reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry :)
ale paskudny dzień :( zimno- 12 stopni, wieje, leje - tragedia z tą pogodą :( ja wstałam jakaś taka zmęczona i nie bardzo chce mi się coś zrobić - a muszę gołąbki bo obiecałam Julce a ona je bardzzo lubi i właśnie się za nie zabrałam. poza tym chciałam jakieś ciasto upiec okazji moich urodzin a nie mam weny :( ech dajcie mi kopa w tyłek na rozruch może to coś pomoże :)
miłego dzionka życzę :)

reklama
polusia moc buziaków ode mnie w dniu urodzin, samych radości i pomyślności!Uśmiechu każdego dnia!No i leń się dziś ile wlezie!
urodziny2fz2.gif

polusia heronek dzięki Kochane!Dzień nie był wbrew pozorom taki zły;-)
tabasia fajnie, że się odzywasz!Co u Was?
polka ładniutkie butki:-)

Dzień dobry:-)Zaczeliśmy dzień o 7, tak jak i wczoraj. Po śniadanku ruszyliśmy na spacerek i drobne zakupy. Na obiad dziś naleśniczki z serem:-)Jak M wróci z pracy to zjadamy obiad i jedziemy na weekend na działkę:-)
Miłego dzionka:-)

edit:
te dziewczyny, które macie konto na fb możecie zamówić próbeczki dla waszych facetów
http://www.facebook.com/meskiswiat?sk=wall

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie Kochane :-)
wybaczcie ale nie nadrobie. Byliśmy kilka dni u znajomych blisko morza. Wczoraj wróciliśmy, a jutro znów wybywamy. Tym razem nad jeziorko na tydzień. Oby tylko pogoda dopisała, bo jak widzę co sie dzieje za oknem to nabieram obaw :-( Dam znać jak wrócę.
Buziaki dla Was i maluchów.

Witajcie:)
U nas nocka ok spalismy prawie do 9 ale Bartus wczesniej sie wiercił i spał mi na brzuszku nózki na poduszce.My juz spakowani jestemu chcemy wyjechac tak ok 20.Bartus ma drzemke a pózniej M.Pogoda taka sobie ale ma niby byc poprawa.

Trzymajcie kciuki zebysmy dojechali cali bo prawie 9 godzin jedziemy.

polusiu wszystkiego najlepszego:)
ramari udanego wyjazdu:)

Miłego dnia:)

ramari & madzia udanego odpoczynku i spokojnej podróży :) :*

U nas dziś leje...
Właśnie Franko się obudził :( spał tylko godzinę :( a ja obiad robię.
Oliwka obiera fasolke na obiad :)
Pada a duszno :( kawę muszę walnąć :)
Buziaki :)

Mój Franio spał natomiast 2h i 50min co mnie zdziwiło bo ostatnio max 2h spał...W związku z tym, że obiad miałam gotowy to się wybyczyłam za wszystkie czas, nawet zaczynałam się już nudzić he he;-)Właśnie zjadłam te naleśniki bo już taka głodna byłam, że nie dałam rady na M wyczekać;-)Teraz nas pakuje bo pewnie ok 17 wyjedziemy jupi!Wieczorkiem mamy mieć grilla z moimi rodzicami:-)Wracamy w niedzielę wieczorem także już teraz życzę Wam miłego weekendu:-)buziale!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
myszowata bawcie się dobrze :)

moja Pola teraz po Szwajcarii śpi około 2 godzin raz dziennie - 11-13 więc jest fajnie :)
gołąbki zrobiłam ogromy gar i podzieliłam się z teściową - ale był teściu zadowolony :)

reklama
Mój Franio śpi 2razy po 2h :) normalnie ale dziś cała młodzież w domu to go obudzili.
Ja chwilę usiadłam. Rozłupałam prawie 350orzechów włoskich i laskowych aż mi pęcherz wyszedł :) ale mam zamiar orzechowca upiec. Ogólnie cały dzień robota w domu. Zaraz będę szyć. Mam parę przeróbek i zamki do wszycia. Franio z Witkiem męczą Popeya i jedzą podwieczorek a Oliwia u koleżanki :) M.maluje babci. Tata śpi a ja marzę o kolejnej kawie.

myszowata udanego weekendu !!! Buziaki !!!

Do góry