reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witajcie!

kalisa gratulacje dla Filipka!!!

Madzia i widzisz jak szybko Bartus lapie? Gratulacje!

myszowata wiesz, ze nie zauwazylam nic takiego...zdarza sie, ze w roznych sklepach sa inne numeracje, np ja nosze 41, ale np. ostatnio w new look kupilam baletki 39, ale w Pl tez tak mialam..ale w clarks zawsze mam 41 :confused2:

milej soboty!

witam:)

Bartus ma drzemke a ja sobie zrobiłam kawki i ciasto zjem:)Nocka ok Bartus miał jedną drzemke na mleczko,spalismy do 8.Pogoda taka sobie ale jak nie bedzie padac to moze na spacerek wyjdziemy.
Ja sie bardzo ciesze ze takie postepy synek robi juz niedługo sam bedzie tuptał,lubi jak sie go prowadzi to ładnie przebiera nózkami.
Dobrego dnia:)

Witam kochane!
Nie ma ostatnio siły na nic. Czytam ale weny brak na odpisanie. Przemęczona jestem. Nawet szwagier dziś stwierdził, że to widać. Trochę się tym przejełam bo myślałam, że nie jest jeszcze ze mną tak źle. Żeby się trochę podreperować nałożyłam farbę na włosy:)
Noc kiepska. Pół nocy Ola płakała z powodu zęba:( Nic nie pomagało. Dopiero nad ranem o 6 zasnęła i spała do 8.40. Teraz drzemkuje ale już raz się obudziła:( Biedne te nasze ząbkujące maluchy:(
Pogoda do bani i niestety nie pada. CZekam na deszcz bo moje jarzyny tego potrzebują:)
Miłego dnia!!

Witam, u nas dziś pogoda okropna, nie dość, że zimno to jeszcze co chwilę pada:( Nocka u nas super. spałyśmy prawię całą z jedną króciutką przerwą.
Dziewczyny mam pytanie do tych, których dzieciaczki już chodzą. Czy Wasze dzieci prosto stawiają nóżki? nie wiem jak to wytłumaczyć ale Oliwka lewą nóżkę stawia tak trochę na bok i jak się na nią patrzy z tyłu to widać, że w kostce ta nóżka jest taka trochę wygięta. Byłyśmy u lekarza to pani doktor stwierdziła, że ona się dopiero uczy chodzić i ma prawo krzywo stawiać nogi i mamy poczekać do bilansu 2-latków i wtedy najwyżej będziemy coś działać, ale przecież to prawie rok i ja się boję, że ona się tak przyzwyczai i tak już będzie chodzić i będzie buty wykrzywiać.

madzia fajnie, że Bartuś tak szybko robi postępy - idzie jak burza:)
nesiaa ja też bywam przemęczona, ale mam pomoc męża. Ty natomiast sama z Olą jesteś, wiec podziwiam Cie bardzo, a jak tylko masz chwilke to odpoczywaj !
kaaha mój co prawda jeszcze nie chodzi, ale sąsiadka była z roczną córką u ortopedy bo Mała jedną nóżke stawia do zewnątrz i lekarz kazał sie nie przejmować na razie, bo dziecko dopiero uczy sie chodzić i własnie co najmniej do 2 roczku nie ma czym sie martwić

A my byliśmy w Ikei, spodziewałam sie że bedzie dużo ludzi, bo to sobota i sie nie pomyliłam.Ale zadowolona jestem bo kupiłam kilka duperelek do domu i Filipowi 2 zabawki :):) Filip od 2 dni ma biegunkę, nie wiem po czym, bo nic mu nie dolega i apetyt ma dobry...

Bartus zjadł całą miche rybki z ziemniaczkami i po tym zrobił luzniejszą kupke.Moje dzieciątko sobie lula,coraz bardziej mu sie podoba wstawanie przy meblach:)

Kahaa Córka koleżanki też tak stawia nóżkę. Wybierają się do ortopedy do kontroli.
Kalisa Olcia też miała 3 dni biegunkę ale dziś już ok. Jadła normalnie. Życzę Filipkowi szybkiego powrotu do zdrówka.
Ola już śpi i ja zaraz uciekam do łóżka.
Dobranoc!

kaaha nie pomoge, bo Redan ustawia stope raczej prawidlowo (raczej bo nie jestem specjalista i mysle, ze normalnie to robi ;) )

nesiaa odpoczywaj ile mozesz kochana!a ja w przyszlym tygodniu do fryzjera i kolejna farba :), zawsze lepiej jakos sie czuje kobieta po takiej terapii :)

ogladam wlasnie mecz Ligi Mistrzow, zapowiada sie super :)

spokojnej nocki!

reklama
Do góry