Witam kochane! Wpadłam tylko na chwilkę się pożegnać. Jutro wylot. Trzymajcie kciuki. Życzę wszystkim słoneczka i zdrówka!
powodzenia w trakcie lotu - kciuki trzymam &&&&&
bawcie się dobrze i odpoczywajcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam kochane! Wpadłam tylko na chwilkę się pożegnać. Jutro wylot. Trzymajcie kciuki. Życzę wszystkim słoneczka i zdrówka!
madzia to zmieniaćie dowód czy pierwszy Bartusia ? Bo mi się wydawało że już mial
Bardzo sie ciesze, ze Redankowi zeszla wysypka. Ja u Ala podaje nabial tylko kozi. Sery, mleko, jogurty... Jedynie maslem chleb smaruje. Mozesz tez zakupic smietanke ryzowa do zabielania zup i robienia sosow. No u nas sie sprawdza dieta plus oilatum. Jak mu cos wyjdzie (a wysypuje tylko policzki) smaruje grubo oilatum.Mlody, jak na razie, nie ma wysypki w koncu!!!! Przestawilismy sie na urlopie (za rada wloskiej pediatry) najpierw na sojowe mleko (plucie tylko na odleglosc bylo), potem na kozie i ryzowe produkty (mleko, serki, jogurty), i jak na razie wsio zeszlo )))) Wiec jednak alergia to byla...a ja swiecie wierzylam, ze to ta ekzema, bo mascie w jakis sposob pomagaly . Na razie 3 tydzien, i zadnych masci nie stosuje, a wysypki brak )) I jak tu wierzyc tutejszym lekarzom???