reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ryż odpada bo moj nie bardzo lubi ja tez i niedawno robilam chinska mieszanke z filetem. Dzis chyba obiadu nie bedzie :) Bo D pojechal na wies bo dzwonili zeby cos tam zrobil i bedzie wieczorem. Mam cukinie i usmaze w jajku i w bulce na kolacje z chlebem. Mala wlasnie drzemke ma ja ide sniadanko zjesc i jak wstanie kornik to idziemy na spacer,pogoda narazie w miare.
Polusia ty to zawsze smaka zrobisz, pyszne obiadki robisz.
myszowata lipa bez tv u nas jak byla burza to kablowke wylanczali.

reklama
widać, jakies burze słoneczne były czy coś, bo ja tez rano nie miałam neta i tv. a komórki ledwo łączyły.
teraz już ok :-)
byłyśmy na spacerze, teraz Ol wszamała poł pomarańczy i myślę, że niedługo pójdziemy spać.
a wiecie, że mi dziecko schudło na wakacjach w Pl?? a tak dużo jadła, aż w szoku byłam nieraz. fakt, że duuuużo się ruszała, non-stop w biegu, ale teraz okazało się prawie pół kilo mniej :-( dlaczego ja tak nie mam??
na obiad dziś u nas pieczona ryba, ziemniaczki (bo ryż M. wczoraj jadł) i jakies warzywka.

polusia, musisz mieć dużą zamrażarkę ;-)
a tak jeszcze kulinarnie, to musze pomysleć, co by zrobic na sobotę specjalnego, bo mi 30stka stuka, więc jakoś wypadałoby uczcić ;-)

Wiecie co przyszlo mi z tp tzn juz nawet z jakiejs firmy windykacyjnej ze mamy zadluzenie na 4 tys.:szok: Okazalo sie ze to za zerwanie umowy z neostrada+tv a my nie zrywalismy tylko przenosilismy i nawet mam to w papierach ze rozwiazuje umowe po czym wznowie na nowym adresie,babka z tp napisala reklamacje,teraz czekamy na odpowiedz pisemna. Cale szczescie ze to przyszlo do nas a nie na wies do tescia (na niego jest tel i net) bo by chyba zawalu dostał.:no:

ionka to w sobotę pijemy wirtualanego szampana;-)
polusia Kochana podziwiam Cię z tymi przetworami - jesteś moją idealną/perfekcyjną panią domu!:tak:
agulka no niezła akcja, oby szybko się wszystko wyjaśniło!Chyba inaczej być nie może skoro to pomyłka.Nie denerwuj się.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
myszowata e tam perfekcyjna - ja - coś ty :) ja bardzo lubię kucharzenie i stwierdzam że się pomyliłam z powołaniem :) a przetwory dobra rzecz na zimę kiedy wszystko drogie i na pędzone .

byłam teraz wieczorem na grzybach i mam miskę grzybów :) dobrze że las mam pod nosem - hihihihi.
znalazłam przy okazji jeżyny i jutro plan jest aby iść i nazierać - będzie soczek :)

agulka matko ale akcja :( trzymam kciuki aby się wyjaśniło wszystko.

ionka to czekam na lampkę szampana :)

witajcie!!!

Agulka to rzeczywiscie nieciakwie z tym rachunkiem :(, oby sie szybko wyjasnilo!

myszowata mam nadzieje tv juz dziala :)

polusia pewnie, ze prawdziwa gospodyni z Ciebie :), ja to nawet obiadow z reguly nie gotuje ;P

ionka to szampana tez oczekuje ;)

spoko laski, to sie umawiamy na picie ;-)
a swoją drogą to szampana mogę kupić, zawsze okazja, nie? ;-)

polusia, ja Ciebie też podziwiam, mi by sie nie chciało. czasem mnie nachodzi, ale bez porównania z Tobą. a jak mnie najdzie i coś upichcę fajnego, albo zrobię 3 słoiki przetworów ;-) to M. patrzy na mnie jak na kosmitkę i pyta, co za święto ;-)

a wiecie, jacy mi się sąsiedzi obok wprowadzli?? :szok: chyba agencja była w desperacji, bo wynajęła dom jako mieszkanie socjalne :szok: przesiedlili totalny element, te ich dzieci wyją pod oknami i walą mi w drzwi ciągle, a dorośli urządzają sobie posiedzenia przed domem, muza na maksa i pełen luz. a nic nie mogę powiedzieć, bo to ludzie z gangu :szok: niby ich policja pilnuje, sprawdza itp co jakiś czas, ale takie to pilnowanie. do tej kobiety z 3ka dzieci przyjeżdża tabun facetów, bo jej mąz podobno w kiciu za broń czy prochy. oni tu się mają socjalizować z normalnymi ludźmi. chyba czas się znów przeprowadzać.
co to będzie, jak mój M. pojedzie w delegację i ja tu sama z Olcią w nocy zostanę?? :szok:

ionka nie zazdroszczę!Rzeczywiście kiepsko!Może faktycznie warto pomyśleć o przeprowadzce bo kto wie co może tym ludziom kiedyś strzelić do głowy...

Witam!
Dziś jakaś niewyspana jestem. Franio obudził się niby o 7, ale ja jakoś wcześniej i już zasnąć nie mogłam, do tego położyłam się z godzinę później niż zwykle. W nocy, a w zasadzie nad ranem obudziłam się i zobaczyłam, że Franka nie ma w łóżku, zaczęłam go szukać, a on okazało się leżał w naszych nogach:-DDziś idę do pracy złożyć podanko o dalszy wychowawczy i muszę też iść do ZUSu coś tam załatwić, odebrać trzeba też M garniaki z pralni i tak jakoś zleci dzień. Na obiad naleśniki z serem i śmietaną:-)
Miłego dzionka:-)

reklama
witam,
już wczoraj sprawdziliśmy ogłoszenia, ale nic ciekawego nie ma :-( trzeba czekać.
u nas dziś pochmurno, ale może nie będzie padać. nie mam pojęcia, co na obiad zrobić, jakieś pomysły?

myszowata, ja kiedyś tez Olci szukałam w łóżku ;-) a dziś mała spała z nami od 1ej. także wyspana jestem średnio.

Do góry