reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam
zarejestrowałam się na forum i długo sie nie odzywalam, więc przepraszam dziewczyny za to.
Ponoć jak sie ma jedno dziecko to się jest mało zorganizowanym, i to chyba prawda. Przyjaciółka ma troje i lepiej sobie radzi niż ja, ma jeszcze czas na romantyczne wieczory z mężem. Zazdroszczę...
Do tego nakłada mi się nie mające końca wykańczanie domu :(
(trzeba było kupić mieszkanie a nie porywać się na budowę domu)
Kończy mi się urlop i trzeba będzie od poniedziałku wracać do pracy. Czy ktoś też ma taki mus?
Moja Zosia nie che pić mleka, wogóle jest anty mlekowa. Z ledwością wypije 100ml mleka na dobranoc i rano zje kaszkę na śniadanie. Czy ktoś zna sposoby aby dziecko polubiło mleko?

reklama
Witam
zarejestrowałam się na forum i długo sie nie odzywalam, więc przepraszam dziewczyny za to.
Ponoć jak sie ma jedno dziecko to się jest mało zorganizowanym, i to chyba prawda. Przyjaciółka ma troje i lepiej sobie radzi niż ja, ma jeszcze czas na romantyczne wieczory z mężem. Zazdroszczę...
Do tego nakłada mi się nie mające końca wykańczanie domu :(
(trzeba było kupić mieszkanie a nie porywać się na budowę domu)
Kończy mi się urlop i trzeba będzie od poniedziałku wracać do pracy. Czy ktoś też ma taki mus?
Moja Zosia nie che pić mleka, wogóle jest anty mlekowa. Z ledwością wypije 100ml mleka na dobranoc i rano zje kaszkę na śniadanie. Czy ktoś zna sposoby aby dziecko polubiło mleko?

Witaj:)Mój tez nie pije mleka i nie da sie go zmusic nawet w nocy nie i koniec.Bartka pediatra mówiła ze jak je duzo nabiału mieska to mleka nie musi pic jak nie chce.

Zosia jak widzi mleko w butelce ucieka, próbowałam dawać jej kakało, ale też nie chce
Staram się aby zjadła chociaż jeden jogurt w ciągu dnia

Witam:)
Ale tu pustki są gdzie dziewczyny jestescie na Fb pewnie.
Upał niesamowity niema czym oddychac ale jutro juz ma byc zimniej.Nocka ok,Bartus sie przebudził o 6 popił herbatki pofikał i pospalismy 8.teraz ma drzemke.Moze sie wybierzemy nad jeziorko zobaczymy jak to wyjdzie bo ma jechac szwager i z nim bysmy sie zabrali.Mieszkanko juz sprzatniete jest.
Miłego dnia:)

Witaj Madzia. ALe cudna koncówka lata i te wieczory cieplutkie, az człowiek lepiej sie czuje , takie przesiadywane wieczorami na powierzu jest mega reaksujace. My dzis cały dzien spedzilismy w parku w żywcu , w poszukiwaniu cienia sie wybraliśmy.

Hejka;)
Dzisiaj jest chłodniej tak fajno.Bartus ma drzemke a ja pije juz 2 kawke.Nocka taka sobie była mega durza burza z piorunami Bartus sie budził i ja tez o 3 nie mogłam spac chodziłam po mieszkaniu jak jakis lunatyk,wstalismy po 8.Jutro do Gdanska trzeba pare rzeczy spakowac na 2 dni.
Miłej niedzieli:)

Witam,
Zosia śpi, obiad już gotowy.
Pogoda na pomorzu taka sobie, ale chyba się wybierzemy na spracer do Łeby, no bo kto by uwierzyła ale moja cora morze widziała dopiero raz w życiu.
Miłej niedzieli

reklama
Do góry