reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam,
ale słodkie te wasze dzieciaczki. Oliwka tez już dużo rozumie. Woła na nas mama i tata, na wszystko co jeździ brrr łącznie z jej pudłem na zabawki, które jest na kółkach:), na pieska mówi ałał czyli hau hau:p kurka to jest toto (koko), krówka oczywiście mhmm, itp. ale straszny z niej nerwus, jak jej sie tylko czegoś zabrania to strasznie krzyczy.

reklama
Witam.
mam chwilę przerwy :) pogoda cudna jak na razie :) mała urzęduje na tarasie - ma wór klocków i się bawi. ja zrobiłam rabarbar, obiadek i jeszcze chcę zrobić ciasto z rabarbarem i truskawkami :) dziś mam jakiegoś powera :)
mała spała dziś 2 godziny co u niej rzadkość więc mogłam sporo zrobić - skorzystałam i zrobiłam pysny obiadek - młode ziemniaczki, młoda kapusta i kotlecik kurczaka :) mała ma dziś zupkę z kalarepką ciekawe czy zasmakuje jej :)
uciekam bo jakieś wrzaski na psa słychać na tarasie :)
miłego dzionka :)

Witajcie :-)
Dzięki Dziewczyny za podpowiedzi odnośnie koloru. Kurcze mnie wiążą te pomarańczowe rolety :-( Nie chcę mówić A. o ich zmianie bo jeszcze się wypnie na malowanie ;-) No nic będę jeszcze myśleć intensywnie.
U nas wszystko dobrze. Przemciowi wyszły 3 dwójki w ciągu dwóch dni :szok:- bezboleśnie!!! Mamy już 7 zębów.
Radzio się rozpycha, a mnie zaczynają męczyć bóle jak na okres. Z Przemkiem miałam tak na kilka dni przed porodem. Coś czuje, że Radek też wyjdzie przed czasem. W związku z tym przeczuciem ide zaraz prać fotelik samochodowy i gondolkę do wózka.

Buziaki dla Was i maluchów!

ramari kochana tylko nie szalej :) masz do któreś z nas numer telefonu aby w razie czego dać nam znać :)

a ja upiekłam ciasto - oto przepis - Ciasto z rabarbarem i truskawkami wyszło pychota :)

M kończy taras - pokaże zdjęcia jak przestanie padać- bo muszę zrobić a się rozpadało

miłego wieczorka życzę :)

Witam;)

Bartus spi a ja mam chwilke na net.Dzisiaj przyjechali do nas na tydzien goscie z Rybnika wypilismy sobie krupnika cytrynowego smaczne pobawilismy sie bo moja tesciowa ma dzisiaj urodziny.Bartus miał dzisiaj 1,5h drzemke to szybko zasnoł.Dwa razy na spacerku bylismy ładna pogoda była.

Miłego wieczorku zycze:)

polusia ale mi narobiłaś smaka tym ciastem. Nie podesłałabyś trochę? :-)
Numer mam do myszowatej, więc w razie czego będę Was powiedamiać.

witajcie!

rzeczywiscie wszystkie korzystaja z ladnej pogody :), u nas padalo dzisiaj znowu :(, nawet zimniej sie kurka zrobilo...a ja jak zwykle padnieta po pracy, Mlody jakis marudny po przedszkolu, pewnie go tam na maksa zabawialy ;)...

polusia jak zwykle przodowniczka pracy ;)

ramari wlasnie, jak masz telefon do ktorejs z nas, dawaj znac jak sie cos bedzie dzialo!

no i ja sie pochwale moim dzieckiem, ostatnio jak go odbieram ze zlobka, to jak tylko mnie widzi, idzie po swoj plecaczek i zeszyt, przytula sie i do drzwi :)))i tak z plecaczkiem w raczce na parking :)))

Milego wieczorku!

reklama
Oj mi się też chce takiego ciasta mnia miam:tak:Wzamian robię sobie zapiekaneczki z bekonem i serem - chyba nie najlepsze to na noc, ale co tam;-)Franio śpi od jakiegoś kwadransa, a M razem z nim, ale zaraz go budzę bo jutro ma kolosa z matmy i prosił, żeby go obudzić na nocne nauki, współczuję mu - w zeszłą noc spał 3h, dziś pewnie podobnie, a na 8 do szkoły:-(
ramari oczywiście pisz!Coś czuję, że się niebawem nam rozpakujesz:tak:
polusia i u nas lało!
heronek Redanek zuch chłopak!

Miłego wieczorku! Lecę zajrzeć do pieca!

Do góry