reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Kochane Mamuski wszystkiego najlepszego z okazji Naszego swieta zadowolenia z dzieciaczków i mezólków!!!

Witam dopiero teraz.Bartus niedawno zasnoł dzisiaj miał jedna drzemke która sie zaczeła o 15 i trwała 40 min,bo musiałam go zbudzic na cwiczenia tak pewnie by dłuzej pospał.Ostanio pozno ma te drzemki.Nocka ok.Teraz ja sie relaksuje przy piwku:)

Hej kochane!

Wszystkiego co najlepsze w Dniu Naszego Święta i na każdy kolejny dzień, uśmiechu, radości, cierpliwości i moc miłości :-D

Co do tematu smokowego to Marcel też zasypia ze smoczkiem ale po krótkim czasie wypluwa i śpi do rana bez pobudki więc oki.
Co do nocniczka dziękujemy dziewczyny za wszystkie gratki, ja też jestem w szoku że tak sprawnie załapał, dziś też wróciliśmy do domu , rozbieram go a on ee-ee i ee-ee no to siup na nocnik za 5 minut piękna kupa i siusiaki:-D Jak już się tak chwalę to powiem tylko że ładnie świadomie na mnie woła mama a na tatę tata, w ogóle gaduła będzie, bo ciągle coś tam nawija po swojemu;-)
Ramari My mamy w jednym pokoju czerwień połączoną z delikatną, jasną brzoskwinią.
Polusia Super że ząb odratowany a Ty pracusiu już pyszności szykujesz. :tak:
Heronek Mały poliglota Ci rośnie
Tabasia Gratki z sukcesów Ala!
Ionka i Marela Współczuję strasznie, nie znosiłam wszelkich prac opisowych itp. ja też umysł scisły. Trzymam kciuki za szybkie uporanie się z tym wszystkim.

Udanego wieczorku.

uciekam do łóżeczka kobitki :)
zrobiłam ogóreczki małosolne :) ostał jeszcze rabarbar ale już dziś nie dam rady - zostawiam na jutro.
śpijcie spokojnie marcowe mamy i marcowe dzieciaki :)

ja tylko na chwilkę.
ramari :-) ja tam w ścianch kreatywna nie jestem, u nas będą kolory neutralne, ewentulanie jedna ściana mocniejsza z jakimis elementami, albo w ogóle tylko barwne dodatki :-) ostatnio byłam u znajomych, gdzie jest zółto w salonie, prawdziwe słoneczko! i z ulgą wróciłam do siebie. u nas teraz też są beże. za to mam kolorowe poduszki ;-)
może coś z przeciwnych kolorów? trzeba spojrzeć, co jest po drugiej stronie palety barw.

Ramari - mnie czerwienie podobają się z szarością. Ale moze być "chłodny" klimat przez to. Widziałam takie połączenie w salonie. Bardzo fajnie wyglądało. Tylko pomarańczowe rolety nie wiem czy podpasują. A macie gdzieś Parę w pobliżu? Darmo chyba podjeżdżają z próbnikami i pomagają dobrać kolor. Wyliczja ile trzeba kupić jakiego koloru. No i nie jest to wiążące.
Wiki mówi mama i tata. Jak samochód słyszy to leci woła tata, tata.
Na ptaszka woła ci, ci - znaczy ćwir ćwir, na pieska kau, kau

ramari no i jak farba wybrana?
ionka mnie też na dłuższą metę męczą jaskrawe kolory, zresztą wydaje mi się, że się szybko nudzą

Witam się już bliżej południa już ranka:-)Franio wstał o 7.10 - tak normalnie powiedziałabym, choć mógłby znów z raz pospać do 9, tylko wtedy muszę się liczyć z tym, że drzemka dopiero byłaby ok 13-14 a nie 10-11. Mały teraz drzemkuje, a ja kawka i lekki relaksik, ale tylko lekki bo w biegu składam pranie, podszykowuje obiad, wstawiam kolejne pralki itp itd. U nas jak narazie upał, ale ponoć to tylko chwilowe - co podkreślali we wszystkich prognozach, które dziś oglądałam. Podobno po południu czekają nas ulewy, burze wręcz nawałnice z gradem....wrr...ciekawe czy uda nam się zaliczyć spacerek...No i w weekend ponoć pogoda też do de...
A i Franio jak mówię mu, że czegoś nie wolno to sam grozi sobie paluszkiem "no no no", nawet wskazuje najpierw palcem na siebie a potem robi "no no no" - całkiem jakby chciał powiedzić, że to właśnie jemu czegoś nie wolno:-D
A dziś przy śniadanku między łyżkami kaszki wkładał sobie do buźki płatki cini minis - bardzo je lubi:-)

Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czyżbyście korzystały z ładnej pogody? :-) u nas pogoda do doopy, więc korzystamy z salonu ;-) mnie katar dopadł i sie zastanawiam, czy to nie przypadkiem alergia :-( chociaz pewnie nie, bo w deszcz nic nie pyli, chyba że mam uczulenie na deszcz właśnie :-D
myszowata, Ol tez sobie paluszkiem "grozi", to jeszcze nic, ale najlepiej jest, jak grozi nam, kiedy coś przeskrobiemy, np. nie pozwolimy jej wywalać książek itp ;-)

Do góry