madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
buziaki dla Radzia z okazji ukonczenia 3 miesiecy:-)dla Przemusia równiez z okazji zblizającego sie 1,5 roczku:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej
madzia_m jak to mówią szewc bez butów chodzi :-) I jak udal się wypad do Łeby?
Witajcie
Wkoncu w domku Bartus padł spi.Ja pewnie tez szybciej spac pójde.Bartus jest coraz zdrowszy badania ok wszystko na swoim miejscu.Najgorsza była pierwsza noc bartus prawie wogóle nie spał miał jeszcze ktg o 22 a obudzili nas o 6 rano do pobrania krwi itd.Mamy to za sobą teraz kontrola za 2 miesiace ale tylko na echo serca.
Witam madzia84
Ja chyba nie w temacie. Pytać się tak głupio ale Bartuś jest chory?
Bartus urodził sie z wadą serduszka jest po dwóch operacjach teraz jezdzimy na kontrole do szpitala do Gdanska.
1 czerwca moja przyjaciółka w 26 tygodniu ciąży urodziła córeczkę Marysię.
Marysia to najdzielniejsza mała istotka jaką znam, nie poddała się i teraz w piątek malutka wyszła ze szpitala.
Wielkie uznanie dla lekarzy ze szpitala z Gdańska Zaspy.
Cuda istnieją