heronek o matko co za sytuacja!Nie dziwię się, że się strachu najadłaś!Współczuję!Dobrze, że nic się poważnego nie stało!
ramari zdrówka dla Radka!No i kciuki będę 3mać za wyniki!Co do komputera to możliwe, że przyczyną był ten rozlany kompot - to chyba najbardziej prawdopodobna przyczyna...Obecnie mamy przeinstalowany system, komunikat o uszkodzonym dysku M wyłączył i się nie pojawia, program sprawdzający awarie w komputerze pokazał, że żywotność dysku to 7%, pokazał, że jest ileś tam uszkodzonych sektorów, ale nie wskazał, które - zatem nie wiadomo co naprawiać, jak narazie jakoś korzystamy...
ionka oby szybko Oli guz zniknął!Kiepsko wyszło z tym sprawozdaniem, ale dasz radę!Zazdroszczę, że M poprasował - u mnie to chyba nierealne...
mrozik fajna perspektywa wakacji przed Wami
Też miałaś przeżyć z Filipkiem - dobrze, że wszystkie te "przygody" dobrze się skończyły!3mam kciku, żeby Wiki jak najszybciej zapomniała o cycusiu!
kalisa dobrze, że udało Wam się uniknąć zmoknięci!A czy Filipcio nadal lubi spacerować za paluszek?Franek wczoraj przeszedł 2 kroki trzymając w rączkach paczkę makaronu, a tak to nadal za palec
Dobry Dzień!U nas też pogoda do chrzanu!Leje!Kurczę ze spacerku na pewno nici, do tego nie mam już w domku jakichkolwiek owocków na Franuśkowy deserek - będzie musiał wszamać słoiczkowy bo do sklepu nie da się wyjść
Szkoda bo weekend w rozjazdach i zarówno w sobotę jak i w niedzielę jadł słoiczkowe owoce.Na obiad mam gołąbki od teściowej, muszę tylko pyrki obrać i surówkę zrobić i wsio gotowe
Miłego dnia:-)