beaa1
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczynki. Jestem nieprzytomna, Bartek urządzał strajk na spanie, płakał i nie dał się dotknąć mojemu R,kurcze chyba mu piątki wychodzą, bo dopiero jak mu podałam nurofen to mu trochę przeszło,a miałam w planie się dzisiaj wyspać buu,no nic może jeszcze nadejdzie taka noc heh.
Wiolonczela, ale romantyczny wieczór miałaś hehe, fajnie.
Izka u nas też całą jesień i zimę jakieś przeziębienia non stop były które bez inhalacji nie dały rady, a czy dajecie dzieciaczkom jakieś witaminy?Ja zastanawiam się nad multi sanostolem, tym bardziej że Bartek coś ostatnio nie chce mi jeść, a to jest też na apetyt.
Biorę się za sprzątanko, a później Kuba nas ciągnie na wesołe miasteczko, bo wczoraj przyjechało.
Wiolonczela, ale romantyczny wieczór miałaś hehe, fajnie.
Izka u nas też całą jesień i zimę jakieś przeziębienia non stop były które bez inhalacji nie dały rady, a czy dajecie dzieciaczkom jakieś witaminy?Ja zastanawiam się nad multi sanostolem, tym bardziej że Bartek coś ostatnio nie chce mi jeść, a to jest też na apetyt.
Biorę się za sprzątanko, a później Kuba nas ciągnie na wesołe miasteczko, bo wczoraj przyjechało.