reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ionka jak dla mnie z lekka chore takie podejście...
neska gratulacje Kochana!Pokaż nam Julcia!
madzia oby szybko samopoczucie się poprawiło!
dronka co u Ciebie???Dawno nie zaglądałaś!
asia cieszę się, że z bioderkami Madzi już lepiej!

reklama
neska gratuluję!!! Julian witaj wśród marcowych dzieciaków :)

asia to fajnie że się poprawiają bioderka Madzi :)

witam :)
a ja już planuję wakacje - jeszcze troszkę :) właśnie się dowiedziałam że tam gdzie jedziemy jest gigantyczne oceanarium delfinami i można z nimi pływać, dotykać i co najważniejsze można z psem wejść a my jedziemy z Fioną :)
dziś było ognisko Julki klasy i bawiły się dzieciaki super - wszyscy brudni ale jacy szczęśliwi :)
dostałam maila że ma przyjść przesyłka ze streetcomu - fajnie bo dawno nie byłam w żadnej kampanii :)
miłego popołudnia :)

a na fb też wiele dziewczyn nie ma :( nie wiem co się dzieje :(

Witam się!
Cały dzionek na dworze dziś bo fajna pogoda. Nie musiałyśmy uciekać do domu przed słońcem bo było za chmurkami. Ola umęczona już śpi a mnie czeka jeszcze małe sprzątanie bo przyniosłyśmy piaskownicę ze sobą:)
Ola robi mi papa jak jej mówię dobranoc. haha słodka jest:)
Neska jeszcze raz gratuluję. Julian to piękne imię:)
Asia super, że bioderka Madzi wracają do normy!
Ionka i ja uważam, że to lekka przesada. Przecież to biedne dziecko jeszcze nie bardzo wie co to przeprosiny.

Miłego wieczorku!

Hej :)

Strasznie szybko minął mi ten dzień. Przez chwile popadało i póżniej było tak przyjemnie że żal było do domu wracać . Teraz moje dziecie już śpi, a ja muszę jeszcze naczynia pomyć, bo nie lubie jak w kuchni jest bałagan...
Wczoraj znów byliśmy u lekarki bo mam wrażenie, że zamiast lepiej to jest coraz gorzej, doszedł mokry kaszel. Lekarka osłuchała i płuca czyste, gardło blade, uszy ok i ona stawia na zęby.. dobrze że to nie choroba, ale normalnie objawy jak chorobowe, nie wiedziałam ze coś takiego może być przy zębach :/:/ dostaliśmy tylko jakiś syropek, czekam aż mu przejdzie bo ten katar to mu bardzo przeszkadza :(

neska ogromne gratulacje!! fajnie że juz po wszystkim, wracajcie szybko do domku !!:)

Witajcie!

ionka ta pogoda to chyba wszystkich zaskoczyla ;), dzisiaj tylko strasznie wilgotno bylo.....i gratulacje skonczenia sprawozdania!A ci znajomi to tez dla mnie przesadzaja, i chyba roczne dziecko nie wie do konca po co jest zamykane w tym pokoju :szok:

neska wielkie gratulacje! czekam na zdjecia!!!!

kalisa zdrowka dla Filipka!!

nesiaa zdolna Twoja Olcia :)

ramari oby te kolki minely...

Asia super, ze z bioderkami lepiej :)

A ja sie dzisiaj wystraszylam w pracy..zwolnili jedna dziewczyne, nasz manager odszedl....juz zaczynam portkami trzasc, w sumie chcialam zrezygnowac, ale kiedy znajde cos nowego....

Witam kochane!

Podczytuje Was czasem, na ile mi czasu starczy. U nas ok, mały rozrabia , ma teraz fazę mama i nie pozwala mi wychodzić do pracy. Trzyma się mnie kurczowo i tylko mama mama, M też nie chce wypuszczać bo ten tydzień oboje chodzimy na popołudniu i zostaje z babcią i widać że ewidentenie tak nie lubi jak nie ma obojga rodziców bo jak się z M wymieniamy to jest ok więc żeby oszczędzić mu stresów babcia równo ze mną wychodzi i idzie z małym na dłuuuugi spacer i wtedy jest ok i Marcel zadowolony. No ale jeszcze tylko jutro i załatwiłam sobie piątek wolny więc całe 3 dni spędzimy razem i wyjezdzamy na działkę gdzie napompujemy malemu basen ktory dostał na roczek a nie było jeszcze czasu wyprobowac. No nic to tyle u nas. Trzymajcie się cieplutko. Postaram się od czasu do czasu odezwać. Pozdrawiam Was wszystkie i dzieciaczki.

Neska Kochana gratulacje z okazji narodzin syneczka!!!

Ostatnia edycja:
Asia dokładnie miał byc Emil=Milus a jest Julianek :) hehe swoją drogą zgubne jest tak planowanie imienia przed narodzinami bo może wyjsc jak u nas tzn z Hani wyszła Gabrysia:-D

Myszowata dzięki że pytasz i że ktoś widzi że zniknęłam:* podczytuje Was ale widzę, że nie tylko ja nie mam czasu a do tego weny na BB ani na FB:sorry2: Gabek zrobiła sie bardzo rozumna a do tego trzeba jej wiecej uwagi poświecać. Niby jest grzecza-jak obserwuję inne dzieci to moję dziecko jest nad wyraz spokojne i rozważne. Wszytko obserwuje , pomysli tysiąc razy zanim coś zrobi. Kupiliśmy jej domek ogrodowy na dzien dziecka a od dziadków dostała kuchenkę i może "gotować" pół dnia. Drugie tyle zbierać kamyczki lub kwiatki do wiaderka:rofl2: haha ale i tak jestem wieczoram padnięta ze zanim ogarnę dom to nie mam siły na nic:baffled:

Ciesze się ze u Was wszytko w porządku i postaram się odezwać częściej

BUZIAKIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Witajcie :-)
neska serdeczne gratulacje!!! Wracaj szybko do formy i do nas na bb :-)
Asiu super, że bioderka lepiej.
heronek trzymam kciuki za prace &&&&&&&
madzia super, że M niedługo przylatuje.
dronka fajnie, że nas nawiedziłaś i że wszystko u Was dobrze. Odzywaj się częściej!

Radzio mnie pozytywnie zaskoczył. Wczoraj nie było płaczów. Pięknie usnął. Za to Przemuś był jakiś niespokojny w nocy. Budził się z płaczem po czym za chwilke zasypiał. Aler co najważniejsze nie budzi się już jak junior płacze, a śpią od trzech nocy razem w pokoiku. Ja oczywiście z nimi :-)
Miłego Dnia!

reklama
Dzień dobry :)

Zaraz sobie kawke ide zrobić:)

heronek to zapewne dla Ciebie stresująca sytuacja,ale oby Ciebie nie dotknęła !
madzia szybko zleci !
ramari o widzisz, czyli Ty już chłopaków razem w pokoju umiejscowiłaś, każdy ma swoje łózeczko?? czy może Przemek awansował na doroślejsze ?

Do góry