reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej Kochane u nas ospy już prawie koniec :)

Uświadomiłam sobie że jutro minie pół roku jak mój młody postawił swoje pewne pierwsze kroki :) jak ten czas leci. Wierzę że Wasze szkraby zaraz też rusza :) One za to mają tyle zębów ... A mój 5 :( i nic więcej.
Ostatnio w związku z zakończeniem roku jestem zabiegana :( czasu brak...

reklama
polka - spoko ;) wyjda i nastepne ;) , bedzie mial przynajmniej zdrowsze .

U mnie prawie koniec roku ;;) juz nie moge sie doczekac, ciagle w tych papirach -szczerze to juz mama dosc .Jeszcze wczoraj samochodl mi padl-tzn nie mam ladowania - to samo co niedawno - ostatnio 100 zł cos wymienili ciekawe co teraz ?

Alan spi- pierwsza i ostatnia drzemka i mi marzy sie polozyc ,bo normalnie uspiam, a duszno ze szok .

marela ja spałam razem z małą ale dużo mi nie pomogło -dalej mam lenia ;) fajnie że już niedługo wakacje :) pamiętacie jak to było jak się było dzieckiem i miało się wakacje - matko człowiek tonie mógł się doczekać i tak te wakacje jakoś celebrowane były a teraz dzień jak co dzień :)

Witajcie

U nas ok, nic specjalnego sie nie dzieje, wiec nawet nie mam o czym pisac :)

myszowata mój zaczął robić tak jak Twój Franiu, coś mu sie odwidziało i chce trzymać mój palec jak idzie :/ jak mu nie dam to kuca i ani rusz dalej :/
nesiaa jak tam dziąsełko Oli?
polusia prawda z tymi wakacjami, kiedyś to nie mogłam sie doczekać tego wolnego, ale pod koniec to już sie nie mogłam doczekać powrotu do szkoły :) natomiast teraz to bedzie kolejny zwykły dzień :)

Hej kobietki!
Oli dziąsło dalej napuchnięte i siwe:( Ale chyba mniej boli. Teraz śpi nawet spokojnie więc może noc nei będzie taka zła. Ja objadam się czereśniami.
Mówicie o dreptaniu maluchów to powiem Wam, że ja się nie spodziewałam, że Ola zacznie już chodzić bo ona nie umiała nawet stać sama. Przyjechała do mnie kuzynka i Ola zaczęła szaleć i się popisywać. Puściła się i zaczęła chodzić jakby robiła to już jakiś czas. Moja kuzynka nie mogła uwierzyć, że to jej pierwsze kroki.
Miłego wieczoru !

Hejka:)

Pustki dzisiaj:)Bartus spi to mam chwilke oglądalismy moje wesele i usnoł mi na rekach przy tanczeniu.Mieszkanko posprzątane dwie kawki wypite.Nocka ok chociaz Bartus sie przebudził wieczorkiem i dopiero zasnoł po 23 temu pózniej nie zaglądałam.Spalismy do 7 o 6 sie przebudził ale dospał jeszcze godzinke.Pogoda deszczowa od rana pada.

Miłego weekendu:)

Hejka!
Rzeczywiście teraz wakacje to dzień jak każdy inny;-)No chyba, że jest się na wyjeździe:-)Zagladam teraz dopiero bo mamy mega problemy z kompem - chyba dysk uszkodzony i M coś działa non stop, ale narazie nadal wyskakuje komunikat "zrób jaknajszybciej zapasowe kopie plików, które chcesz zachować, dysk uszkodzony":-(Nie wiem czy odratujemy naszego złomka...A dzisiejszy dzień spędzilismy u brata M. Franko grzeczny, ładnie bawił się z kuzynką o miesiąc młodszą:-)
Miłego wieczorku:-)

polka - my ani nie chodzimy ani zebow duzo nei mamy :-D Bo tylko 6 :-)
Ale wszystk ow swoim czasie przyjdzie i nie naciskam zdecydowanie bo tylko sie bede zamartwiac a i tak nic to nie da - wszystko przyjdzie :-)

reklama
hej hej,
u mnie dziś koniec roku część pierwsza. kwiatami obdzieliłam sąsiadów. kurcze, takie piękne, ale tyle tego, że nie mam jak i gdzie trzymać. chociaż bardzo miło dostać :-) do tego jeszcze musiałam zrobić egazaminy dla dzieci, a moje sprawozdanie najprawdopodobniej do poprawki :-( załamka, tyle nad tym siedziałam, a okazało się, że u nas w szkole chodzi jakiś wzór ogólny i wg tego powinnam napisać :-( szkoda, że nikt mi tego wcześniej nie powiedział :dry:
także wakacje nieco odsuną mi się w czasie.

Do góry