reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam

U nas pobudka o 6, już od jakiegoś czasu upodobał sobie tą godzinę i ani myśli pospać troche dłużej :)
Pogoda fatalna :/ jeszcze jakby było z 25 stopni i bez słońca to ok. Ale 16 stopni w środku lata i to dzień w dzień :/:/ grrrr
Filipo teraz śpi, jak wstanie to pojedziemy odebrać paszport bo już gotowy, uwinęli sie w tydzień ! w szoku jestem :):) No i zdjęcia odbierzemy, bo wywołaliśmy dla dziadków, żeby im albumy zrobić.

polusia na pewno nie bedziesz mogła narzekać na brak atrakcji, już Pola zadba żeby mamusia sie nie nudziła :):)
wiolonczela mój mówi już bardzo dużo i dużo za mną powtarza :) ale jak chce sie pochwalić i żeby przy kimś coś powiedział to nie hehe
myszowata to sie dziadkowie postarali :) Ja też mojemu chce jakieś klocki kupić, ale wszystkie co do tej pory widziałam to za małe mi sie wydawały :/

reklama
witam już z domu :-)
wczoraj bylismy wymeczeni, bo wyjechaliśmy od teściów po 7ej rano, a w domu byliśmy koło 18. mimo długiej podróży Ol była mega grzeczna, w samolocie zasnęla przed samym startem i spała aż 2 godziny, a potem juz byliśmy dośc nisko, więc wyglądała sobie przez okienko.
wiolonczela, my w Egipcie nie bylismy, ale za to na Majorce, nie wiem, może to bardziej cywilizowane miejsce ;-) ale wzięliśmy na wszelki wypadek podstawowe lekarstwa, zresztą przeciez są apteki, a w hotelach na pewno wiedzą gdzie jest najbliższy pediatra lub szpital. także nic sie nie bój :-)
co do mówienia, to Ol bardzo sie rozwinęła przez te 2 tygodnie, z nowości mówi np. ciocia :-) i słucha się też, np. wczoraj w samolocie zaczęla kopać siedzenie przed sobą, powiedziałam jej, że tamtej pani to nie odpowiada i żeby przestała. no i było po kopaniu :-)

dzis wielkie sprzątanie, przez 2 tygodnie wszystko kurzem pokryte.

Myszowata tesciowa miala gest, fajne zabawki i jaki wypoczynek. Polusia nie zamarzlas na tym tarasie?, nie mniej zazdroszcze. Ionka wszczedzie fajnie, ale w domu najlpiej mimo kurzu. Mialam Wam pisac ze obkupilam sie ostatni w FF w zywcu w super rzeczy, gry warte 40 zl po 10zl, tor samochodowy ze 130 na 35, bramki do lozeczka za 35, przescieradla 2 szt po 15 zl, laptop edukacyjny za 35, sanki za 10, takze bylam mega zadowolona, a jak tak dalej pojdzie z ta pogoda to sanki jak nic beda na wrzesien

witajcie!!!

myszowata fajnie, ze wypad sie udal, a prezenty od dziadkow sa swietne :)

ionka najlepiej to w domku :)

kalisa Redan tez ma podobne do Frania myszowatej Mega Bloks - najlepsza zabawka!!!

wiolonczela oby Twoja prognoza sie nie sprawdzila ;)

propo mowienia to Mlody tylko rozwija swoj jezyk ;), wiecej spolglosek juz mowi, ale nic zrozumialego :) a nie slucha sie wcale niestety, ale wiem, ze rozumie mnie, bo smieje sie jak mu czegos zakazuje, a on akurat to robi ;)

hej dziew czyny witam sie i ja.Jak zwykle po dlugiej nieobecnosci.

U nas lato mega upalne. W dzien skawar po 40 st w nocy mega burze co powoduje parnote bo ziemia paruje.Miedzy 12 a 17 to nie ma szansy na dluzej pobyc na zewnatrz.Dlatego niemal caly dzien siedzimy w domu lub w centrach handlowych na karuzelach lub innych pierdulkach.

Maksiu Przekochany.Kokietek nie z tej ziemi. Madralinski sie bardzo zrobil chodz i bardzo przekorny. Jak sie mu cos broni zrobic to z pewnoscia on to zrobi.Nauczyl sie wchodzic na stol i wszystkie szafki,a dzis u tesciowej ku jej przerazeniu wszedl po sieczkarce dopapieru na blat w kuchni.
Juz nie mozna go zostawic na chwilke nawet.
Ostatnio zostal ostrzyzony przez moja kolezanke i z malego beibika zmienil sie w duego chlopczyka. Jak wrocilam ze szkoly to poznac go nie moglam i lezkimi sie zakrecily w oku bo zorientowalam sie ze moje baby juz takie duze.
Mowi malo ale wszystko co potrzebuje to pokazuje a jak chce jesc to mowi mniam mniam.Wiec czego wiecej mu potrzeba.

Hej!
Jakiś dziś spiący dzień. Wstaliśmy o 7.15 i nadal jakaś zaspana jestem. W nocy zjadłam z 5 kostek czekolady - obudziłam się i jakoś mnie naszło...Dziś mamy szczepienie - powtórka 6 w 1 i pneumo, czyli czwarta dawka.To tyle u nas na teraz:-)
Do później i miłego dnia Wam życzę:-)

reklama
dzień dobry
paskudnej pogody ciąg dalszy:( dziś chyba już zwariuję w domu.
dziś robię leczo bo zachciało mi się w środku nocy i postanowiłam dziś zrobić :) zachcianki jak kobieta w ciąży - hihihihi
a tak poza tym to poszłabym spać
mam nadzieję że macie lepszy dzień i pogodę ode mnie:) miłego dzionka życzę

myszowata powodzenia na szczepieniu :)

owIrene duży chłopiec już z Maksia :) a jaki spryciarz rośnie

ionka skleroza nie boli tylko trzeba się dużo nachodzić - hihihihi

Do góry