reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie :-)
madzia_m Witaj! napisz coś więcej o sobie.
ionka poprawy humoru życzę :-)
kalisa współczuje migren. Wiem co to znaczy :-( Ja to potrafiłam wymiotować z bólu.
madzia zdrówka dla Bartusia!
myszowata my też mamy tylko 1 i 2.
A ile trzeba czekać na trójki???

U nas wszystko dobrze. Dzisiaj chyba pójdziemy nad staw, żeby Przemuś się troche wyszalał. Od czwartku będę chodzić na ćwiczenia dla mam z dziećmi :-)

reklama
madzia zdrówka dla Bartusia!
ramari fajnie z tymi ćwiczeniami!Trójki zwykle wychodzą po wyjściu czwórke, ale jak piszą dziewczyny okazuje się, że w praktyce bywa z tym różnie.
kalisa super, że udało się upolować butki!Wstaw koniecznie focię siebie w tym weselnym stroju i bawcie się dobrze:-)

No i witam nową mamusię!

kalisa współczuje migren. Wiem co to znaczy :-( Ja to potrafiłam wymiotować z bólu.

Ja tak samo, no i do tego jeszcze miałam zaburzenie widzenia.. pamietam jak wpadłam w panikę, a w domu mi nie uwierzyli, że nie widze na jedno oko :(

Co to za ćwiczenia?? fitness?? i z jednym czy dwójka dzieci??:)

Witam :)
ja w locie bo przygotowuję dzisiejszą kolację :)
kalisa współczuję migreny:( fajnie że się opaliłaś :) baw się dobrze na weselichu i pokaż nam swoją kreację :)

ramari co to za ćwiczenia? też chętnie bym się wybrała :)

myszowata udanej pogody i miłęgo wypoczynku w weekend :) my może w niedzielę do zakopanego do doliny kościeliska się wybierzemy :)

madzia zdróweczka BArtusiowi *)

kochane lecę dalej pichcić w kuchni - roladki już prawie gotowe, zaraz zrobię ciasto na kluski śląskie, a jak M wróci to kapustę modrą bo musi mi ją zakupić ;) a pod wieczór ubiję śmietanę na pavlovą i przygotuję stół :) mam nadzieję że się kolacja nam uda - chciałabym ją zro bić na tarasie póki ładne wieczory - zobaczymy :)

miłego dzionka :)

Witam marcowe mamusie, czy mogę się do Was przyłączyć?? Też mam marcowego dzieciaczka. Kubuś urodził się 20 marca 2010r. Pozdrawiam!

justi, witaj!
madzia, zdrówka dla chorowitka!
ramari, zazdroszczę ćwiczeń, sama bym poszła z Olcią...
myszowata, udanego weekendu :-)
polusia, brzmi pysznie! :-)
kalisa, wyszalejcie się :-)

u mnie ok, chociaż na serio wczoraj sie obrazilam na M. okropną przykrość mi zrobił, a potem przepraszał i dzis też, ale cóż, musi minąć trochę czasu, normalnie tak mi za skórę zalazł, że nie pytajcie. i nie zrobiłam awantury, bo stwierdziłam, że nie będę się zniżać, walnęłam focha i dalej mnie trzyma.

na obiad dziś zrobiłam fishermans pie i całkiem dobre wyszło, chociaż faktycznie troche jak jedzenie dla dzieci ;-) Ol zjadła połowę małej foremki.

reklama
witajcie!

justi witaj!

ionka oj zeby dlugo Cie ten nie trzymal ;) a ja uwielbiam fisherman's pie, zazwyczaj sobie duuuuzo sera zoltego scieram na gore :))))

polusia smacznej i przyjemnej kolacji :)

kalisa to wspanialej zabawy :)))

myszowata udanego wypoczynku :)

ramari fajnie te cwiczenia brzmia, i wlasnie co to jest konkretnie?

madzia zdroweczka dla Bartusia :)

Jestem wymeczona po pracy - okres wakacyjny w pelni, wiec jestesmy troche skurczeni osobowo :(

Do góry