reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tak, chodzi rzeczywiście o hematokryt, który u nas wynosi obecnie 35,6 przy normie 35-45, ale ważny jest też MCV - u nas to 76,10, ale podobno powinien mieć tak z 82 chociaż - na wydruku z laboratorium nie podano normy...
monia napiszę Ci coś na ts zaraz

reklama
witajcie!!!

mrozik wielkie dzieki za namiary, podpatrze tutaj, ale ten nowy krem dziala rewelacyjnie, placki sa o wiele bledsze, i to tylko po dniu stosowania, niestety dalej sie drapie, ale pewnie to jeszcze troche potrwa :tak:

myszowata tez sie usmialam czytajac Twoj post :-D, to masz obrazalskiego syna, moj ostatnio zlapal slownik polsko-turecki :-D, chyba chce nas bardziej rozumiec...

a Mlody w ogole mama nie mowi (ani nic podobnego), ale za to daje sie slyszec daddy, tata i baba (po turecku tata) bardzo wyraznie i to w odniesieniu do M...no mozna sie zalamac ;-)

ramari ze masz jeszcze sile na taki remont :szok:

milego wieczorku!

Witam wieczorkiem :)
myszowata ale się uśmiałam z Franka :) mały obrażalski :)
heronek Redanek pewnie chce się dogadać po turecku z rodziną M i dlatego pilnie studiuje słownik :)

a ja kobitki byłam na giełdzie owocowej i od jutra zaczynam pretwory - rabarbar i ogórki małosolne :) zakupiłam jeszcze truskawki , gruszki, różne warzywka i wszystko kochane za ponad połowę mniej niż na placu targowym :)
lecę do kąpieli :) miłego wieczorku życzę :)

ale wysokei to zelazo maja wasze dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!1 Kurcze... my nadal zelazo w plynie pijemy - Bogu dziek im usmakuje 9nie rozumiem tego :-D) i nie pluje... Oprocz tego staram sie podawac duzo szpinaku i innych warzyw majacych duzo zelaza...

dobrej nocy zycze i gratuluje konsekwensji przy odzwyczajaniu od smoczka :-) Ja nie probuje poki co

A mój brzdac jeszcze nie spi gada sobie w łózeczku z misiami,miał krotką jedną drzemke.Bartus juz sam nie chce smoka czasem zasypia bez niego i całą noc spi lub z nim zasypia i po chwili wypluwa takze moze bedzie łatwo zyc bez smoka:)My dajemy wit cebion multi bo Bartus był bladziutki po tej operacji i puki co narazie dajemy cały czas i dicoflor.

dziewczyny zajrzlam na chwile w celu odrelaksowania się , wracam ze szkoły i pisze , pisze i pisze .......... - a ze umysl scisly to trudno zdanie sklecic po polsku ;(
Ionka zle mnie zrozumialas- rozprzadzenia mowia ze masz 30 dni na oddanie sprawozdania od dnia zakonczenia stazu, mi zostalo tylko 3 dni bo przegapiłam zakonczenie - szef pozwolil mi przedluzyc i oddac po weekendzie - dzieki czemu zyskuje jeszcze 3 dni- wiec ogolnie - nie mam nawet tygodnia , a w sobote chyba napisze wielkie G - bo musimy skoczyc do Lublina ;( -znajac zycie zejdzie caly dzien.

Ale widze ze nie tylko u mnie urawnia glowy wiec nie jest zle ;) dzieki Wam jakos raźniej ;)))))))))

Kochane wszytskiego dla nas wszystkich w dniu mamy:-)Moc uśmiechów i radości:-)
dzien-matki.jpg

Witajcie!
U nas nocka ok. W sumie nic nowego - po staremu zupełnie!
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kartka_23m.jpg
kochane wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta :)

Witajcie :)
nocka przespana cała do 6 rano :( obudziła się już marudna i teraz też to robi. ja jestem jakaś zmęczona i zdołowana - jeszcze M odnosi mi ciśnienie :)
lecę na śniadanko
miłego dzionka :)

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Kochane Wszystkiego Najlepszego w Dniu Matki! Wiele radości, miłości, zdrówka, samych pięknych chwil, przespanych nocy, postępów wychowawczych, a przede wszystkim mnóstwa uśmiechów małych szkrabów.

polusia kolory to dulux miodowy i tkaniny kaszmiru. Ale miałaś przygode z zębem. Nie zazdroszczę.
nesia powrotu do formy życze, nie denerwuj się Kochana! A jak Oleńka? Zdrówka!
myszowata niezły Franuś, mój też nie zawsze chce dać buzi- czasem się odwraca. Pokazują charakterek te nasze chłopaki!
Tabasia gratuluje postępów. Musze stwierdzić, że mnie motywujesz i chyba my też spróbujemy. A wózeczek podwójny może jeszcze będziecie używać. Kto wie czy nie trafią się bliźniaki ;-)
ionka współczuje kiepskiej pogody i nawału pracy.
heronek właśnie o dziwo dobrze się czuje, to pewnie etap wicia gniazda dletego mam przypływ sił.
A Redanek to niezły gość jest. Fajnie, że od małego będzie znał tyle języków.

U nas cały czas troche pracy. Dziś jeszcze troche malowania będzie, ale powiem Wam, że jestem taka szczęśliwa :-) W końcu będzie czyściutko. W sam raz na powitanie maleństwa na świecie. Jeszcze bardzo chciałabym odmalować sypialnie- może zdążymy :-D
Szukam inspiracji na kolor. Mamy żółtą, ale już nie chce!!! rolety pomarańczowe. Może coś podpowiecie?

Miłego Dnia!!!

reklama
Do góry