mamy więc się jesieni nie boimy:-)
Izka zazdroszczę przespanych nocek. U nas Kuba zaczął przesypiać całe noce jak skończył 2,5 roku i widzę że Bartek dokładnie bierze przykład z brata :-( także jeszcze trochę przede mną hehe.
Poczytałam trochę forum wstecz, fajnie miałyście jak się udzielało tak dużo marcówek.
Dobra,mały śpi więc lecę posprzątać szafę dzieciaków i zrobić przegląd ich ciuszków,bo sporo jest już za małych.

Witam nowe mamy.

Zosia odkąd skończyła jakies trzy miesiące spi całą noc + ok 2 godzinna drzemka w ciągu dnia.
Spi sama w swoim pokoju, w nocy zapalamy jej małe światełko i włączamy nianię elektryczną (polecam!!!!_świetna rzecz).
Na pomorzu słońce próbuje przebijać sie przez chmury, ale dość mocno wieje.
Miłego dnia

wow nie ograniam ile nowych osób na bb :) ale fajnie że forum odżyło...

pozdrawiam wszystkie mamy...

nas ok, dzieciaki zdrowe, Franki juz smiga na gore łóżka pietrowego sam :) ogolnie łobuz na całej liniii....

Ostatnia edycja:
Witajcie, u mnie dzis pracowity dzień, wreszcie umyłam podłogi , upiekłam chleb, zrobiłam jedzenie na dwa dni, wysprzatałam , także wszystko gotowe, mąż jutro do pracy na 24 h więc cały dzień z Elcia przede mną, ale sie z niej swoją drogą zrobiła złośnica dziś co chwilę sie ze mną wykłocała, co to bedzie jak zacznie płynnie gadac

Bartuś smacznie lula,Kuba z moim R oglądają bajkę(odpowiednią porę sobie wybrali) a ja zrobiłam sobie wieczór łazienkowy-paznokcie, długa kąpiel i te sprawy,ale mi się humorek poprawił przez to:-)
Madzia84 zdrówka dla Bartusia.
Wiolonczela mój mały agent też strasznie kłótliwy i uparty, a jak już zaczną z braciszkiem to nikt ich nie przegada heh.

Miłej nocki.

madzia84 u nas też inhalacje z pulmicortu idą w ruch gdy jest chory. ale póki co od wiosny spokój :) ale pewnie zaraz się zacznie, pierwszy raz zachorował jak mu stuknęło 6msc i całą jesień, zimę i pół wiosny. co miesiąc coś, a to kaszel, a to katar, dwa razy zapalenie ucha. przyszła ładna wiosna i przeszło :)

a może synek którejś z Was miał/ma przepuklinę??

my od bladego świtu na nogach, mały się obudził przed 6, cały zasikany, coś się pampek poluzował i z dalszego spania nici :eek:

polka masz trójeczkę bąbli :) jak ogarniasz sytuację?? :) ja bym chciała mieć 3 albo i więcej, ale jak na razie ciężko się zdecydować na drugie :)

macie jakąś galerię czy coś, żebym mogła popatrzeć na twarze?? :-) łatwiej zapamiętać :-)

reklama
Myszowata dziękuję, tęskno za Tobą i Ionka tak dużo pisałyście i nagle zniknęłyscie sie.
Beaa 1 taki wieczór piękności jest swietny, ja tez po pilingu całego ciała i intensywnej regeneracji skóry po lecie, dziś wieczorem tez sobie cos zafunduje, jak mała pójdzie spać, bo męża nie ma. Wczoraj zasiadłam sobie przy świecach i winku do filmu jedz módl się i kochaj , fajnie sie ogladało, ale podobnie jak ksiązka wcale mnie ten film nie zachwycił

Do góry