izka_izka
Zaciekawiona BB
cześć! przyjmiecie do siebie kolejną marcówkę??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 czerwca moja przyjaciółka w 26 tygodniu ciąży urodziła córeczkę Marysię.
Marysia to najdzielniejsza mała istotka jaką znam, nie poddała się i teraz w piątek malutka wyszła ze szpitala.
Wielkie uznanie dla lekarzy ze szpitala z Gdańska Zaspy.
Cuda istnieją
Tak cuda istnieją dzieki lekarzom równiez
Witam sie dopiero teraz.Predzej bylam u rodziców na kawce.Nasze nocki ostatnio są do d...albo Bartus jeczy przez sen lub płacze albo budzi sie i niechce spac tak było z dzisiejszą nocą obudził sie o 3 i zasnoł dopiero o 5.20 pobudka po 8 jestem niewysypiam sie niewiem co jest grane.A z dobrych rzeczy Bartus dzisiaj jak był u dziadka na kolanach chciał isc do mnie i sam zrobił pierwszy kroczek bez trzymanki jestem dumna z niego i szczesliwa.
Rozmawiał z m na temat zamieszkania w Norwegi i sie pytał czy ja bym tam mogła pracowac czyli pilnowac dziecko normalnie sie ucieszyłam jeszcze niewiem jakie duze bedzie bo M szef chce mi załatwic fajno by było bo Bartus by miał sie z kim bawic gdyby to było takie w wieku Bartka.Zobaczymy jeszcze troszkie.
Miłego wieczorku
Hej! A mnie znow nie bylo troche bo bylismy w lublinie tydzien,2 tydzien na wsi,dopiero co wrocilismy. Z mala na szczepieniu bylismy wazy 11,250 i ma 82,5cm. A sluchajcie dopiero na 5lat teraz szczepienie? tez wam tak powiedziala lekarka?